וויש מי לאק!

blink me1

New member
וויש מי לאק! ../images/Emo41.gif

בשבע אני נוסעת לשדההההה......ומשם אני טסה לנתב"ג!!!!! ומשםםם לטורונטו ( משלחת............ ) !!!!!!! לשבועיים!!
אז קודם כל אני יתגעגע לפורום
ואני מקווה שיהיה לי מאיפה להתחבר... אז בכל מקרה רציתי לדעת ( קצת באיחור אני מקווה שיהיה פה מישו שיענה לי עד שבע ) אם בטורונטו באסטד מוכרים?!? יהיה לי מה לקנות שם?? ומקפליי?????? תודה רבה
ובייייייייייההההההה בנות

DesertRose7

New member
אל תלכיייייייייייייייייייי

אני אתגעגע... טוב כנראה שלא אני אשנה אתזה אז... תהניייייייייייייייייייייייי....!!!!!!!!! ותביאי הרבה סיפורים וחוויות ותמונות ומתנות!! באסטד בקנדה.. אני לא ממש בטוחה.. אולי יש את מה שיצא באמריקה.. בכל מקרה.. שווה לבדוק.. ואם יש שמהו מיוחד.. תקני פעמיים ואני אחזיר לך!!! מקפליי... תשכחי מזה!! ותמצאי מאיפה להתחבר!!!!!!!!!!!!!

blink me1

New member
אוי איזה חמודה אתתתתת../images/Emo24.gif

תאמיני לי גם אני יתגעגע!! חח אתם כל פעם מעשירים לי את הידע פה בפורום!!
בכל מקרה אם יהיה משו מעניין ובמחיר סביר אני אקנה גם לך!!
דונט וורי.... אני מאוד מקווה שבאמת יהיה משו!!עד שיש לי הזדמנות ליות מיוחדת עם משו מיוחד!! טוב אני מקווה...תחזיקי לי אצבעות!! ( כדאי לך!! כי אם לי יהיה אז גם לך יהיה!!!
) אז קיצצצצצצררררר.....תודה תודה תודה!! אני יצטלם המון ואני יסרוק ויראה לכם[[= אז נסיעה טובה לייייייייייייייי
איזה כיף וויפי נדבררר ותודה שחר באמת תודה את מותק

נופר36

New member
וואי איזה כייף לךךך

הייתי שם...מקום ממש יפהה...מקווה שתהנייייי! אני לא ממש מכירה אותך..אבל אני בטוחה שכולנו נתגעגע!
אמממ אני לא חושבת שבאסטד מוכרים שם...מתי שאני הייתי שם(זה היה לפני הרבה זמן אבל...שנה וחצי בערך) לא ראיתי דברים שלהם שם וכאלה...אבלל אולי עכשיו כן יהיהה!...טוף תהני! ביי ביי

למעלה