וויי איזה פורום נחמד יש לכם!!

הרמוני

New member
וויי איזה פורום נחמד יש לכם!!

אפשר להצטרף? אני ממש אוהבת זהות בדויה, בינתיים ראיתי את העונה הראשונה בערוץ 2 ועכשיו אני רואה את העונה השנייה בdvd כל יום שישי 4 פרקים. בינתיים הגעתי עד פרק 8 ואני חייבת להגיד ש.... ספויילר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ספויילר!!!!!!!!!!!!! ספויילר!!!!!!!!!!!1
התלהבתי קצת?? טוב לא חשוב מה שרציתי לומר זה שפרק 8 הוא הפרק הכי יפה עד עכשיו, הוא פשוט ע-נ-ק!! במיוחד הקטע בסוף שסידני ואבא שלה מצד אחד ואמא שלה מצד שני כולם יורים על האנשים האלה שמחזיקים בראשי החץ (שכחתי איך קוראים להם....) חחחחחח....תמונה ענקית!!! אז זהו. יש אישור להצטרף?

הרמוני

New member
כן ברור

בכל ספרייה. טוב לא יודעת אם בכל ספרייה אבל בספריית וידיאו שלי יש את זה ונראה לי שבכל ספריית וידיאו ו dvd יש את זה לא? 4 פרקים כל דיסק

Mikey Weiss

New member
אני פשוט קניתי את זה...

בזמנו, כשהסדרה התחילה להיות משודרת בארצות הברית, שלחו לי את הפרקים לפה, רוב העונה, אבל את הפרקים האחרונים של סוף העונה הראשונה כבר ראיתי רק בפיגור של כמה ימים מארצות הברית, כשמישהי מפורום אמריקאי פשוט התחילה להעביר את הפרקים למחשב שלה ולהעביר לי דרך שרת FTP. ככה גם ראיתי את כל העונה השנייה, ואת העונה השלישית עד עכשיו, למרות שבגלל הלימודים אני דוחה את הצפיה בפרק 3X10 שמחכה לי על המחשב. ויש לי גם את ה DVD של העונה הראשונה ושל השנייה - קיבלתי אותו בשבוע שעבר וממש נחמד לי לראות שוב את העונה השניה.

oy my godnes

New member
באמת? בחנויות דו וי די אפשר?

וזה כאילו מושכר בתור סרט רגיל?

קרלוצה

New member
../images/Emo141.gifברוכה הבאה../images/Emo58.gif

וכן צודקת בהחלט פרק ענק!!! כשראיתי את הסצינה ששלושתם עומדים בשורה ויורים, המשפט הראשון שיצא לי מהפה זה "איזה משפחההההה..."
אני אשמח לדבר איתך גם על הפרקים הבאים שתראי ואת לא צריכה אישור להצטרף

inbal145

New member
ברוכה הבאה לפורום! ../images/Emo24.gif

כמו שדנה אמרה, את לא צריכה אישור להצטרף... זאת מדינה ליברלית!

הרמוני

New member
תודה לכולם!!!! אני ממש מתפלאת

שלא ידעתם שיש את הסדרה ב dvd וכן אפשר להשכיר אותה כמו כל סרט רגיל, בינתיים אבל יש דיסקים רק של העונה הראשונה והשנייה וזה בלי תרגום (אבל חפיף...) ויש 4 פרקים בכל דיסק. תהנו!!!

Moreiro

New member
יש את העונה השנייה??../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

אצלי יש רק את הראשונה
וגם ככה אני לא אוכל לראות אותם כי זה עושה לי בשחור לבן

Mikey Weiss

New member
כל כך שמחה שקניתי את זה.

אתמול ישבתי לכתוב עבודה ופשוט שמתי לי ברקע את הדיסקים של העונה השניה, שירוצו. את העונה הראשונה, כשעוד היתה לי רק על וידאו, לפני שנתיים, הייתי רואה בלופים מטורפים. זה מרגיע אותי. :) ממו טו סלף: להזמין מאמאזון את הפסקול של העונה הראשונה.

למעלה