וויל, על ישראל

HaDaRoSh

New member
וויל, על ישראל ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אוקי זה ממש ישן, יום אחרי ההופעה בישראל. לא ראיתי את זה עד עכשיו והרגע מצאתי את זה, הוא כתב הודעה בפורום על הטיול בישראל. וואו. קבלו:
you see my mom and grandma has never traveled ever... my grandma has been to isreal for a christian trip in 1985... but as a family we never traveled... this trip was so spirtual for us... we went to jeruselm.. we all went to the dead sea and floated... thats a big deal to a family who cant swim... we never go to pools or the beach... but we went to the dead sea and floated... wow!!... so so so beautiful... memories... this memory i have now is going to last for the rest of my life... ive been crying on and off for the pass 2 days now that my mom and grandma has left... "doesnt sound to hip hop huh"... but fuck it... this trip was the greatest... and i thank all of you here for alowing me to share this with my family... i wouldnt be able to if you didnt support our music and go to our shows... people os isreal thank you so much... thank you... you all have helped me and myu family... will.i.am​
ותרגום: "אתם מבינים, אמא וסבתא שלי אף פעם לא טיילו. סבתא שלי הייתה בטיול בישרא בשנת 1985, אבל כמשפחה אנחנו בחיים לא טיילנו ביחד. הטיול היה כול כך רוחני בשבילנו... הלכנו לירושלים... כולנו הלכנו לים המלח וצפנו, זה היה משהו עצום בשביל משפחה שלא יודעת לשחות, אף פעם לא הלכנו לבריכות או לים, אבל הלכנו לים המלח וצפנו. וואו ! כול כך יפה... זכרונות הזיכרון שיש לי עכשיו הולך להישאר לאורך כול חיי. אני בוכה כבר יומיים על זה שאמא וסבתא שלי חזרו מישראל. "לא נשמע כול כך היפ הופ הא?", אבל לעזעזאל עם זה. הטיול היה הטוב ביותר. ואני מודה לכולכם כאן שאתם מרשים לי לחלוק את זה עם משפחתי. זה לא היה אפשרי אם לא הייתם תומכים במוזיקה שלנו ובאים להופעות. האנשים בישראל, תודה רבה... תודה אתם, כולכם עזרתם לי עם משפחתי. וויל.אי.אם" וואו הוא כול כך מתוק
חבל שראיתי את זה רק עכשיו
האמממ וזה רק מחזק את הרגשות שלי לסיבוב הופעות נוסף שישראל כלולה בו
פרגי אוהבת את הים, וויל אוהב את ים המלח. נו, הם עוד יבואו שוב

HaDaRoSh

New member
כן :) מאוד !! ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

היה ממש מדהים
טיול אחרון
תודה

Rachel47

New member
סעמק../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

אפשר להיות יותר מושלם מזה
וויל תתחתן איתי

למעלה