ווי, אני בתסבוכת...

Black Star

New member
ווי, אני בתסבוכת...

ואני כותבת כי אני יודעת שאתם אנשים טובים פה ואולי תוכלו לייעץ לי או להרגיע אותי טיפה... יום חמישי שעבר הלכתי עם חברה שלי אחרי העבודה לקנות עוד שתייה בבית קפה, ופגשנו ידיד שלה. הוא היה חמוד, לא יותר מזה. אח``כ שלושתנו עוד ישבנו וחיכינו ודיברנו, והיה נחמד. שלשום ירדתי לעיר עם חברות, ונכנסנו לחנות שהוא עובד בה, ופגשתי אותו. דיברנו, ואז הלכתי להסתובב איתו... מפה לשם, הוא נישק אותי.. ו...התקדמנו *הרבה* יותר מדי מהר (לא עד הסוף, אבל לא רחוק במיוחד...). עקרונית דיברנו על להישאר בקשר, אבל זה ממש לא מתאים לי ואני מרגישה רע ולא טוב בכלל עם כל הסיפור. הוא התקשר אליי לפחות ארבע פעמים מאז, ואני לא עונה לפלאפון כי אני לא רוצה לדבר איתו... עשיתי טעות, ואני רוצה לשכוח מזה. אני לא מרגישה כלפפיו כלום, וזה פשוט לא היה במקום. מה לעשות? אני מרגישה כמו איזה שרמוטה... וזה ממש ממש מציק לי. כאילו, יושב עליי בכבדות, בקושי יש לי תאבון... ביי ביי...

בשביל שכולם ידעו מה עניתי לך כבר

בגלל שהוא לא לומד איתך. והוא לא יודע איפה את גרה... תמשיכי להתעלם...בסוף הוא יבין את הרמז.. הבעיה היא כזאת: הוא יכול להיות מנייק ולספר לכולם ששכבת איתו. והוא יכול להתאבד. וכמובן להפסיק להתייחס אליך גם.

Black Star

New member
ביג דיל, למי הוא כבר יספר...

לא מכירה בכלל חברים שלו (חוץ מחברה שלי שהכרתי אותו בגללה). והוא גם לא מכיר חברים שלי אני מניחה. הוא לומד שנה מעליי, ובבי``ס אחר... אז מן הסתם יש את ה- Trail (מי שרואה פרנדז יודע על מה אני מדברת), אבל הוא מספיק רחוק. וחוצמיזה אם נוח לו לשקר, שייהנה. אני יודעת מה היה באמת וחבריי שבכיתי להם על זה יודעים מה היה באמת... ומה אכפת לי. אוףףףףף אני לא עונה עכשו לפלאפון שלי כי אני לא רוצה לדבר איתו. וכל הזמן היו שיחות (איזה ארבע או חמש במרווחים של כמה דקות) שאני די בטוחה שזה ממנו. ואתמול הוא התקשר אליי באיזה 2 וחצי בלילה ורצה להיפגש והתחמקתי. אווףףףףףףףף!!!

המממ....

אני מניחה שזה גורם לך להרגיש די רע, אני גם לא ממש יודעת מה להציע לך לעשות, אבל זה עובר עם הזמן, תוך כמה ימים הוא יכנע ויפסיק לטלפן, ותוך שבוע בערך תראי את זה כמובן מאליו, קרה לי פעם או שתיים... (וגם הרגשת השרמוטה עוברת חיש מהר)

הצעה קטנה

דבר ראשון- אם זה הדבר היחיד שמדאיג אותך זה כבר טוב. דבר שני- הצעה קטנה- תעני לטלפון הבא שלו ותגידי לו שפשוט לא נעים לך עם הסיפור הזה והוא גורם לך להרגיש רע (וגם תשאלי אותו אם הוא רוצה שתרגישי רע והוא בטח יענה בשלילה). חוץ מזה אני מציעה לך לדבר על זה עם החברה שלך והיא בטח כבר תרגיע אותך.. הקטע של ההרגשה השרמוטית- תבטיחי לעצמך שזה לא יקרה לך עוד פעם ושלמדת מנסיון ושפעם הבאה תיקחי את העיניינים יותר לאט- כי רק ככה זה עובד. אממ מקווה שעזרתי נילי

yad

New member
קודם כל

רוע לב! איך יכולת! פויה פויה. סתם, מנקודת המבט הבנית, זה באמת לא נחמד, כי זה בדיוק ההגדרה של לשחק במישהו. למרות שזה לא היה בכוונה ובכוונות טובות (לפחות בהתחלה). קודם כל, לא משנה מה את עושה. תעשי את זה בשיא העדינות והרגישות, כי זה מגיע לבחור מוסרית. דבר שני, פשוט תתנתקי ממנו כמה שיותר מהר. קודם כל כי הוא כל כך ייפגע ככה שהוא יישנא אותך, וזה יפגע בו פחות. ודבר שני, כי ככה הכי טוב לו ולך. וזהו.

למעלה