וולודרום- גמר המרדף הקבוצתי...

וולודרום- גמר המרדף הקבוצתי...

שידור ישיר עכשיו ביורוספורט. אוסטרליה עם ברדלי מקגי (שברו את שיא העולם המוקדמות) נגד בריטניה בגמר על הזהב. גרמניה נגד ספרד על הארד.

ido mazor

New member
מקום שלישי הגיעו הספרדים

ניצחו את הגרמנים. עכשיו לגמר.

הזוכה במדליית זהב במרוץ האישי...

ברדלי היגינס הבריטי נגד מדליית הכסף ברדלי מקגי האוסטרלי.

בראדלי מקגי עשה את זה...

הוא הביא לאוסטרליה את הזהב, בשביל זה הוא ויתר על הנג"ש בכביש. לפי דעתי זו הפעם האחורנה שאנחנו נראה אותו במסלול, שנה הבאה הוא יוריד קצת ממסת השרירים שלו, וילך חזק על הגרנד טורס.

ido mazor

New member
מקגי והדבר הנדיר שקרה היום

ברבע הגמר של הספרינט האישי לנשים (בשיטת הטוב מ-3), הוכרז "תיקו" - גם הפוטופיניש לא הכריע מי ניצח במקצה, והוכרז "dead hit" - "מקצה מת". והבנות רכבו שוב... ולגבי מקגי, עם כל הכבוד (ויש כבוד), קשה לי לראות אותו מטפס ברמה של הטובים באמת שתביא אותו לפודיום של גרנד טור.

אי אפשר לדעת...

הוא הוכיח שהוא יודע לעבוד והראה שיפור רציני. אבל בגלל אתונה הוא עדיין לא ריכז את כל המאמצים והאימונים ברכיבת כביש. שנה הבאה הוא בטוח יוריד במשקל, ואני לא בטוח שמקגי מינוס 4 ק"ג לא יהיה מסוגל לאיים על הפודיום.

ido mazor

New member
לעבוד קשה הוא בטוח יודע

ברדלי וויגינס האנגלי שניצח ביום שבת את מקגי בגמר הרדיפה האישית לארבעה קילומטר, אומר שהוא למד ממקגי לעבוד קשה באימונים (בגשם, בטמפרטורות של מינוס), בימים שהם רכבו יחדיו בקבוצת FDJEUX.

שאלה: סרגי אסקובר הספרדי.

אלוף העולם ומדליית ארד באתונה, משתתף גם במרוצי כביש?

כשאני מסתכל על מקגי עכשיו...

בטקס המדליות, אני כבר לא בטוח שיש לו מאיפה להוריד עוד ק"ג. הוא לא דומה למקגי של לפני שנתיים ושנה. ומגיע לו מזל טוב, כמה ימים לפני האולימפיאדה נולד לו בן בכור (או בת בכורה). הוא כבר היה באתונה והפסיד את הלידה. אח"כ הוא אמר שעוד לפני שהתחילה האולימפיאדה, הוא כבר זכה במדליית הזהב שלו.

השם המלא שלו...

לפחות ברשימה המלאה של רוכבי הכביש (טודוסיקליסימו.קומ), הוא לא מופיע. לא נראה לי שהוא התחרה גם בכביש.

ido mazor

New member
הוא מדורג מקום 1445 בדירוג ה- UCI

אז כנראה הוא התחרה פעם בכביש... אבל לא הרבה. יש לו 9 נקודות UCI. לדני הלסטוך יש 8 נקודות (מקום 1507).

אודי שמת לב לשם של הקבוצה שלו?

הוא שייך לקבוצה שיכולה תוך כמה שנים (במידה וזה מה שהיא תחליט לעשות) לשנות את עולם האופניים. אסקובר שייך לקבוצת האופניים "מועדון הכדורגל ברצלונה". אם אני לא טועה הקבוצה הזו הוקמה רק השנה, ועדיין לא הוחלט בבארסה, כמה להשקיע בענף החדש. אבל שארס בסוף לא חתם בבארסה, אז כנראה שיש להם 2 מיליון יורו מיותרים העונה.

מצידי שגם ימכרו את סביולה

להפועל באר שבע ויקימו עם הצ'ק הדחוי שהם יקבלו קבוצת אופניים.

למעלה