שלום למומחים ווינדוז 10-מה הסיפור של העדכון האחרון-עדיין בהמתנה, של גירסה 21H1 ? ערן
E eranra New member 22/6/21 #1 שלום למומחים ווינדוז 10-מה הסיפור של העדכון האחרון-עדיין בהמתנה, של גירסה 21H1 ? ערן
HelpSupport Active member 22/6/21 #2 היכן ממתין? התקנת Windows עדכונים - תמיכה של Microsoft למד כיצד לבדוק את עדכוני Windows העדכניים עדכונים ולהתקין אותם כדי להבטיח שהמכשיר שלך פועל בצורה חלקה ומאובטחת. is.gd
היכן ממתין? התקנת Windows עדכונים - תמיכה של Microsoft למד כיצד לבדוק את עדכוני Windows העדכניים עדכונים ולהתקין אותם כדי להבטיח שהמכשיר שלך פועל בצורה חלקה ומאובטחת. is.gd
HelpSupport Active member 22/6/21 #4 בדרך כלל עדכון של האביב היה עדכון גדול. אני מעדכן תמיד. לפרטים בדבר העדכון תוכל לעיין -> What's new in Windows 10, version 21H1 - Windows 10 New and updated features in Windows 10, version 21H1 (also known as the Windows 10 May 2021 Update). docs.microsoft.com
בדרך כלל עדכון של האביב היה עדכון גדול. אני מעדכן תמיד. לפרטים בדבר העדכון תוכל לעיין -> What's new in Windows 10, version 21H1 - Windows 10 New and updated features in Windows 10, version 21H1 (also known as the Windows 10 May 2021 Update). docs.microsoft.com
ירון מקשקש Well-known member מנהל 22/6/21 #5 נכתב ע"י eranra: השאלה שלי ,האם זה עדכון חשוב וגדול במיוחד? לחץ כדי להרחיב... יש שינויים ויש עידכוני אבטחה....גם אחרי שחשובים. הביאו לך את הפירוט
נכתב ע"י eranra: השאלה שלי ,האם זה עדכון חשוב וגדול במיוחד? לחץ כדי להרחיב... יש שינויים ויש עידכוני אבטחה....גם אחרי שחשובים. הביאו לך את הפירוט