ווי זמיר!

ווי זמיר!

יש המון שיעורי בית לפסח, אך היום בבוקר החלטתי שאעשה את כולם. רק מה?- התיישבתי מול המחשב ועד עכשיו (17:00! לכל השדים והרוחות!) לא זזתי. ומדוע זה? החלטתי...כן כן............סטיי סטיל..................................לבנות אתר!! בימים כתיקונם היה לי אתר ב- bono, אך הפוחזים הרשעים התחילו לקחת כסף על בניית האתר, כך שלא רק שאין ביכולתי לבנות או לערוך את ביתי המקוון, אלא שבקרוב הוא יימחק (ואיפה הצוואה של סניור וגה שתאפשר לי להשאר?? ארג) שכן- אני לא מתכוונת לשלם לסאקרס הללו. ולמה אני בעצם מספרת לכם שהחלטתי לבנות אתר? אוקיי, תנחשו. כן כן...זה בנוגע לקטנטנות! ולא- לא לאף שחקן. החלטתי לבנות אתר לדביר ולנתן. טוב, בהתחלה היה זה מיועד למושא אהבתי נתן סטולרו האחד והיחיד, אבל אז הבנתי שאין לי מה לשים עליו באתר שלם, והוספתי גם את דביר לרשימה. ובעצם- גם אותי. אז אני בונה כעת (??) אתר משלי, בו תהיה פינה חמה ואוהבת ליקיריי- דביר ונתן. ובכן- בעיה חמורה נוצרה עתה. להפתעתי הרבה, את כל העמוד הראשון בניתי. אך...מה הלאה? אני לא יודעת היכן להוסיף דפים! היכן לבנות! היכן לעשות מ-ש-ה-ו! למישהו יש מושג? -נעמה. נ.ב- אתם מוזמנים למה שיש עד כה! ----> www.angelfire.com/empire/magnetiters בואו ותהנו!

casperit

New member
חחח דביר ונתן יהיו מרוצים:)

אין לי מושג איפה מוסיפים דפים, בחיים לא עבדתי שם... גם לי היה אתר בבונו ובגלל המסחור (הם התחילו לקחת כסף בגלל שהתחילו לעבוד עם חברות שונות) גם אני הפסקתי... יעל

ufa!

אך בינתיים רק את נכנסת לקרוא, והם לעולם לא יראו. היי, תודה על התגובה.
בונו, הם פוחזים עלצים וחוצפנים. סליחה- אבל יש כל כך הרבה מקומות לבניית אתר חינם ברשת, והם לוקחים על זה כסף?!?1 ולא סתם- אלא שאין דומיין, ו...גאד, מילדים קטנים?!?! אני הייתי פורצת להם לאתר וחבלת בהכל. הוי, בדיוק נזכרתי שהחבר הראשון שלי פרץ להם לאתר. חח... לא משנה. משום מה במצב כזה רעיונות מטורפים ולא-חוקיים מעוררים את תיאבוני. מה שמזכיר לי שעוד לא אכלתי את הסנדוויץ´ של הבוקר.
אבל לא משנה! לנצח דביר ונתן (נתן נתן נתן)!!!! עד העונג הבא (ותודה!), -נעמה. בינתיים עם עמוד ראשי בלבד... www.angelfire.com/empire/magnetiters

casperit

New member
בקשר לבונו אם כבר נכנסו לנושא...

אני זוכרת שמישהו נתן לי את הכתובת שממנה המנהלים נכנסים אבל היה צריך סיסמה ולא ידעתי:) אני זוכרת שפעם מישהו מחק להם את הדברים... הם באמת מגעילים, פעם, נראה לי שעכשיו כבר לא היה אפשר לשים מעט מאוד אפשרויות והם עוד לקחו על זה כסף... בתאבון! יעל

גראיסאס! ../images/Emo13.gif

ובכן, אני אישית נרשמתי לבונו לפני מספר שנים, והמספר שלי הוא- 4876, דהיינו- מתחת ל-5000, ואז- כל המצטרפים הכי חדשים היו מקבלים כרטיס כזה לבית. אז שלחו לי מן דבר כזה.. ואני זוכרת שבונו פעם היה דבר מהולל- לעזור לילדים בשיעורי בית and stuff. עכשיו הם חבורת גנבים. צריך לחסל את האתר. מה את אומרת, אני ואת פורצות באישון הליל לבונו? טיהי
או שפשוט נעשה חרם צרכנים! -נעמה, עכשיו כבר אחריי ארוחת הערב.

casperit

New member
קדימה בואי נפרוץ!

אני הייתי דווקא מספר יותר גבהו הייתי 14743... היה לי אתר יחסית מצליח ואז שילבתי אותו עם עוד ילדה בעעע אני שונאת בונו! יעל

אני מס´ 155840 ../images/Emo13.gif

אממ.. אני די ישן שם.. אולי.. זה האתר הראשון שהכרתי..
רועי
נ.ב. ~~~~ היה לי אתר מזהה מתוקי .. אבל אחש´לו..

losangel

New member
אני מס´ 298855 ולמרות הכל

יש לי אתר...למרות שזה עולה כסף...לא מומלץ...או שכן...כבר לא עדכנתי אותו שנים..שלחו הודעות!

גם לי יש אתר בבונו

אותי אתם לא מכירים כי אני כותבת חדשה כאן בפורום אבל גם לי יש אתר בבונו. המספר חבר שלי הוא-122623 ושם האתר שלי הוא "סבבה" כנסו לראות!!!.

162?!?

גם אתה קיבלת כרטיס מגנובי כזה? אחח..הימים ההם. אבל יעל, איך פורצים לשם עכשיו? "אני רציתי לפרוץ, אבל כבר לא נותנים לפרוץ במדינה הזאת!" (-א. ליברמן, פוליטיקאי ואיש מדינה). בטח עולה כסף לפרוץ לשם... יומת בונו, אמן. עכבר דביל.

למעלה