וויציץ עוזב?

נמשל

New member
וויציץ עוזב?

האתר של אופירה אומר שמוני הודיע לניקולה על אי חידוש החוזה עימו. עצוב, אבל אין ברירה. חבל חבל שנפרדים ממנו ככה ולא כאיש שקלע את סל הניצחון.

Thierry Henry

New member
מכבי הודיעה לניקולה על שיחרורו.

מפורסם בכל האתרים עכשיו. הלם.. אין מילים אחרות כדי לתאר את זה. הכי גדול שנחת פה אחריי פארקר. נתן לנו אין ספור רגעיי אושר והיה ללא ספק הסנטר הכי טוב באירופה בשיאו. שחקן מדהים, אישיות נדירה וכואב הלב שאוהדיי מכבי הקטנים יותר שראו אותו העונה עוד אומרים ברוך שפטרנו. תודה על הכל!

bellrem

New member
מעניין מה היו עושים

אם הסל שלו אתמול היה מתברר כסל הנצחון? היה נוצר מצב ששני השחקנים שהביאו אליפות בשנתיים האחרונות (גם ארנולד) בסל בשניות האחרונות, עזבו מיד לאחר מכן...

Thierry Henry

New member
אחריי שקראתי את מה שאמר פדרמן,

אני אולי מקבל זיק של תקווה שהוא ישאר. החוזה של ניקולה אומר שבתום העונה, אם מכבי לא מתכוונת לשלם לו את אותו הסכום , הם מחוייבים להגיד לו כדי שיהיה לו מספיק זמן לחפש קבוצה שכן מוכנה לשלם לו את הסכומים האלו. ועכשיו נפתחת הדלת של להשאיר אותו בפחות כסף, זה כמובן יהיה תלוי בניקולה וגם בקבוצות אירופה שירצו או לא ירצו להחתים אותו.

הלם פשוט הלם. תנו לצביקה קרדיט..

בכל זאת, לא כל אחד יכול לקחת שחקן בטופ של אירופה ולהרוס אותו ולגרום לו להראות רע מאוד כנ"ל לגבי אליהו, בורשטין, ושארפ. הרס אותם לחלוטין. כן צביקה, אתה ידוע בתור אחד שיודע להרוס שחקנים. גם את קטש בזמנו הרסתה. לא כל אחד מסוגל לזה. שאפו. וחבל שניקו הולך. סוף עידן עכשיו באופן סופי אפשר להגיד. חבל מאוד. הוא גם כשהוא משחק על חצי רגל הוא עדין מספר 1 על המגרש. כואב לי ועצוב :(

Ross2

New member
אני לא מאמין שאוהדים צריכים לעבור על כך

בשתיקה.שמעתי את רענן קץ מדבר ב99 FM על החזרת סמלים למכבי...ווציץ' הפך לסמל ענק וכך מעיפים אותו. ראיתם איך לפני המהלך האחרון של מכבי, בספק זמן, הוא לקח את הלוח והראה לשחקנים את המהלך?! מי צריך את גודס האפס הזה בתור עוזר מאמן? תנו לניקולה להיות עוזר מאמן אני בטוח שהוא יסכים, מסיבה אחת פשוטה - בגילו עוד פציעה רצינית יכולה להשבית אותו למגרי ולפגוע בבריאותו לטווח הארוך. זה הזמן של אוהדים אמיתיים להראות לכולם מה הם שווים.

האקדמיה

New member
../images/Emo45.gif סחתיין על המקוריות ../images/Emo70.gif

גמני רוצה לראותו ממשיך במערכת

יו45

New member
שחקן ענק

הילדים שרוצים לראות דאנקים יעדיפו כנראה את ביינום , אלו שמעדיפים ``כדורסל`` לא יכולים שלא לאהוב את השחקן שהפך לסמל של הכדורסל הטהור, הנקי , החכם . הקלות שבה הוא עשה נקודות עם הטעיה ועוד הטעיה בימים היפים , המסירות שמשאירות שחקנים לקרש סל . חבל בשבילו על שנתיים אבודות עם שחקנים טיפשים שלא ראויים לשחק עם שחקן ברמתו . חבל עבורינו שבמקום לזרוק את הטיפשים ולהביא שחקנים שיתאימו לו , זורקים דווקא אותו . ומעבר לכדורסל אותי הוא קנה דווקא כבן אדם גם באישיות הנדירה וגם במכביסטיות , ההסכמה לוותר על הרבה כסף בשביל מכבי , חבל שהוא נתקל בכפיות טובה מהצד השני כשהיו צריכים לוותר על קצת כסף בשבילו. לסיום משהו רע מאוד עובר על ההנהלה , אני לא יודע מי אשם אבל זו החלטה אומללה שאנחנו עוד נצטער עליה. על ניקולה אין מה לרחם , הוא ישחק בטופ האירופי גם בשנה הקרובה בלא פחות מהסכום שהוא הרוויח במכבי , אם הוא יגיע לפנא` תהיה לי עוד קבוצה לאהוד באירופה , קבוצה עם שארס וניקולה זו קבוצה ששווה לאהוד.

ilovenewyork

New member
יש אולי סיבה לאופטימיות ?

דייויד פדרמן אמר הערב: "מעולם לא היה שחקן זר שמכבי ת"א שכל כך אהבה וכל כך העריצה. ההודעה הזו נמסרה הערב בגלל הדרישה הפורמלית בחוזה בינינו לבין ניקולה. הדלת שלנו פתוחה בפני ניקולה לדבר". מאז שריקת הסיום אמש, שם מכבי ת"א סיימה את העונה בטונים כואבים וצורמים מאוד סברו חברי הנהלת מכבי שעדיף להתעסק קודם כל בניקולה וויצ'יץ' ורק אחר כך בסוגיית המאמן מהסיבה הפשוטה ולפיה בחוזה בין ניקולה וויצ'יץ' לבין מכבי חייבים הצהובים להודיע לסנטר עד היום בחצות (שישי) האם הם מעוניינים שימשיך עונה נוספת, או שהוא משוחרר לניהול מו"מ עם קבוצות אחרות המעוניינות בו. כאמור, הערב החליטו במכבי לעמוד בדרישה הפורמלית של החוזה בגלל העלויות הגבוהות של הקרואטי בישראל והודיעו לו רשמית על סיום דרכו במועדון. למרות זאת, במכבי השאירו את הדלת פתוחה בפני ניקולה ברמיזה מאוד עדינה שאם ירצה להישאר הדלת פתוחה למו"מ, אבל לא בסכומים שהרוויח.

עם כל הכבוד הוא לא שווה 1.7 מיליון.

שחקן ענק תותח נכון אתם צודקים.אבל מכבי אמרה לו אם אתה רוצה להישאר קצץ בשכר זה גיטימי וזה מותר,כי עם כל הכבוד ניקולה רוב העונה היה פצוע ולא תרם רבות.1.7 הוא בטו לא שווה בכושרו הנוכחי.מה שבטוח חייבים לעשות לו משחק פרידה שיכבד ויוקיר את השחקן הענק הזה.

למעלה