ווימבלדון - היום העשירי

tamara77

New member
ווימבלדון - היום העשירי

עוד תקווה בדבר משחקים שווים מול כוח וויליאמס התבדתה היום. הן מאוריסמו והן הנין הוכיחו שעם כל הכבוד למשחקים המצויינים שלהן נגד סלש וקפריאטי, אף אחת מהן לא בכושר מספיק כרגע כדי להתמודד שווה בשווה מול אחת מהרובוטריקיות. קשה לראות כרגע את סוף הדומיננטיות הזאת אבל מי יודע? כל זה כמובן לא מעניין כרגע את האנגלים. מה שמאד מעניין אותם (ואת כל מי שאוהב טניס ויש לו חמש פלוס) זה חצי הגמר בין יואיט להנמן. קשה להצביע על פייבוריט במשחק הזה. בכל מקום אחר ובכל תחרות אחרת הסיכויים היו גבוהים מאוד שיואיט היה הפייבוריט והנמן לא היה מגיע בכלל לחצי הגמר (מלבד וימבלדון ההישג הטוב ביותר שלו בגראנד סלאם היה רבע גמר). אבל כאן זה ווימבלדון וזה אנגליה ובווימבלדון באנגליה יש אפילו גבעה בשם "גבעת הנמן" ואלפי בריטים שאפילו אם הנמן יפסיד שתי מערכות ליואיט ויפגר 0:5 במשחקונים, הם ידחפו אותו עוד ועוד, כי הם כבר היו איתו כמה פעמים בחצי הגמר ונמאס להם לראות אותו נופל כל פעם. אם להנמן יש את הקהל, הרי שליואיט יש את היכולת, את הקשיחות המנטלית ואת הרזומה של מי שכבר זכה בגראנד סלאם לא מזמן. הוא כבר הוכיח שהוא יכול לשחק מול קהל עויין (בדיוויס וגם באליפות ארה"ב האחרונה) והוא רעב גם כן, כמעט כמו אלפי הנמנים קטנים ששותים תה עם חלב כל בוקר. בחצי השני, בשקט בשקט, יתמודדו ארגנטינאי יהודי נחמד ובלגי אלמוני לא פחות, על הזכות להופעה יוקרתית בגמר בווימבלדון. לפי שיטת הדירוג החדשה שניהם בחצי השני של הידירוג. לפי השיטה הישנה הם כלל לא היו מדורגים. רק פעמיים הצליח טניסאי לא מדורג לזכות בווימבלדון: איבניסביץ בשנה שעברה (והוא בכלל היה "ווילד קארד") ובוריס בקר. אולי גם השנה? לסיום - הערה קטנה: הנה באה מדינה כמו בלגיה, שעד לא מזמן לא נחשבה מאריות הטניס, ומציבה טניסאית אחת בחצי הגמר, טניסאי נוסף בחצי של הגברים ועוד חבורה מכובדת של שחקניות מבטיחות (קלייסטרס ושימו לב גם לאחותה - אלסי) ומפתיעות (קלאנס, שמתחה את סרינה הכי הרבה בטורניר הזה). הקנאה ממש אוכלת את הלב.

Adar Morag

New member
תמרה

לא ונוס ולא סרינה בגמר אליפות ארה"ב. איך ההימור?

tamara77

New member
אם זה יהיה, זה סנסציה

אבל לא נראה לי. איך הגעת לזה?

Adar Morag

New member
תמרה

מי שמסוגל להמר לפני המונדיאל על גמר בין צרפת וקמרון יכול הכל!
))

hillly377

New member
אני עם אדר

אני מוכנה להמר בביטחון שזה לא יהיה גמר בין שתי האחיות, יכול להיות שאחת מהן תעלה אבל לא שתיהן די לכיבוש!

Adar Morag

New member
העם עם הילי

אבל לא התכוונתי שאני לא רוצה את ונוס וסרינה בגמר. התכוונתי שזאת ההערכה שלי. לא רצון או תקוה.

אלון222

New member
תמרה!

חייב להודות שהסיכומים שלך לא רעים. להזכיר לפורום אז עוד ביום הראשון של ווימבלדון הודעתי לכם מי תהיינה בגמר ותורה של מי לנצח.אין מצב שסרינה זוכה.היא עלתה למקום הראשון בעולם ואז וונוס לוקחת פעם שלישית.קודם כל כי תורה שתיים פיצוי על הירידה למקום השני ושלישית אבא ריצרד לא יוותר על רישומה של וונוס כטניסאית השלישית בהיסטוריה שמנצחת בווימבלדון שלוש פעמים רצוף. אצל הגברים,השנה קצת מעניין.יואיט - הנמן פתוח לגמרי.אני מקווה שמאליס יעלה לגמר.

tamara77

New member
חייב אז חייב... ושאלה אליך -

איפה ראית שסמשנובה מדורגת ראשונה בבריסל?

hillly377

New member
חובבי טניס יקרים!

כל הכבוד לאחיות ויליאמס, ברצינות, אני מלאה הערכה, כל שנות הסבל שהאבא שלהם העביר אותם השתלמו, כל אחת מהן כיכבה בתור מספר אחת בעולם וכל אחת גרפה כמה פרסי גראנד סלאם. הן שחקניות מעולות, אין ספק, אבל הן לא כל כך רחוקות מהשאר והן לא הולכות לשלוט בטניס הנשי לבדן. למרות שהן בהחלט לא נמנות עם השחקניות האהובות עליי אני חייבת לציין שהן משחקות אותה והן עושות את זה יפה מאוד, יש להם את זה והן משחקות מעולה. עכשיו תשאלו, אז מי הולכת לזכות מחר? לא כל כך אכפת לי, אם זה תלוי בהחלטה של האבא, זו תהיה ונוס, אם זה משחק פתוח, זו הולכת להיות סרינה. ואם תזכה ביו אס אופן? ברור שג´ניפר קפריאטי! אופטימי נשאר אופטימי, ואוהד אמיתי לעולם לא יאבד את האמונה!

Adar Morag

New member
להילי

כל הכבוד לך שאת מודה בפה מלא שאת אוהדת את ג´ניפר קפריאטי. אני כבר הרבה זמן בעד הוויליאמסיות (ולאחרונה גם הנטוצ´ובה) אבל זה "לא פופולארי לאהוד אותם" אז אני מוריד פרופיל בקשר לזה. לגבי היו אס אופן - אני רוצה לראות נס שם, ושאנה תעבור סיבוב. לו יהי.

hillly377

New member
?!

למה צריך להיות כל הכבוד לי שאני מודה בפה מלא שאני אוהדת את ג´ניפר קפריאטי? למה בכלל אני צריכה "להודות" בזה?! צריך להתבייש בזה? אני דווקא "גאה" בזה, אין לי שום בעיה עם לאהוד את ג´ניפר קפריאטי, אני מרגישה עם זה שלמה לחלוטין. ומה זה השטויות האלו של "זה לא פופולארי לאהוד את הויליאמסיות"?! מי החליט? ולמה את צריך להוריד פרופיל בקשר לזה? תראה את אורן, כולו גאווה בכל משחק שסרינה לוקחת. הפורום שלנו פתוח, כל אחד צריך לאהוד את מי שהוא אוהד ולא להוריד פרופיל בקשר לזה, בדיוק להפך, להראות את זה הכי הרבה שאפשר, כי בתכלס זה המקום לעשות את זה. ברור שאני רוצה שאנה תעבור סיבוב ויותר מזה אפילו ביו אס אופן. זה נכון שג´ניפר קפריאטי היא השחקנית המועדפת עליי אבל חוץ ממנה אני גם מאוד בעד אנה ואני אוהבת גם את הנטוצובה, דאבנפורט, קלייסטרס, סלש ומוארסמו.

Adar Morag

New member
הטניסאיות האהובות עליי:

ונוס, סרינה, הנטוצ´ובה ואנה. הטניסאים: אגאסי, סאמפרס, הראל לוי, הנמן וקורצ´ה. לגבי ה"לא פופולארי", החתימה שלי מראה שאני גם כן לא מתבייש להראות את האהדה שלי בציבור הרחב.

אלון222

New member
מצטער על האיחור בתשובה

בפורום הבינלאומי שמדי פעם הילי אורן ואני ( ואולי עוד נכנסים אליו) יש את רשימת הנכנסות לטורנירים שבועיים בערך לפני הטורניר. אבל..שלשום התפרסמה הגרלת הסיבוב הראשון ואנה נעדרת. כנראה שנרשמה אבל בשבוע הבא יש את הנסיעה לפדרציה בארה"ב ולכן פרשה. אגב סמשנובה רשומה כרגע לכל טורנירי הצמרת של החוף המערבי בארה"ב בדרך לאליפות ארה"ב.זו פעם ראשונה שסמשנובה נכנסת לכולם ובדלת הראשית ללא מוקדמות וכו..

למעלה