ווליום כנרת

ווליום כנרת

היה סוף... זו רק אני או שזו הייתה הופעה אחת הטובות??? וגם יובל לא עלה שיכור לבמה, כמו שצריך!

Hezi The One

New member
היה סבבה

לא יותר מדי כי לא היו שם הופעות מלאות... אייל גולן היה תותח:]:]:]

היה מעולה!!

אני חושבת שזה היה בין ההופעות הכי טובות שהיו לשייגעצ... היה מצחיק שהם סובבו אותם לפני שהם סיימו להופיע. אני נהנתי במיוחד שהם שרו את "חייל של מאה שערים". אין ... זאת הייתה הופעה סוף!!!!!

AvtipuS

New member
היהודים,שייגעצ,ג'ירפות ויוסלס.

הדברים הטובים היחידים שהיו במקום כזה. היה סבבה לגמרי בשייגעצ. המון זמן לא שמעתי את חייל ואת נורית [גרסה מהירה מאוד מאוד מאוד] והיה כיף לשמוע אותם שוב ולקפץ בהם בלי להתחשב בקהל של הראל מויאל שהקיף אותנו. :] ההארכה בהופעות האחרונות של המילים הכי יפות ממש במקום וכל הקטע של ה"בחזרה" משתלב מעולה. פלייליסט [לא לפי הסדר]: משקאות חריפים אבא עורך דין ניו יורק רפיח פקיד אפרורי חייל נורית מרלין מונרו המילים הכי יפות

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ווליום../images/Emo99.gif.

היה כייף.
אב ל מה לעשות, שנטיפי פשוט היה יותר טוב. הצ'אי של ווליום זה לא הצ'אי של שנטיפי.]; פוצקי אני אוהבת אותך הכי שבעולם
, והיה לי כייף לראות את כולם. ואפילו הייתי בהופעה של היהודים!O_________O [מאיה את מכוערת, ואני לא ראיתי אותך.] ופרוטקציות בזוגלובק זה מעולהDD: חהחהחהחהחה^__________^ ולילצ'יקית, אני אעלה את הקטע מהשיר עוד כמה ימים כשיהיה לי כוח להטעין את המצלמה
. זהוווו^____________________^
אה, וההופעה של שייגעצ הייתה אדירה:)

עדי D

New member
היה ווליום טוב אבל המוני מידי.

חוץ מזה שיצאתי סלב. בא איתנו צלם של ערוץ 2>< http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=22578&SourceID=27 פוצק. היה טוב לראות אותך

למעלה