וויסקי בשוט ?

gheatza

New member
וויסקי בשוט ?

לאחרונה התחלתי לצאת לאיזור שאני לא יוצא אליו בדרך כלל, וראיתי אנשים ששותים וויסקי בכוס של שוטים... מה הרעיון ?

../images/Emo12.gif אכן מסמך אנושי מזעזע ../images/Emo5.gif

נראה לי שבמקומך הייתי חוזר לאיזורי המרעה הרגילים שלי... באופן אישי ממש לא נהנה משוטים, עניין ה"לדפוק ת'ראש" ממש לא עושה לי את זה... אם כבר וויסקי אז למה לא להנות ממנו...?

וויסקי בהייבול

לי היה בחור שביקש אתמול בלק לייבל, עם 2 קוביות קרח. נתתי לו והוא הסתכל עלי כמו על חמור שהגשתי לו באולדפאשן, וביקש את זה בהייבול. נתתי, עם 2 קוביות קרח וסטירר. הוא זרק את הסטירר ולקח את הקש. אחרי זה הוא לקח עוד 3 מנות, ואז עבר לוודקה רדבול. כל אחד מה שנוח לו...

דרך אגב...

אחרי כל האלכוהול הזה והפירפורים, לא השעיר לי שקל אחד של טיפ.

אתה אשם...

איך לא ידעת שמגישים ויסקי בהייבול עם קש ? אחרי זה אתה עוד מצפה לטיפ ?
סתם

maxfain

New member
חחח

הוא שתה וויסקי עם קש? חחחחח לא דיברת איתו קצת? לא שאלת מה הפואנטה?

Sany b

New member
ג'יימסון בשאט עם לימון ../images/Emo67.gif

ואפילו קלטתי את המלצריות אצלי מוציאות ייגר בשאטט עם לימון וואט דה פאק

shiri9

New member
אצלי שתו טיצ'רס בשאט

וגם סאות'רן בשאט וכמובן יש את אלה ששותים בירה עם קש. יש איזה בחורה אחת קבועה שלוקחת תמיד ליטר טובורג, עם קש. הקש כולו נבלע בכוס הענקית הזאת זה כלכך מצחיק.

קש בבירה זה טבעי אצלי...

היום אבל היה לי שוס רציני. בנאדם בא וביקש יין אדום עם רדבול. אנשים, אני לא צוחק, יין אדום עם רדבול. הוא קיבל...אהב, ואחרי זה לקח עוד 2 מנות.

tommiyBoy

New member
אצלנו

יין אדום עם קולה קוארבו עם ספרייט וודקה לימון רדבול עזבו את כל הבירות עם קש.. יש את האלה ששותים בירות בהיי בול...ואחד ששותה קבוע בירה באולד פאשן ויש אחד..תאמינו או לא.. שמביא מאזות לעצמו מהבית..חחח

temptation411

New member
ואי אתם מזכירים לי את הפאב הקודם ש

עבדתי בו..ערס בר לפנים :) בוא לא נדבר על שיבס רדבול קוניאק רד בול יין אדום עם דיאט קולה בקבוק יין ב300 שקל עם רדבול בירות עם קש זה הכל שם ענין שבשיגרה :)

למעלה