ווינדוס

Hannibal

New member
ווינדוס

יש יל עכשיו ווינדוס XP ווינדוס ME כשאני מפעיל את המחשב, יש לי מסך שמאפשר לי לבחור בין שניהם. אם אני אתקין מנדרייק, מה יקרה?

הראל

New member
תקבל תפריט חדש ../images/Emo70.gif (אולי ...)

1. אם כבר להתקין לינוקס Mandrake רצוי להתקין את הגרסה האחרונה- 8.1 2. בזמן התקנת הלינוקס, מותקן ה- linux Loader או בקיצור LILO 3. ה- LILO מותקן ב- MBR שב- FAT של הדיסק הראשון בפרטישן הראשון. 4. עד היום, בגרסאות ווינדוס - 95-98-ME ו- 2000 לא היו שום בעיות. ה- LILO עלה ונתן לך אפשרות להחליט איזו מערכת הפעלה אתה רוצה. כמו כן אתה יכול להחליט איזו מערכת הפעלה תהיה ברירת המחדל וכמה זמן המערכת תחכה לך ... 5. גונבה שמועה לאוזני שיתכן ויש בעיה כל שהיא עם מערכת ה- XP, אני מניח שהבעיה כבר נפתרה. 6. כדאי לך לשאול בפירוש אם יש בעיה עם ה- XP ומה הפתרון (אם יש בעיה) בהצלחה.

antidot

New member
MBR

MBR - Master Boot Record לא יושב בשום PARTITION. MBR זה 512 BIT ראשונים של הדיסק והם בעצם מאכסנים את המידע על PARTITIONS הקיימים על הדיסק. אגב: פעם נתקלתי בפתרון מקורי ביותר של שחזור MBR אחרי שנדרס ע"י חלונות: (אני מצטט): Grab the first 512 bytes of the Linux Partition and put it on the NT Partition with dd if=/dev/hda2 of=/tmp/bootsect.lnx (assuming the linux partition is hda2) and copy bootsect.lnx to the c: partition under WIN2K. Then use the WIN2K boot loader by editing the boot.ini file to include c:\bootsect.lnx. ניסיתי, עבד... Antid0t

הראל

New member
תשאל אם יש בעיה עם XP ../images/Emo91.gif

כמו שכתבתי לך. אם אין בעיה, .... בהצלחה

הראל

New member
לא ! הוא לא ישב ../images/Emo127.gif

עד כה, לא היתה בעיה בין לינוקס לכל מערכות ההפעלה של מיקרוספט. סדר ההתקנות היה תמיד כשהלינוקס חייב להיות בסוף, האחרון
אחרת, ולא משנה איזו, מערכות מיקרוספט היו הורסות את ה- LILO. הן פשוט בניות בכוונה להרוס כל דבר שאינו מיקרוסופט. אבל מכיוון שלא התנסתי בהתקנת XP יחד עם לינוקס, איני יודע באם יש בעיות חדשות

amirmar150

New member
טוב, את זה גם אני לא ידעתי

אני ינסה! amirmar150 שהראל לא עונה לו באימייל

הראל

New member
למדתי משהו../images/Emo51.gif

הנה, למדתי משהו, תמיד טוב ללמוד מנסיונם של אחרים

למעלה