וולפייפר חדש!!!!!!!

shanyz

New member
וולפייפר חדש!!!!!!!

ירדן- את בטוח תאהבי
נראה לי...
ממ..לא היה לי כל כך לאן לשרשר וחשבתי אולי כבר באותה ההזדמנות שכל מי שהכין וולפייפר חדש שישים גם.. אז.. הנה..

shanyz

New member
הכנתי עוד אחד!!!

אני ידועת שנאי לא משתפרת ממש..
אצלי כולם נורא דומים, סתם תמונות גזורות.. אין אפקטים.. מה אני אעשה, זה מה שנאי יודעת.. חחהה

gabrielle

New member
לפחות את זה את יודעת לעשותץ...

אני לא יודעת לעשות כלום.

ברודי

New member
אני רציתי להציע ת'צמי

אבל ממש ממש לא מתאים לי לנסוע לרמת גן כרגע... אוי זאת כזאת סידרה מהמממת!!! יש עכשיו עכשיו בסטאר וורלד נראה לי את הפרק האחרון בזה ואני ראיתי את השידור של היום בצהרים ודפקתי לי הכול. נראה לי שזה הפרק האחרון כי קורים כ-א-ל-ה דברים... אם את אומרת לי שאת נוסעת לרמת גן להציע ת'צמך אני גם באה!!

shanyz

New member
כן!! תפתחו לזה פורום!!

זו סדרה ממש ממש יפה!! איזה חמוד הוא היה! למרותש הוא הרגיז אותי. מנהלות- בבקשה אל תמחקו את ההודעה

ברודי

New member
כן, למשרדים של תפוז לראיון...

והכול בגלל המנהלת הפוסטמה ההיא שהתחזתה לבן.!! היתה כתבה על זה במעריב און-ליין ממזמן.. בכל אופן מאז כל מנהל חדש חייב לבוא לראיון. תראו מה מצאתי.--> אגב הפרק בסטאר היה פרק האחרון לעונה הראשונה שככה.. אני לא רוצה לדעת מה יקרה בשנייה. חחחח יש פרסומת לזינה עכשיו בסטאר

יאפ...

חמודי
אני מקווה שהוא יופיע בסדרה הזאת עוד כמה פעמים, הוא היה ממש חמוד שם

ברודי

New member
הוא יופיע עוד *יחסית* הרבה

אם תירצי ספוילרים אני מתה לספר למישהוא מה ראיתי בפרק האחרון... אני מספרת כזה לחברות שלי והם לא ראו אפילו פרק אחד בדארק! חחח לא, אני חייבת לספר למישהו שרואה את זה אחרת אני אתחרפן!!!

למעלה