וויצ'ר 3

CallMeCavanaugh

New member
וויצ'ר 3

בשעה טובה התחלתי לשחק בוויצ'ר 3. אחרי שעות משחק ספורות אני בהחלט מבין למה הפסקתי את סקיירים באמצע - הקווסטים הצדדיים פה ממש מעניינים, בניגוד לקווסטים של סקיירים שהרגישו לי ברובם כמו "הנה סיפור חביב ועכשיו לך למערות שם ותהרוג הכל".

מה שכן, לא נשאלתי שום שאלות בקשר להחלטות שלי מוויצ'ר 2. זה קורה בהמשך או שסימנתי איפשהו איזה צ'קבוקס לא נכון?

evilplate

New member
מזכרוני

לפני שאתה מתחיל המשחק שואל אותך אם לדמות את הבחירות שלך ואם אתה אומר כן אז תהיה לך סצינה בהמשך, אחרי כמה שעות משחק, שמביאים לך לבחור.
&nbsp
וכן התוכן הצדדי פה מצויין, לא נופל מהראשי, טיפ קטן, אל תכנס ל OCD של לעבור על כל הסימני שאלה כי שם יש הרבה פעמים תוכן בסיסי של כמה Bandits עם Loot, אם אתה תעשה יותר מדי כאלו רצוף אתה יכול להשחק.
&nbsp
הבעיה היא שגם בסימני השאלה יש לא מעט קווסטים טובים שאפשר להחמיץ, בגלל זה כדאי להתייחס אבל לא להשתגע עם זה.
אני ממליץ לך לעשות אותם על הדרך כשאתה הולך לקווסט אחר, תשתמש כמה שאתה יכול ברכיבה וכמה שפחות ב quick travel, אין לך מושג כמה קווסטים ואירועים ראנדומליים כביכול אתה פוגש בדרכים ברכיבות ועל הדרך אתה גם יכול לעשות כמה סימני שאלה.
&nbsp
אל תדאג לדרגות שלך, אתה יכול אפילו אם אתה רוצה להתעלם מסימני השאלה ומרוב התוכן הצדדי וזה יהיה יותר ממספיק כדי שתתקדם במשחק (אל תעשה זאת כמובן כי התוכן הצדדי מצויין אבל סתם שתדע ולא תלחץ אם אתה רואה מליון סימני שאלה וכמה קווסטים צדדיים שלא עשית או משהו)
&nbsp

CallMeCavanaugh

New member
אני דווקא קצת לחוץ מהדרגות

רק התחלתי את המשחק אז היו לי עד עכשיו שלושה קווסטים צדדיים (באחד נתקלתי בדרך מהפונדק למצודה של הנילפגארדים ועוד שניים מלוח המודעות), ועכשיו כל מה שיש לי זה להתקדם בקווסט עם הגריפין שהדרגה המומלצת עבורו היא 3 ואני עדיין בדרגה 2.
&nbsp
אבל בינתיים מתוך שלושה קווסטים צדדיים שלושה היו מעולים. אחד הסתכם בשבירת דלת אבל הוא עורר סקרנות (זה עם הזקנה שרוצה את המחבת המפוייח שלה ומסתבר שמי ששאל אותו השתמש בפיח כדי להכין דיו. עכשיו השאלה היא למי הוא שלח מכתבים עם הדיו הזה) ואני מקווה שאתקל בתוצאות של מה שקרה בו בהמשך. אחד היה קלאסי (איש מבקש עזרה, אני מרביץ לדברים) אבל עם סיפור רקע נחמד ועם השתתפות של המבקש במשימה עצמה והשלישי היה זה עם הרוח בבאר שהיה פשוט מעולה! אני מקווה שיהיו עוד הרבה כאלה. נכון שהחקירה הופכת אותו לארוך יותר מקווסט צדדי בסקיירים, למשל, אבל זה היה מעניין בניגוד לסקיירים ששם כל ההבדל בין הקווסטים הצדדיים הוא המפה של המערה ואיפה בדיוק יהיו הזומבים המעצבנים האלה במפה.

evilplate

New member
בקשר לדרגות

קודם כל לא קורה כלום אם אתה עושה קווסט שנמצא דרגה או אפילו 3 דרגות מעליך, שים לב שאם הקווסט מודגש בצבע ירוק (כשכתוב איזו דרגה נדרשת) זה אומר שאתה יכול לעשות אותו.

אם הוא בצבע אדום זה אומר שאין לך ממש סיכוי והמכות שלך בקושי יורידו חיים לאויבים שבדרגה גבוהה מדי, אם הוא בצבע אפור זה אומר שאתה חזק מדי והקווסט קל מדי ולכן גם לא תקבל XP (או שתקבל ממש מעט), תנסה איכשהו לתמרן את זה שלא יהיו לך הרבה קווסטים אפורים למרות שמהניסיון שלי זה בלתי אפשרי להמנע מזה לחלוטין אם אתה עושה הרבה תוכן.

בהתחלה זה באמת מרגיש שקצת קשה להתקדם עם הדרגות, אבל ככל שתשחק יותר אתה תראה איך זה עף, גם אני בטוח שיש לך עוד דברים צדדים לעשות לפני הגריפין (ואני לא מדבר על סימני שאלה), למרות שכאמור אין בעיה שתלך אליו גם כשאתה רמה מתחתיו כל עוד הקווסט ירוק, אז יהיה לך קצת יותר אתגר.

ברגע שתשתלט על המכניקות, תעשה הכנות כמו שצריך, תשתמש בשיקויים ובאבנים שמשדרגים את הסטטיסטיקות וכמובן תתקדם בדרגות ותשפר את היכולות שלך, המשחק יהיה לך די קל, במיוחד שגם הרבה קווסטים יהיו בדרגה נמוכה מדי בשבילך, אני בשלב מסויים בשביל שיהיה לי אתגר בכוונה באתי פחות מוכן ולא השתמשתי בכוחות מסויימים וכו'

וכן אני עד עכשיו זוכר את הרוח בבאר אפילו שאני 30 שעות אחריך :)
יש לא מעט קווסטים בסגנון הזה, הרבה מהחוזים שאתה עושה כצייד מפלצות בנויים ככה, וזה תענוג, באיזור הבא גם יש קווסט מדהים של חוזה ומה שיפה זה שגם באמצע הקווסט יש לך לפעמים בחירות מה לעשות.
גם יש קווסטים מעולים של ציד אוצרות, שם אתה גם יכול להשיג דיאגרמות של ציוד ברמה גבוהה יותר, חלקם ממש מושקעים ברמה של קווסט צדדי גדול.

הצטרפת גם בזמן טוב אחרי העדכון הגדול שעשה הרבה סדר ב UI, הוסיף לך Stash שתוכל לזרוק לתוכו חפצים שישמרו לך וגם שיפר את השליטה (אל תשכח להפעיל באופציות את התנועה האלטרנטיבית של גראלט), זה משחק אדיר, אתה ממש תהנה ממנו, מבחינתי כנראה עדיין ה GOTY עם כל האהבה שלי לסדרת ארקהם.

CallMeCavanaugh

New member
מה ההבדל בין צורות השליטה?

לא הייתה לי בעיה מיוחדת עם השליטה בגראלט אבל היא באמת הרגישה לי קצת לא נוחה אבל לא משהו שהיה שובר את המשחק מבחינתי.

evilplate

New member
גראלט מרגיש פחות טנק

השליטה מרגישה נוח יותר, אתה יכול למשל לעשות סיבובים במקום:
&nbsp
http://i.imgur.com/nTurQ75.gif
&nbsp
אני גם לא חושב שהשליטה היתה נוראית אבל עכשיו היא כבר סבבה במקום סבירה, גם הסוס השתפר בעדכון האחרון, תנסה ותראה :)

evilplate

New member
כן אבל הרדיוס שלו גדול מדי

לטנק הרדיוס של גראלט בסדר, לבנאדם פחות :p

CallMeCavanaugh

New member
אני חושב שאתה מתבלבל

טנק יכול להזיז זחל אחד ואת השני להשאיר במקום ואז הוא מסתובב כשהציר הוא הזחל שלא זז וזה באמת סיבוב עם רדיוס גדול, אבל יש לו גם מצב שנקרא Pivot שבו זחל אחד מסתובב קדימה והשני אחורה ואז הוא מסתובב סביב המרכז של עצמו, כמו בן אדם שמסתובב במקום (בניגוד לילד שאמא שלו מיסמרה לו רגל אחת לרצפה שזה דומה למצב הראשון).

evilplate

New member
אה אוקי

אבל זה לא רק שגראלט יכול להסתובב עכשיו במקום, זה בכלל שאפשר לעשות תנועות יותר עדינות והוא לא stiff שכזה, אם טנק לא מתאים לך לאנלוגיה אז תלך על משאית :)

אולי פולאאוט 4 יהיה טוב גם מבאטמן וגם מהמכשף 3 :)

זה נכון שהכתיבה של המכשף 3 יותר טובה מהכתיבה של המשחקים של בתסדה, אבל אף אחד לא עושה עולם פתוח טוב כמו בתסדה (ורוקסטאר כמובן)
ולי אישית בא לגוון קצת מעולמות הפנטזיה אז העולם האפוקליפטי של פולאאוט 4 בא לי בטוב והוא יוצא מספיק זמן לפני סוף השנה כדי שבסופה נוכל לשפוט אותו.

CallMeCavanaugh

New member
לפולאאוט 3 התחברתי הרבה יותר מלסקיירים

ואני זוכר שגם את אובליביון בזמנו נטשתי תוך שעתיים בערך.
&nbsp
לפולאאוט 4 אני בהחלט מצפה.

אני יכול להזדהות עם זה,כי עולמות הפנטזיה חרושים כבר...

המכשף 3 יותר טוב מסקיירים אין פה ספק בלל, אבל עדיין משהו בי התעייף כבר מעולמות הפנטזיה של משחקי הWRPG אני כבר לא מצליח להתלהב, תמיד יש לי הרגשה של "been there done that" גם אם המכשף 3 מלוטש בהרבה, ולמשימות שלו יש אשכרה level design והראייה הבאטמנית ממש מוסיפה עניין בניגוד לכל המשחקים האחרים שהעתיקו אותה.

evilplate

New member
הלוואי The More the Merrier

גם הוא על הרדאר שלי, קנייה בטוחה בוודאות די גדולה.
&nbsp
בגלל זה אני לא מתבאס כל כך עם טומב ריידר, הוא בכל מקרה לא היה משתלב השנה עם המשחקים שיוצאים בתקופה שלו ( MGS5 ו FO4 בעיקר, אבל גם אולי היטמן בהמשך)

צודק, אבל השמועות על דצמבר 2016 לטומב ריידר על הPS4

מעצבנות. זה קצת מוגזם אם סקוור מצפים שבסוף 2016 אני ארצה לשחק במשחק שלהם, אני מקווה שמייק הלכו על דיל פחות ארוך טווח של עד חצי שנה בלעדיות.
בנוגע לפולאאוט 4 כל כך בא לי לקנות אותו בהשקה, אבל סקיירים היה איום ונורא על הPC בהשקה ועל הPS3 הוא בכלל לא היה שחיק.

מצד שני, אני לא יודע כמה ריאלי לצפות למשחק עם פריים רייט יציב ונטול באגים במשחקים כמו סקיירים ופולאאוט והמכשף 3 וכל המשחקי תפקידים האלה
שהם עולם פתוח מאוד מורכב. אני מהמר שהם מורכבים ממשחקי GTA פי כמה בגלל כל הNPCS והקווסטים והאפשרויות.

evilplate

New member
מה רציני סוף 2016?

אם זה נכון זה ממש מבאס, אני בטח לא אוציא עליו מחיר מלא שנה אחרי היציאה שלו.
עדיף מאוחר מאשר אף פעם אבל מבאס, קיוויתי ליוני 2016 בערך, חודשיים- שלוש אחרי אנצ'רטד 4.
&nbsp
כנראה שהם לגמרי מתרכזים בגרסת ה ONE ובטח לא התחילו אפילו לפתח את גרסת ה PS4.
&nbsp
&nbsp

CallMeCavanaugh

New member
אין מצב שזה יהיה במחיר מלא

זה בטח יהיה פורט די פשוט, הארכיטקטורות הרי דומות. בעוד שנה וחצי זה לא צריך לעלות יותר מ15-20$.

PlayGirl3

New member
אל תהיה תמים. Knack לדוגמה עדיין נמכר ב-40 דולר.

משחק מלפני כמעט שנתיים עם ביקוש לא קיים.
טומב ריידר אולי לא יעלה מחיר מלא של משחק חדש (כ-60 דולר), אבל בתחושה שלי יהיה בסביבות ה-50. ותגידו מה שתגידו, עדיין ימכר כמו לחמניות חמות.

למעלה