וולקאם לעצמי! ^_^

KagomeSama

New member
וולקאם לעצמי! ^_^

שלום! אני ענת, אני בת 15 ואני חדשה! אממ קראתי עד ספר 18 בנתיים, כי סטימצקי לא מביאים לי את הספרים שאני מזמינה =/ בכולופן... אממ... היי!

Silver Fox

New member
היאח! הידד! ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif../images/Emo82.gif

אני לילך, ואני מקווה שתשתלבי ותישארי בפורום! כי אנחנו צריכים עוד חברים! גם אני קראתי עד ספר 18... |הזדהות| אבל הבעיה היא שעוד לא קראתי את 3, 11 ו-12.

Silver Fox

New member
אה, ודרך אגב...../images/Emo26.gif../images/Emo82.gif

*מזילה ריר*
(פורימיסטים יקרים, נחשו מאיזו סדרה הוצאתי את התמונה הזאת!^_^)

RaistGirl

New member
את לא מפורום רומח הדרקון?

ואם לא אז מאיפה אני מכירה אותך???? אם את מפורום הדרקון אז בטח הודעה שלי הביאה אותך לפה...

RaistGirl

New member
*מתנפלת עליך...*

*בקריאות ברוכה הבאה וקושרת אותך טוב טוב לפרסומת הרודפת בצד הפורום* אל תעלמי לנו כמו כולם!!!! אני חושבת שאת מכירה גם את לילכוצ'קה... לא?

KagomeSama

New member
*פוף, ענן עשן קטן*טופיק אני חושבת..

למה למה אין מקום בכותרת?? בכולופן... מה הם אף פעם לא יגידו? קאסי "יו, איזה שמלה יפה קניתי!" "אז שהבואש ימות, לא אכפת לי..." "ג'ייק, אני בכלל לא אוהבת אותך!" *קופצת על מרקו* "לא אכפת לי איך את/ה מרגיש/ה עכשיו!" רייצ'ל "אז מה אם השיער שלי מבולגן?" "זה בסדר ג'ורדן, את יכולה לאכול את השרימפס שלי." (לא זוכרת את הספר...) "לא, בואו לא נלך על זה הפעם..." "אני מפחדת..." מרקו "אוי, אני כזה מגעיל" "זה לא משהו שאפשר לצחוק עליו" ג'ייק "אני לא יודע מה לעשות." "קאסי, אני מאוהב במרקו" "לא רוצה להנהיג, שמישהו אחר יעשה את זה." טוביאס אין לי ממש מה להגיד על טוביאס... אקס "כדור הארץ הוא כוכב מאד הגיוני ומחושב." "לחמניות קינמון זה איכס." וויסר 3 "אני אוהב אנדליטים." "בואו, תנו לי חיבוק!" *במנגינה של ברני* "I love you, you love me..."

RaistGirl

New member
ענתושקה...

כמו בכל פורום מומלץ גם כאן לטייל טיפה בארכיון ובדפים הקודמים של הפורום... מיצינו את העניין של "מה הם בחיים לא יגידו..." וטופיק רצוי אצלנו לתוח בהודעה חדשה... ואני ממש ממליצה לך להתובב טיפה בדף הזה... תגלי שפיתחנו לנו שיטת חירפון משלנו... (כמו שיש לכל פורום...) את מוזמנת להצטרף...

Silver Fox

New member
המממ...../images/Emo82.gif

שיטת החירפון היא שרשור דמויות של יוגי
ולמה אפ'חד לא מגיב לי על התמונה שצירפתי?! דיוק דולין הוא באמת באמת כוסון!
*נמסה*

Nagini Potter

New member
../images/Emo6.gif

אה, ורק הערה- בקשר למה שכתבת על ג'ייק - הוא הרס לך, כי הוא כבר אמר את זה.....
באיזשהו ספר הוא ניסה לחשוב מה לעשות והיה הרבה בלגן, ונפלט לו "אני לא יודע מה לעשות" וגם הוא אמר שהוא לא רוצה להנהיג, לטוביאס בספר הראשון ולקאסי בספר.... 18 או משהו דרך אגב, ג'ייק הוא הדמות האהובה עליי
ובגלל זה אני מדברת עליו יותר מדי
לי זה לא יקרה Nagini Potter

Nagini Potter

New member
או - מיי - גאד

האם ייתכן שקראת סדרת ספרים בשם "סדרה של צרות"? חשבתי שאני היחידה בעולם שמכירה את זה!! (או שאולי התבלבלתי והציטוטים שלך לא משם?
) וולקאם לפורום, דרך אגב
לי זה לא יקרה Nagini Potter יש שני סוגים עיקריים של תגובת בהלה: קפיאה במקום מבלי לומר מילה, וקפיצות בלתי פוסקות ופליטת כל דבר שטות שעולה על הדעת. מר פו נמנה עם סוג הקופצים-פולטי-השטויות. "אלוהים אדירים!" הוא קרא, "אלוהים ישמור! אללה המבורך! זיאוס והרה! יוסף ומריה! נתניאל הותורן! אל תגעו בה! תתפסו אותה! תתקרבו! תברחו! אל תזוזו! תהרגו את הנחש! תעזבו אותו! תנו לו איזה אוכל! אל תתנו לו להכיש אותה! תפתו את הנחש שיעזוב אותה! בוא, נחשי! בוא, נחשי נחשי!" כולנו יודעים, כמובן, שאסור אסור אסור אסור (X כל העמוד...) להתעסק במכשירי חשמל. בשום אופן. ויש לזה שתי סיבות. (הראשונה קשורה לסיפור ולא מעניינת). השנייה היא שאתם עלולים להתחשמל, וזה לא רק קטלני, אלא גם מאוד לא נעים. "אלה האשמות חמורות מאוד," אמר מר פו בקול תקיף, "אני מקווה שאתם לא נותנים לדמיון שלכם להשתלט עליכם. אתם זוכרים מה היה כשגרתם אצל הדוד מונטי? הייתם בטוחים שהעוזר שלו, סטפנו, הוא הרוזן אולף התחפושת." "אבל סטפנו באמת היה הרוזן אולף בתחפושת," קרא קלאוס. "זאת לא הנקודה," אמר מר פו. אם אתם אלרגים לאיזה דבר, מוטב שלא תכניסו את הדבר הזה לפה, בייחוד אם הדבר הזה הוא חתולים. מיצינו ^^

KagomeSama

New member
או-מיי-גאד-2!

הציטוטים אכן אכן משם! זה מהספר השלישי, עם הדודה ג'וזפין! קראתי עד הספר השלישי, בכולופן... הכי מצחיק זה שסאני אומרת מילה כמו "גאק" והפירוש של זה הוא: "תראו את הדמות שבוקעת מתוך הערפל." ^_^ ותיאור קצר של התחושה של אירוניה דרמתית: "התחושה הזאת לא שונה בהרבה משקיעת בטן כשנמצאים במעלית שמתחילה פתאום לרדת, או כשאתם מכורבלים במיטה ודלת הארון נפתחת פתאום בחריקה ומתגלה האדם שמסתתר בו" הדוד מונטי חימד אותם איך לטפל בסלמנדרת הדיו בלי שאצבעותיהם יתלכלכו בצבע השחור שלה, ואיך לדעת מתי הפיתון הרגזן כועס ומוטב להניח אותו לנפשו. הוא לימד אותם לא לתת לקרפד המקדחון הירוק יותר מידי מים, ולעולם, בשום פנים ואופן לא לתת לנחש הזאב הווירג'יני להתקרב למכונת כתיבה. "באמת" שאל הרוזן אולף. "אני זוכר שאבדה לה אחת מאצבעות הרגליים בתאונה. נדמה לי שאני זוכר איש אחד שכל כך התבלבל משום שקראו לו שוב ושוב בשם הלא נכון , שבטעות נפלה לו הסכין על כף הרגל הקטנה שלה."

Nagini Potter

New member
גם אני קראתי עד הספר השלישי!

כי עוד לא מצאתי עוד ספרים מהסדרה...
אה, לא, בעצם קראתי את הרביעי גם! זה שאחרי הדודה ג'וזפין, שולחים אותם לאיזה מפעל לעבוד.... זה ספר מדכא קצת
סאני כזאת שולתת!! פעם היא אמרה "דלמו", וזה אמר, "אם תרצי, אני אנשוך את הטלפון כדי להראות לך שאין בו סכנה". בהתחלה קראתי כל מה שהיא אומרת פעמיים, פעם אחת רגיל - "גאק" - ואז אחרי שקראתי מה זה אומר קראתי את המילה עוד פעם, וניסיתי לדמיין איך אפשר להגיד "גאק" בטון שאומר "תראו את הדמות שבוקעת מתוך הערפל"...... אבל באיזשהו שלב כבר וויתרתי על זה.. :\ זה מסתדרת רק כשהיא אומרת "אהה", כי כשהיא אומרת "אהה" מה שהיא מתכוונת זה "אהה", כמו כל בנאדם רגיל. (נראה לי שאמרו את זה בספר הרביעי... אבל אולי לפני זה) "אהה!" קראה שוב סאני והצביעה על סטפאנו. הצפע הקטלני להפליא מצמץ בעיניו (נחשים לא ממצמצים, אין להם עפעפיים! }-[) הירוקות בניצחון. מר פו הסתכל על קלאוס בתימהון. "למה אחותך מתכוונת ב'אהה'?" שאל. קלאוס נאנח. לפעמים הרגיש שמחצית חייו עברה עליו בהסברים למר פו. "ב'אהה'," אמר, "היא מתכוונת ל'ברגע אחד סטפנו טוען שהוא לא מבין שום דבר בנחשים, וברגע הבא הוא טוען שהוא מומחה!' ב'אהה' היא מתכוונת 'סטפנו משקר לנו.' ב'אהה' היא מתכוונת ל'סוף סוף חשפנו בפניך את רמאותו!' ב'אהה' היא מתכוונת לאהה!" האמת, בהתחלה לא ממש מתתי על הסדרה הזאת....... הספר הראשון סתם דיכא אותי, והתחלתי את השני ולא המשכתי. ואז אחרי הרבה זמן קנו לי את הספר השני ליומולדת, ובדיוק זאת היתה תקופה שחיפשתי נואשות משהו לקרוא, אז כבר קראתי את זה..... ואז פתאום התחלתי לראות את ההומור בספר... שכל ההגדרות של מילים שאני מכירה וכל התיאורים העקיפים (כמו זה עם האירוניה דרמתית) זה חלק מהבדיחה, וככה גם כל הצרות של היתומים..... הוא מדבר על דברים נורא נוראים, אבל איכשהו זה נשמע כאילו הוא מספר על בגד שהתלכלך, שזה נורא, אבל לא ממש רציני.... לא יודעת, הוא מספר על צרות בצורה מצחיקה! אז עכשיו אני אוהבת את הסדרה..... ואני אודיע לך כשאני אמצא את הספר הבא לי זה לא יקרה Nagini Potter *התקף ציטוטים* ביום קר, בחדר שנושבת בו רוח פרצים, מרק מלפפונים קר מתקבל בברכה בערך כמו נחיל צרעות בחגיגת בת מצווה. קיימים שני סוגים של פחדים: פחדים רציונליים ופחדים לא רציונליים - או, במילים פשוטות, פחדים הגיוניים ופחדים לא הגיוניים. לדוגמא, יתומי בודלר פוחדים מהרוזן אולף, וזה פחד הגיוני לחלוטין, משום שהוא אדם מרושע שרוצה לחסל אותם. אבל אילו פחדו מעוגת מרנג לימון, זה היה פחד לא רציונלי, משום שעוגת מרנג לימון טעימה מאוד, ולא מסוגלת לפגוע בנפש חיה. פחד ממפלצת מתחת למיטה הוא רציונלי לגמרי, משום שייתכן שבאמת יש מפלצת למיטה שלכם שמתכוננת לבלוע אתכם, אבל פחד ממתווכי דירות הוא פחד לא רציונלי. מתווכי דירות, כמו שאני בטוח שאתם יודעים, הם אנשים שעוזרים לקנות ולמכור בתים. מלבד מעיל צהוב מכוער שמתווכי דירות לובשים מפעם לפעם, הדבר הכי גרוע שמתווכי דירות יכולים לעשות הוא להראות לכם בית שבעיניכם הוא מכוער, ולכן זה לגמרי לא רציונלי לפחוד מהם. מאחוריהם הלך איש שמנמן בחליפה משובצת בצבעים מבהיקים, שנעצר כשראה שהם ערים. "שלום ילדים," אמר האיש השמנמן בקול רועם, "אני מצטערת אם הערתי אתכם, אבל הצוות שלי חייב לזוז במהירות." "מי אתה?" שאלה ויולט. זה מבלבל להרדם ביום ולהתעורר בלילה. "מה אתם עושים עם הזוחלים של הדוד מונטי?" שאל קלאוס. זה גם מבלבל לתפוס שישנים על מדרגות ולא במיטה או בשק שינה. "דיקסניק?" שאלה סאני. זה תמיד מבלבל כשמישהו בוחר ללבוש חליפה משובצת. *סוף התקף ציטוטים. =פשיו=.*

KagomeSama

New member
הספר השלישי, הרס אותי...

זה ספר כל כך מצחיק... זה אמור להיות סדרה מדכאת, אבל זה פשוט הורס אותי... יש לו הומור כזה בפרטים הכי קטנים... ד"א, אני חושבת שראיתי בסטימצקי ספר 8 באנגלית...

RaistGirl

New member
מסכן מאיר!!!

הוא מיעוט מסכן!!!! גירלז פאואר!!!! מסכן... עכשיו הוא בטוח יברח מהפורום בריצה...

למעלה