אתה קודם צריך שיהיה לך אינטרנט בבית עם ראוטר. וממנו יש לך גם תקשורת וויפיי. או במקומות שמספקים את זה בחינם בסביבה שלהם, אם יש כאלה בכלל.לא אני מחפש חברה שתספק לי . אין לי כרגע בכלל וויפיי, לא מחפש מגדיל.
הבעיה אינה הראוטר אלא החיבור לרשת האינטרנט.אין לי. השאלה מי כדאי שיספק....אני יכול לחשוב על סלקום, פרטנר, בזק. יש עוד משהו? בבית של אימא שלי יש ראוטר פרטי, ולה יש חבילה של סלקום עם טלויזיה, פלפון וטלפון. הם אולי גם יתנו לה ראוטר בפיקדון ואני אקח את הפרטי?
"אני מחובר להוט כשהתשתית היא של unlimited". כשהתחברתי לא היה להם שום קשר עם הוט, היום יש.לא יכולים להעביר אותך בלי הסכמתך כי לצורך הסיבים יש צורך בציוד מיוחד שיחובר בבית. יכול להיות שיש סיבים בבניין אבל כל זמן שאתה לא הסכמת להחליף ראוטר/מודרמיר והתקנת את הסיב האופטי בבית, את ה לא יכול להיות מחובר שאנלימיטד שהוא סיבים.
דווקא אני מסה לשנות הוט כבלים לסיבים ופיזית לא הצליחו
סלקום ובזק הציעו לי דברים דומים מבחינת עלות....למי יש שירות טוב יותר וקו יציב יותר?תעשה סקר שוק ותבחר....לי יש עד 100 מגה אצל טריפל C וזה מצויין. יושב על תשתית בזק. 75 ש"ח לחודש . אינטרנט בלבד. יש עוד חברות רבות.
תודה, ואיך השירות לקוחות במקרה שכן יש בעיה? יש מוקד מתפקד?מצטרפת להמלצה על טריפל C.
לא שמעת עליהם כי הם לא מוציאים פרסומות כל שני וחמישי עם פרזנטור יקר- אבל ממש לא חברה קיקיונית. בלי שטיקים ובלי טריקים - ספק ותשתית תחת קורת גג אחת במחיר ידוע. אני משכירה מהם ראוטר ב 10 ש"ח לחודש (עצלנות שלי...). עצה שלי- אל תכנס למיטה עם סלקום ובזק (ומה שלא יהיה - בטח שלא עם הוט).
מכלי שני: שרות הלקוחות של בזק מצויין.טלפונית? לפי מה שזכור לי כן (פעם אחרונה היתה לפני כמה שנים). שירות לקוחות/התחברות ושינוי חבילה נגיש באתר ובאימייל. על סלקום אני לא סומכת שלא יהיו חיובים חריגים ובזק הבנתי די יקרים (איך בזק מבחינת אמינות או שירות לקוחות - אני לא יודעת).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.