וולינטיינס דיי

נחמנית

New member
וולינטיינס דיי

כבר כמה שבועות שאני חולה. וזה לא עובר. ולא עוזר הפעוט שלא ישן. ועומס המשימות הבלתי נסבל. ואז מגיע לו וולנטיינס. אני לא חוגגת חגים שכל כך רחוקים ממני תרבותית. אבל הילד מתרגש. אז קנינו כרטיסים והוא חתם את שמו וחילק היום לחברים בכיתה. ואז הגעתי עם העולל לגן. ילדים בני שנה. שנה!!! כל אחד מעטפה חתומה (כי בני השנה יודעים לכתוב וגם לחתום). ויש לי עוד עץ מת להעביר לשקית המיחזור (חשוב לציין שכל הפעוטות שהשקיעו בבני הפרחח הינם ילדים ראשונים להוריהם שכנראה עוד מתלהבים. מצד שני גם לבכור לא קניתי כרטיסי ולנטיינס עד שהוא ביקש השנה).

ואז, שומו שמיים, אמא אחת מביאה חבילת שוקולדים - בצורת לב, כמובן - גם לגננת. אני אוהבת את הגננת הזו! חולה עליה. לא הבאתי לה שוקולדים. עכשיו אני מרגישה לא בסדר. ואיך היא תדע שאני אוהבת אותה? פספסתי עוד יום שוחד שכזה? הגננת כבר אמרה לי שכל הקהילה באזור שלנו בנויה על שוחד מזדמן. היא אפילו אמרה לי כמה לשים בגיפט כארד למנהל נכס לכבוד הכריסטמס, והדגישה שבסוף הם זוכרים מי לא הביא כלום כשהשירותים מתקלקלים.

אז תגידו - נרתמתן לתעשיית השוקולדים לכבוד ולנטיינס? אני היחידה שלא השקיעה בגננת?

carlimi

New member
אני מחליטה מראש

על איזה חג להשקיע. מה לעשות יש לי 3 ילדים ו4 מורות ואין לי יכולת להשקיע במתנות לכולם כל חג מזורגג. סליחה. ואני אוהבת אותם, באמת.
חוץ מזה יש גם את הצוות של ה FRONT OFFICE בבית הספר, שאני מאוד מעריכה את העבודה שלהם והם אחלה ממש.
יש גם את המאמנת של הבת בנבחרת של ההתעמלות.
אין לזה סוף.
לא קניתי מתנה למורה.
מה שכן - אצלנו דווקא חילקו לפני שבוע דף לכל התלמידים בו אמרו שחסרים כל מיני SUPPLY בכיתות, ובית הספר יעריך מאוד אם ההורים יתרמו קצת מהרשימה במקום לקנות מתנות לוולנטייס. אני אהבתי את הרעיון והלכתי וקניתי רשימה ארוכה של דברים - מחקים, עפרונות, טושים וכו' וכו'. שקית ענקית, הוספתי את שמות הילדים וכתבתי משהו בסגנון - באהבה לבית הספר שאנחנו אוהבים (כאילו בשם הילדים). מעדיפה את ההתחנפנות הזו על פני "סתם" שוקולדים בצורת לב ....
וכן, ביום חמישי אחהצ ישבתי עם שלושתם וכתבתנו 65 כרטיסים ..

תרגישי טוב ומהר קודם כול

בעיני זה מטורף!!! אהבתי את איך שכתבת את זה
ואני מאוד מבינה אותך

לשמחתי אצלנו ולנטיין די הוא של מבוגרים. לילדים יש דיסקו ולנטיין בשביל הכייף ואיסוף כספים לועד ההורים או מטרה אחרת - זהו.

גם בקריסמס אני נותנת כרטיסי ברכה ולא יותר, כך נהוג פה תודה לאל.

אבל אני מאמינה ב: ברומא תהיה רומאי.

חחח, לא יאמן שזה הגיע עד לילדים כל כך פיצים

רק אצלנו לא משקיעים בגננות? הייתי שמחה לאיזה שוקולד

נחמנית

New member
טוב לדעת שאני לא היחידה שמסרבת לשתף פעולה

הצרכנות הבלתי פוסקת של אמריקה מתישה אותי.
&nbsp
בגזרת הבריאות הוספתי הבוקר דלקת עיניים לי ושיעול ואף נוזל לפעוט הבית.

rona73

New member
לכל החולות,תרגישו טוב!..

וולנטיינס דיי,גם פה בבולגריה יש תעשייה שלמה ליום הזה ,רק מחכים שיקנו.
יום ראשון,יום מקסים וחם.
לא נתקלתי במתנות למורות .
בבית ספר שלנו יש קופסא לוולנטיינס דיי,כל מי שרוצה לכתוב מכתב אהבה יכול בעילום שם.מורה אחת אמרה (לי)שהיא כתבה מכתב/שיר בעילום שם לכיתה שלמה....
.

הבנים שלי קנו מתנה קטנה ,כל אחד לחברה שלו.כן,כן יש לכל אחד חברה ....מהכיתה.

mumfor4

New member
לא קניתי מתנה לאף מורה לוולנטיינס , יש גבול שהבעל יקנה לה !

לבעלי קניתי שוקולדים בצורת לב וקניתי לנו שני ספלים יפים לבנים מבחוץ ואדומים בפנים במפתח בצורת לב , הכנתי לנו קפה למיטה ואמרתי חג שמח .
בזה הסתיימה תרומתי לחג הזה
אני מחכה שהחג יסתיים ויישארו מלא דברים בהנחות שאקנה למשלוח מנות לפורים

למעלה