ווילד עם הצלילים מהתוכנה

Variety

New member
ווילד עם הצלילים מהתוכנה

היי לכולם! אתמול לקחתי יוזמה, במקום להעביר את המחשב ליד המיטה, להפעיל אותו כל הלילה מה שלא נראה לי הכי בריא למחשב (ולי מהקרינה), צרבתי על דיסקים קטנים (של 21 דקות) על כל דיסק סוג אחר של צרוף צלילים מהתוכנה. וניסיתי - ניסיתי דיסק שמרדים את הגוף ועושה את המוח ערני. זה עזר, דיי מהר הגעתי לשיתוק שינה - וויברציות קלות בכל הגוף. היה לי בייחוד ויברציות בפנים - מה שלא היה לי אף פעם - אבל הן התרכזו אח"כ באף, והיה לי מאוד מדגדג - לא יכולתי להתאפק :) אבל זה הרבה יותר נוח! וזה קירב אותי שלב אחד יותר להצלחה! טוב... חלומות פז, Variety-

חלמן

New member
אתה יכול בבקשה לתת לנו לינק של

התוכנה?????? בבבקשה?????

Cheetah

New member
אתה משתמש באוזניות?

כי אתה אמור, זה הרעיון הכללי, שיש צלילים בתדרים שונים בסטריאו. אבל לי האוזניות הציקו אחרי כמה זמן, בכלל הציק לי הצליל בטווח הרחוק גם אם הגעתי לויברציות, יכול ליהיות שהייתי מגיע לזה גם ככה ועם הצלילים זה לא עבד בצורה יוצאת דופן ממה שכבר חוויתי בלעדיהם.

snork

New member
זה דווקא בריא...

להשאיר את המחשב דלוק, ולא לסגור אותו כל הזמן... הבעיה היחידה היא שהמאווררים מפריעים קצת..

shabaz

New member
מזל

כמו שאתם בטח יודעים עוד מעט יש חורף ואני לא יודע מה איתכם אבל אני יושן כמו תינוק עם גשם ואתה לא צריך להפעיל מאוורר שיעצבן אותך. אני מציע לנסות ווילד ולהתרכז בגשם. זה לפי דעתי ממש מצוין. כי גשם מרדים ואם תתרכז בזה אתה תשאר עירני ויהיה לך ווילד (עם קצת מזל) שבז

Variety

New member
זה יהיה קצת קשה...

...כבר כמה שנים אין גשם... ואני לא מתכוון לחכות עד לגשם כדי לנסות להתרכז. אני מקווה שהחורף הזה יהיה גשם. Variety-

Cheetah

New member
החורף הקודם היה מעולה לחלומות צלולי

אין כמו סופת אביך, כדי ליצור חלומות צלולים. אני לא אומר שצריך להקשיב לגשם או משהו כזה , אבל אצלי תמיד יש יותר חלומות צלולים, חלומות יותר צלולים בחורף, כי זה ככה. מעין אקסיומה ניסיונית. ואני לא יודע איפה אפשר להוריד תוכנה כזאת, אני הורדתי מזמן

The Piper

New member
מה השם?

מה השם של הסט של הצלילים כי יש כל מיני, The awakened mind, Sleep induction, Relaxation יש הרבה לאיזה מהם אתה מתכוון?

למעלה