וויתור על סודיות לביטוח לאומי

דדר43

New member
וויתור על סודיות לביטוח לאומי

שלום לכולם אני צריך להגיש לבלל שאלון ויתור על סודיות (על חובות של מזונות עבר שלא שילמתי להם) אחת השאלות היא האם יש לי חשבון בנק ? ולי יש חשבון בנק שאני שמה רק מורשה חתימה אמא שלי היא הבעלים ולשמה נכנסת המשכורת שלי מה אני צריך להגיד לבלל שיש לי חשבון בנק או שאין לי חשבון בנק? תודה מראש

haimra

New member
לאמיתו של דבר לך אין חשבון בנק אלא

לאימך שהיא הבעלים ואתה רק מורשה חתימה,זאת עשית על מנת שלא יוכלו לגעת במשכורתך,הצעה לי אליך אל תשקר מסור את הפרטים,כי במוקדם או במאוחר המל"ל יעלו על הנושא ואז גם תיקנס,יותר נכון נסה להגיע להסדר שאתה יכול לעמוד בו,כפי שאני זוכר יש לך משפחה נוספת שהקמת,ולעניות דעתי המל"ל יתחשב בך ובמצבך בהצלחה.

דדר43

New member
זה מה שאני מתכוון לעשות ביקשתי

גם מהבנק אישור שאני רק מורשה חתימה והבנק שלח לי ויש לי שאלה נוספת משכורתי היא 7400 שח ברוטו ואני משלם 2740 מזונות כמוכן יש לי 2 ילדים קטנים נוספים . אני רוצה לשלם רק 200 שח עבור חוב של 47000שח לבלל בהוצלפ מה דעתך?.. אשמח לכל עזרה

haimra

New member
הסכום שציינת בטח כולל קנסות,אז כך

דבר ראשון הגש בקשה לביטול הקנסות,ובמקביל נסה להגיע איתם להסדר שאתה יכול לעמוד בו,על פניו סכום של 200 ש"ח ניראה מעט מידי, למרות שאני מבין שאחרי התשלום של המזונות נשאר לך פחות מ - 3000 ש"ח,וילדים קטנים ואישה ולנהל בית,אגב זוגתך היום עובדת,באם לא שתבדוק האם מגיע לה אבטלה או הבטחת הכנסה,בכל מקרה במל"ל בקש לדבר עובדת סוציאלית והסבר לה את הפלונטר שאתה נמצא,ובקש את עזרתה בבקשת פריסת התשלומים שלך,נראה לי שתמצא אוזן קשבת למילכוד שאתה נמצא בו,אני יכול רק להחזיק לך אצבעות. ובמקרה ולא תגיע איתם להבנה פנה מיד למשרד הראשי בירושלים והצג את הבעיה.בהצלחה.

דדר43

New member
מה אני צריך לרשום בבקשה לביטול

הקנסות אשמח לכל טיפ כמוכן אשמח לדבר איתך בטלפון תשאיר בבקשה ואני אתקשר אליך או קח את שלי 0528489472 תודה מראש

למעלה