ווי היום יש !!!!CMT

ווי היום יש !!!!CMT

איי קנט בליב איט, היום במקרה ראיתי את הקטע ששוגרלנד רוצים שנצביע בשבילם מה השאלה בכלל סבבה אז אמרו שהטקס ב-16 ואני בודקת בתאריך והו הנה ה-16!!! כל כך מהר זה מטורף, מישהו מצליח לראות?

יש באתר...

באתר של C.M.T. (תחפשי בגוגל) יש שידור ישיר מהאתר... אבל בשתיים בלילה... תהנו!!!!!!!!!!!!!

LeAnnDylan

Well-known member
וואי תודה!!

מישהו יודע עם יש מישהו ששוה להישאר בשבילו ערה? (ליאן\רן\שוגרלנד?) דרורית איפה את כשצריכים אותך?

מי שמופיע זה...

לפי מה שהבנתי מי שמופיע זה: טיילור סוויפט, טובי קית', בראד פייסלי, שוגרלנד, קית' אורבן ראסקל פלאטס, ואולי עוד דברים.... מה שבטוח זה שזה יהיה טוב... הם תמיד מעלים מופע מפוצץ.... אם אין בי"ס אז נראה לי שווה להשאר... חוצמזה שקרי לא מופיעה וזה מעצבן אבל אולי היא תזכה...

../images/Emo140.gif הנה קישור נכון

הנה קישור באמת לצפיה בשידור חי בטקס: http://www.cmt.com/videos/misc/401166/2009-cmt-music-awards-live-stream.jhtml חשבתי שזה הקודם והסתבכתי אבל הנה הוא... (אגב, צריך איזה גרסה של אבוב פלייר אז פשוט תורידו אותה...) תהנו!

LeAnnDylan

Well-known member
חחח אני ודרורית פרשנו בשיא

ראיתי את רשימת המופיעים הסופית והבנתי גם ששוגרלנד לא הולכים לבצע שיר שלהם אז החלטתי לפרוש ולחפש קטעים של זה בבוקר עכשיו אני רואה שבכלל לא היה שווה להישאר. אומנם ההופעה של שוגרלנד הייתה נחמדה מאוד אבל אני לא סובלת את השיר הזה >< לא יודעת למה אבל הוא מעצבן אותי מרטינה הייתה שם
אבל מלאמלא אחרים שאני אוהבת לא אגב גם קרי לא הייתה שם נכון? לא ראיתי את הטקס עצמו אבל בראיונות מהרד קארפט לא ראיתי שהיא שם

../images/Emo199.gifחחחחחחחח גמני פרשתי...

כן, נראה לי קרי לא הייתה שם כי גם כשהראו את כל המועמדים בקטגוריה שלה, לא הראו אותה... שיא הרציתי שהיא תופיע
!!! ראיתי ממש את הרבע שעה הראשונה ואז הלכתי לישון... לא היה משהו... לא נורא... שנה הבאה... אולי
...

symptoms

New member
קרי ביומולדת של אמא

אז היא ויתרה על הטקס השנה. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
לוידאו אאל"ט

כאילו בטקס עצמו הודיעו על המועמדים הסופריים אז אלא אם כן אז הורידו אותה היא הייתה מועמדת לוידאו

למעלה