וויניפג-מי שמבין

manutdfan

New member
וויניפג-מי שמבין

הסתכלתי בדפים קודמים כדי לא לבלבל סתם את המוח אבל אני לא רואה את כל המידע והקריטריונים להגירה דרך וויניפג. יש למישהו את המידע או האתר הרלוונטי שמסביר? תודה

yossi810

New member
עזרה

אנחנו הגענו דרך cn immgration לך ותתעניין ביי יוסי

manutdfan

New member
אז יש גם דרך ...

הקהילה היהודית וגם מסלול של הפרובינציה?

dannyk27

New member
לא יותר

הדרך היחידה להגיע במסלול SW של מניטובה היא דרך תמיכה קהילתית ולא עוד באופן עצמאי. יש מסלולים אחרים דרך ויזת עבודה או לימודים וגם מסלול לאנשי עסקים.

sweet pita

New member
מה זאת אומרת? הם יותר לא נותנים מכתב

למה אתה מתכוון לא באופן עצמאי ומתי זה השתנה?

dannyk27

New member
לא לא

פעם היית אפשרות להגר במסלול פרובינציאלי למניטובה של דרך תמיכה קהילתית אלא כ SW דומה מאוד למסלול הפדרלי, רק שההמתנה היית ארוכה יותר שכן זה לא היה חלק מה priority stream אלא general stream המסלול הזה בוטל ומי שרוצה להגר כ SW חייב לבחור במסלול קהילתי.

sweet pita

New member
למה שמישהו שהוא sw יאלץ לעבור

את אישור הקהילה? מה עומד מאחורי זה? אם יש דרישה לאחיות למה שאחות תאלץ להפגש עם הקהילה? והאם מדובר רק על הקהילה היהודית ? אז מה נוצרים עושים? אני לא מבינה...

dannyk27

New member
כך

יש מסלולים שעליהם החליטה ממשלת מניטובה בשיתוף הממשל הפדרלי וזאת עובדה. אין יותר מסלול SW ללא תמיכה קהילתית. אם ישנה אחות שרוצה להגר למניטובה ורצונה במסלול המהיר (priority stream) היא יכולה לבחור אם בתמיכה קהלתית (ולא רק הקהילה היהודית שותפה למסלול זה) או בהצעת עבודה או ב Strategic Recruitment Initiative. כאמור לא רק הקהילה היהודית שותפה למסלול Community Support Stream אלא אני מניח עוד קהיחות שעומדות בקריטריונים המפורטים באתר ההגירה של מניטובה.

manutdfan

New member
כבר התבלבלתי פה לגמרי...

לא יודע אם לבחור בפדרלי או במניטובה או אפילו נהג משאית בססקצ'ואן-יותר מידי אופציות

למעלה