וויפי

היי, אני צריך וויםי בבית. לא חבילה של טלויזיה או טלפון, רק וויפי וגם לא לצריכה מטורפת, סתם משהו סטנדרטי. מה הכי מומלץ זול ופשוט. לא נראה לי שיש לי תשתית מיוחדת.
תודה

SicTransit

Active member
זה לא הפורום המתאים. נסה ב "רשתות, פס רחב ו IP-TV" שם בטח ישאלו אותך למה אתה מתכוון, האם יש לך ראוטר עם WIFI ואתה מחפש repeater ("מגדיל טווח") או שאתה מדבר על משהו אחר.

אין לי. השאלה מי כדאי שיספק....אני יכול לחשוב על סלקום, פרטנר, בזק. יש עוד משהו? בבית של אימא שלי יש ראוטר פרטי, ולה יש חבילה של סלקום עם טלויזיה, פלפון וטלפון. הם אולי גם יתנו לה ראוטר בפיקדון ואני אקח את הפרטי?

SicTransit

Active member
אין לי. השאלה מי כדאי שיספק....אני יכול לחשוב על סלקום, פרטנר, בזק. יש עוד משהו? בבית של אימא שלי יש ראוטר פרטי, ולה יש חבילה של סלקום עם טלויזיה, פלפון וטלפון. הם אולי גם יתנו לה ראוטר בפיקדון ואני אקח את הפרטי?
הבעיה אינה הראוטר אלא החיבור לרשת האינטרנט.

אני לא יודע להשוות, אבל אני מחובר להוט כשהתשתית היא של unlimited (המניאקים העבירו את שרותי האינטרנט להוט בלי לשאול אותי מה אני חושב על זה) והשרות טוב. היתה אצלי תקלה מקומית אחת בבניין, וטכנאי הגיע תוך *שעתיים*!

ladybug4NLP

Active member
לא יכולים להעביר אותך בלי הסכמתך כי לצורך הסיבים יש צורך בציוד מיוחד שיחובר בבית. יכול להיות שיש סיבים בבניין אבל כל זמן שאתה לא הסכמת להחליף ראוטר/מודרמיר והתקנת את הסיב האופטי בבית, את ה לא יכול להיות מחובר שאנלימיטד שהוא סיבים.
דווקא אני מסה לשנות הוט כבלים לסיבים ופיזית לא הצליחו

SicTransit

Active member
לא יכולים להעביר אותך בלי הסכמתך כי לצורך הסיבים יש צורך בציוד מיוחד שיחובר בבית. יכול להיות שיש סיבים בבניין אבל כל זמן שאתה לא הסכמת להחליף ראוטר/מודרמיר והתקנת את הסיב האופטי בבית, את ה לא יכול להיות מחובר שאנלימיטד שהוא סיבים.
דווקא אני מסה לשנות הוט כבלים לסיבים ופיזית לא הצליחו
"אני מחובר להוט כשהתשתית היא של unlimited". כשהתחברתי לא היה להם שום קשר עם הוט, היום יש.

כל ראוטר, גם הכי פשוט יתאים לאינרנט של היום (לא לסיבים)? יש לי ראוטר ישן באיזה מקום מלפני 12 שנה.
האם אתם משלמשים שכירות על הראוטר שקיבלתם מהחברות האלה? כי בסלקום הציעו לי וויפי בלבד, ובין היתר זה כולל שכירות על הראוטר

תעשה סקר שוק ותבחר....לי יש עד 100 מגה אצל טריפל C וזה מצויין. יושב על תשתית בזק. 75 ש"ח לחודש . אינטרנט בלבד. יש עוד חברות רבות.

תעשה סקר שוק ותבחר....לי יש עד 100 מגה אצל טריפל C וזה מצויין. יושב על תשתית בזק. 75 ש"ח לחודש . אינטרנט בלבד. יש עוד חברות רבות.
סלקום ובזק הציעו לי דברים דומים מבחינת עלות....למי יש שירות טוב יותר וקו יציב יותר?
לגבי טריפל סי , עכשיו קראתי באינטרנט, קצת מלחיץ להיות לקוח של חברה שאף פעם לא שמעתי עליה. יש להם שירות טוב במקרה של בעייה (מוקד טלפוני)?
לקחו לך על ההתקנה? מה לגבי ראוטר, קנית בעצמך או שאתה משלם להם שכירות?
אם תוכל לענות על הכל אני ממש ממש אשמח!! :)

einat162

New member
מצטרפת להמלצה על טריפל C.
לא שמעת עליהם כי הם לא מוציאים פרסומות כל שני וחמישי עם פרזנטור יקר- אבל ממש לא חברה קיקיונית. בלי שטיקים ובלי טריקים - ספק ותשתית תחת קורת גג אחת במחיר ידוע. אני משכירה מהם ראוטר ב 10 ש"ח לחודש (עצלנות שלי...). עצה שלי- אל תכנס למיטה עם סלקום ובזק (ומה שלא יהיה - בטח שלא עם הוט).

נערך לאחרונה ב:
מצטרפת להמלצה על טריפל C.
לא שמעת עליהם כי הם לא מוציאים פרסומות כל שני וחמישי עם פרזנטור יקר- אבל ממש לא חברה קיקיונית. בלי שטיקים ובלי טריקים - ספק ותשתית תחת קורת גג אחת במחיר ידוע. אני משכירה מהם ראוטר ב 10 ש"ח לחודש (עצלנות שלי...). עצה שלי- אל תכנס למיטה עם סלקום ובזק (ומה שלא יהיה - בטח שלא עם הוט).
תודה, ואיך השירות לקוחות במקרה שכן יש בעיה? יש מוקד מתפקד?
מאיזה בחינה סלקום ובזק לא טובים?
תודה

einat162

New member
טלפונית? לפי מה שזכור לי כן (פעם אחרונה היתה לפני כמה שנים). שירות לקוחות/התחברות ושינוי חבילה נגיש באתר ובאימייל. על סלקום אני לא סומכת שלא יהיו חיובים חריגים ובזק הבנתי די יקרים (איך בזק מבחינת אמינות או שירות לקוחות - אני לא יודעת).

SicTransit

Active member
טלפונית? לפי מה שזכור לי כן (פעם אחרונה היתה לפני כמה שנים). שירות לקוחות/התחברות ושינוי חבילה נגיש באתר ובאימייל. על סלקום אני לא סומכת שלא יהיו חיובים חריגים ובזק הבנתי די יקרים (איך בזק מבחינת אמינות או שירות לקוחות - אני לא יודעת).
מכלי שני: שרות הלקוחות של בזק מצויין.

אני חושב שאני אלך על בזק לפחות בהתחלה, וחלק מזה זה שכנראה אין לי בכלל שקע טלפון וגם לא יודע אם הראוטר שלי מתאים. יש המלצות לעניין זה?

למעלה