ווי וויל ראק יו-המחזמר

enigma69

New member
ווי וויל ראק יו-המחזמר

באיזו שנה מתרחשת העלילה של המחזמר?.מישהו היה במחזמר הזה?.

עוד מעט

ניצי AKA Oukami Kun יבוא להשוויץ אהה סליחה לפרט קצת

Y n 2 5

New member
גם לי מותר להשוויץ ?

חזרתי ביום חמישי מלונדון. ראיתי את המחזמר 3 פעמים, הפעם זה היה ב24 לנובמבר, מה שהיה שם אני לא יכול לתאר. זה פשוט מדהים, וגם בריאן בא לנגן בסוף סולו, ורוג`ר שיחק תפקיד אורח, בתור חבר של קולין צ`רלס. פשוט מדהים. הקהל היה בטירוף ואיזה פורטוגלית אחת התחילה איתי... אבל ירדה ממני מהר, אחרי שהסברתי לה באדיבות שאני... איך נאמר זאת? כמו פרדי בהעדפות שלי...

Y n 2 5

New member
יכולות המשחק שלו

איומות ונוראות, אבל הוא הוריד איזה 10 ק"ג והוא פשוט הורס מאי פעם !

Y n 2 5

New member
דווקא בגלל שהוא משחק כ"כ גרוע

רואים שהוא בן-אדם, ולא שחקן. ואני חושב שזה יתרון. הוא בהחלט הירזה. ראיתי את התמונות שהוא שמן, ועכשיו, פשוט אי אפשר להכיר אותו. הוא נראה רזה ובכושר. הוא מקפץץ המון, כי הוא הנודניק הזה שמבלבל את המוח לקולין צ'רלס (בדרך כלל אדם ויידונג הגרמני מגלם אותו) אגב, יש לו קטע של קריצה לקהל. הוא נותן מכה על הבגדים שקולין זורק על הרצפה וקולין שואל אותו "מה אתה חושב שהבגדים שלי הם תופים ?"... בן אלטון הזה גאון!! אלוהים !!!

../images/Emo6.gif

למרות שאתה מעצבן כי ראית את המחזמר 3 פעמים ואת רוג'ר בטח מאתיים
חח למי איכפת איך הוא משחק כשהוא מקפצץ?
כמו שאתם יכולים לשים לב אני באקסטזה,טוב...אז מה התפקיד שלו בעצם?:)

Y n 2 5

New member
אממממ...

תעשי צבא, ומיד אח"כ אני לוקח אותך... טוב, גם לי בגילך היתה התלהבות כזאת ואף יותר... חח... בכל אופן, יש לו תפקיד ממש קטן. אולי 5 דקות, וזה היה חד פעמי בגלל 14 שנה לפרדי וכו`. אבל בתפקיד שלו, כפי שאמרתי הוא נודניק טמבל שמוציא את קולין צ`רלס מהכלים, וקולין הרי הוא גם נודניק כי הוא המתחרה של גלילאו ואולי גם מאוהב בסקרמוש. בקיצור, ארוך מדי, קשה להסביר. לכי לרח` גרייט ראסל מס` 2 פינת אוקספורד סטריט, תראי בנין בשם "דומיניון ת`ידר", יש שם דמות ענקית של זמר שמתנופפת לו החליפה ממתכת. תיכנסי, שלמי 33.5 ֲ£ תתרווחי בכסא, ותקבלי תשובות לכל שאלותייך... חחח...

e dor

New member
בקטע וידאו שראיתי מסיבוב ההופעות

הוא נראה הרבה יותר שמן משנראה בעבר. הוא רזה מאז ביחס לסיבוב הופעות הזה עם פול רוג'רס ?

טוב תשמע,

גיל 20,30,הוא עשה ספורט(אני לא אפרט...
)וכנראה שעכשיו כבר פחות(בנתיים
...לך תדע מה יקרה)אבל ברצינות עכשיו-לפי תמונות שראיתי מהחודש שעבר או קצת לפניו(מההופעה עם הפו פייטרס)הוא ממש רזה:)

e dor

New member
טוב לשמוע

כי מקליפ אחד שראיתי בוואלה, ועוד אחד שהזדמן לי לראות - הוא נראה שמן בהרבה ממה שהיה. אולי הם מתחילת השנה ובחודשים האחרונים בדיוק הוא ירד במשקל. מקווה מאוד, שישאר בריא

e dor

New member
בכיף שלך, ציניות מתקבלת תמיד ../images/Emo13.gif

ואני חושב שהכי קרוב שיש לו לסקס משין זה שאת אמרת שהוא סקס משין ... אבל בכיף - אני מפרגן לו, מתופף נהדר !

למעלה