ווינדוס ויסטה ביתא 2

ווינדוס ויסטה ביתא 2

היי שלום אני חדש אני משער. ^^ ועכשיו להודעה: שמעתי שכשתצא ביתא 2 לווינדוס ויסטה היא תהיה public.. פתוחה לציבור להורדה חופשית.. אבל משהו נורא מטריד אותי.. האם היא תהיה זמינה להורדה בכל מני שפות? לא צריכים לבדוק אם הווינדוס עובד כמו שצריך גם בשפות שהן לא אנגלית? במיוחד שפות מימין לשמאל? מישהו כאן יודע אם זה לא יהיה בביתא 2 אז באיזה שלב כן יהיו השפות הרבות? תודה מראש

Ambious

New member
מאד לא סביר להניח שהיא תהיה זמינה לציבור

להורדה חופשית, הכוונה היא שהיא תהיה זמינה לכל קהילות הבדיקה, גם אלה שאינם בוחני בטא (למשל מנויי MSDN) כשעד עכשיו רוב הגרסאות היו זמינות רק לקהילות מסוימות (TCP, TAP, וכיו"ב). לגבי שפות, עד כמה שידוע לי - כמעט שלא יהיו בדיקות בטא של הגרסה העברית, מאחר והיכולת לעבוד מימין למשאל (וליישר חלונות מימין למשאל) כבר מובנית לתוך המערכת, לכן אין כלכך צורך בבדיקות נרחבות מעבר למה שנעשה על הגרסה האנגלית. כמו כן, התויות העבריות של המערכת הן רק תויות טקסט, וכמעט שאין הבדל בקוד המערכת. אם זאת, אני מאמין שכן יבוצעו בדיקות פנימיות של המערכת במיקרוסופט - אבל שהבטא העברית לא תהיה זמינה לציבור הרחב. אבל אולי אני טועה

../images/Emo51.gif אבל ב FAQ של פאול ת'ראות

( או איך שלא מבטאים את השם שלו o0 ) יש שאלה כזו:
Q: Can I get the Windows Vista Beta? A: When Windows Vista Beta 2 ships in late May, Microsoft will make that version widely available to the public via a Web download and DVD-based orders.​
קישור לאתר. לפי הבנתי זה אומר שהיא תהיה פתוחה לכל המשתמשים להורדה. ?

Ambious

New member
יכול להיות שטעיתי אם כך, אבל אני מניח

שנאלץ לחכות ולראות

למעלה