ווינדוס 11 ההצגה הרשמית בעיניי יותר קוסמטי ...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
מה חדש?

• עיצוב כללי חדש, כפתור ה"התחל" הוצמד למרכז

• תומכת באפליקציות אנדרואיד

• חנות יישומים משודרגת

• שדרוג חינמי למשתמשי ווינדוס 10

• צפויה להגיע למשתמשים בסתיו

• עדכונים קלים יותר ברקע
    זה הכל ...בגדול יש HDR אוטומטי לבעלי מסך מתאים. זיכרון מהיר יותר למשחקים, שוב צריך חומרה מתאימה.

• שדרוג חינם מווינדוס 10

• מערכת ההפעלה החדשה מאפשרת התאמה אישית של שולחן העבודה, כך שניתן להגדיר מיקומים קבועים לחלונות שונים - חיוני לחובבי המולטי-טאסקינג - ואפילו להגדיר שולחנות עבודה למצבים שונים (למשל לעבודה, לימודים, גיימינג וכו'). מיקרוסופט מציגה גם ווידג'טים, חלונות שמאפשרים לצפות במידע מיישומים שונים בלי לפתוח אותם (בשביל להציץ ביומן או בתחזית מזג האוויר למשל) - תצורה שהיא שואלת מעולם הסמארטפונים. כמו כן, שופרה התמיכה במסכי מגע.

קיצור בעיניי יכלו להשאיר את המספר 10 ולעדכן. יש שאלות פתוחות ...כל העיניין של באגים של עידכונים ומה לא..האם ישופר דרמטית. סקיילינג למסכים שונים ישופר? כמה הווינדוס הזה עם התוספות ישפיע על מהירות המערכת כולה? אלה דברים שכנראה רק שהיא ממש תופץ עוד מספר חודשים נדע יותר טוב.

• מי שרוצה לראות את הוידאו של ההכרזה באנגלית הנה הוא:

frankthe2

Active member
אני רק שאלה...
ירון צריך חומרה מתאימה - כלומר מעבד i5 דור תשיעי וזכרון 2666 אאלט שזה מה שיש לי לא יספיק לקבל את התכוטנה של זכרון מהיר למשחקים?
לא שזה קריטי עבורי אבל עבור אלו שצריכים מהירות גבוהה יותר נניח גיסי הקטן שעובד על תוכנות קול או הבן של השכנה שאני אמור לבנות לו מחשב מהיר עבור משחקים נשמע לי די קריטי...
בכל מקרה - אנחנו לא נמתין לעוד דור של מחשבים עוד חודשים - את המחשבים החדשים נקנה בחודש הקרוב או מכסימום בחודשיים הקרובים...

arseny92

Well-known member
מנהל
אני רק שאלה...
ירון צריך חומרה מתאימה - כלומר מעבד i5 דור תשיעי וזכרון 2666 אאלט שזה מה שיש לי לא יספיק לקבל את התכוטנה של זכרון מהיר למשחקים?
לא שזה קריטי עבורי אבל עבור אלו שצריכים מהירות גבוהה יותר נניח גיסי הקטן שעובד על תוכנות קול או הבן של השכנה שאני אמור לבנות לו מחשב מהיר עבור משחקים נשמע לי די קריטי...
בכל מקרה - אנחנו לא נמתין לעוד דור של מחשבים עוד חודשים - את המחשבים החדשים נקנה בחודש הקרוב או מכסימום בחודשיים הקרובים...
החומרה המתאימה חייבת להכליל TPM 2.0 וההתקנה של מערכת חייבת להיות במצב UEFI בלבד ללא CSM פעיל
זה פחות או יותר

זיכרון מהיר אם הוא הותקן בערוץ כפול או משולש ולא על כרטיס זיכרון בודד, כך היה מאז ומעולם שנים רבות ללא קשר ל-Windows 11

HelpSupport

Active member
החומרה המתאימה חייבת להכליל TPM 2.0
התקנתי את המערכת ש"הודלפה" גירסת DEV. כשניסיתי להתקין התקנה נקיה נעצר בגלל "The PC must support TPM 2.0", אבל הצלחתי לשדרג מתוך Win10 גירסה 21H1 ללא בעיות באותה חומרה.

חומרת המחשב -
לוח GA-H61M-S2PV
מעבד G620
זכרון 2X2GB

את הדיסק עם מערכת ההפעלה החדשה העברתי ללוח של ASUS P5N-E ועם מעבד והמערכת עלתה ללא בעיות כלל. אין ללוח זה UEFI !!!
1624606443132.png

arseny92

Well-known member
מנהל
התקנתי את המערכת ש"הודלפה" גירסת DEV. כשניסיתי להתקין התקנה נקיה נעצר בגלל "The PC must support TPM 2.0", אבל הצלחתי לשדרג מתוך Win10 גירסה 21H1 ללא בעיות באותה חומרה.

חומרת המחשב -
לוח GA-H61M-S2PV
מעבד G620
זכרון 2X2GB

את הדיסק עם מערכת ההפעלה החדשה העברתי ללוח של ASUS P5N-E ועם מעבד והמערכת עלתה ללא בעיות כלל. אין ללוח זה UEFI !!!
צפה בקובץ המצורף 25775
החרגה עבור גרסאות פיתוח
עם גרסה סופית לא תוכל לעשות את זה:

HelpSupport

Active member
החרגה עבור גרסאות פיתוח
עם גרסה סופית לא תוכל לעשות את זה
נחיה ונראה - לא מאמין שמיקרוסופט הדוגלת בסביבה ירוקה ונגד ביזבוז משאבים תחרוג מהאג'נדה שלה ואם היא שכחה, אני בטוח שיהיה מי שיזכיר לה.

מיקרוסופט גם חתומה על האמנה האירופית WEEE.
אם כך יהיה הדבר - מאות מיליוני מחשבים יזרקו לאשפה בגלל מיקרוסופט ומערכת הפעלה Windows 11.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
נחיה ונראה - לא מאמין שמיקרוסופט הדוגלת בסביבה ירוקה ונגד ביזבוז משאבים תחרוג מהאג'נדה שלה ואם היא שכחה, אני בטוח שיהיה מי שיזכיר לה.

מיקרוסופט גם חתומה על האמנה האירופית WEEE.
אם כך יהיה הדבר - מאות מיליוני מחשבים יזרקו לאשפה בגלל מיקרוסופט ומערכת הפעלה Windows 11.
מיקרוסופט מרוויחה הרבה פחות ממערכות הפעלה אלא מה יש לה קשרים הדוקים עם יצרניות משם הרווח ושירותי ענן ותמיכה למיניה..לכן השורה התחתונה מכירת חומרה טובה להם..ושזה מגיע לכסף הם ימציאו אלף תירוצים כמו למשל שווינדוס 10 טובה עד 2025 וממילא תצטרך מחשב חדש...אז תקנה באותו זמן וכדומה..אז אני לא יודע אבל מה שהבחור בסרטון שהבאתי שהגבת לו יודע מה הוא מדבר..

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אני רק שאלה...
יש רשימות של מעבדים חפש את זה שתואמים..זיכרון חייב מהיר כמובן...איחסון דור 4 רצוי .דירקט לינק שהדיסק מתקשר ישר עם הכרטיס מסך אני חושב זה רק מהמעבד הבא של אינטל..AMD אני חושב שיש כבר, רצווי כבר לוח אם עם חיבור רשת 2.5 .

יש של AMD זו הקניה היותר רצויה, כתובים התנאים למערכת גם..

למעלה