וול,הגיע היום

וול,הגיע היום../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

כן כן,התאריך הנכון הוא היום
שרשרו לבלונדי המזוייף(
)ברכות כאילו אין מחר:) נ.ב חשבתי על זה שאם ממש נציף בברכות אולי נהיה בדף הראשי של תפוז..."רוג'ר טיילור(מה כבר אפשר לכתוב עליו,בעצם?)חוגג 56 שנות שלמות...בואו לברך" ואז הרבה אנשים יכנסו לפה ויחתמו על העצומה...הוו יא:)

מזלטוב רוג'ר!

המחומצן במתופפים!
ולמרות שאתה עדיין צעיר וחתיך, אני מאחלת לך עוש שנים רבות ומאושרות בעולם הזה ובמחיצתו של בראיין מיי.

Chakotay

New member
מזל טוב!!!!!!!1

אגב בקשר לעצומה, שלחתי בקשה ל Ynet שיפרסמו אותה...נקווה לטוב :)

תודה:)

אני שלחתי לאתר של קווין,של פול רוג'רס ועוד אתר פחות מוכר שלהם...חוצמזה פירסמתי בפורום קווין אחד.

Chakotay

New member
יפה יפה :)

ואין על מה להודות! אני רוצה את זה בדיוק כמו כולכם :)

mysterious V

New member
בקשר לעצומה

אפשר להחתים גם אנשים ברחוב אם זה ממש חשוב לנו. אני יכול לברר מה בדיוק צריך להיות בדף חתימות (איזה פרטים לכתוב כדי שידעו שלא מפוברק). השאלה אם בסדר שיהיו שתי עצומות. מה דעתכם?

mysterious V

New member
סבבה

אבל צריך להחליט מה יהיה עם זה, בעיקר אולי קול משמעותי למנהלת, שהיא יכולה להחליט מה יהיה, ולמי שעשתה את העצומה, כי אני לא יודע, איך זה יהיה שתי עצומות, נראה לא רציני לדעתי. אפשר לצריף שתי עצומות? והשאלה מי מכם יהיה אכפת לו לגשת לאנשים ברחוב ולבקש מהם לחתום. זה אפילו לא צריך להיות קשה, סה"כ שים בתיק, ואוא שהולכים לעשות את זה במיוחד, או שכשהולכים למשהו, אז בדרך, ברחוב.

Chakotay

New member
לא צריך 2 עצומות

זה פשוט מאוד, מבקשים מהאנשים את שמם המלא והאימייל ופשוט מזינים את זה בעצומה המקורית ברשת =)

mysterious V

New member
אוקי. אני תוהה אם זה בסדר

אבל נראה שכן. אני אשאל מישהי לגבי הפרטים שצריך להחתמת עצומה בשטח.

Chakotay

New member
לא צריך איחוד, הם אף פעם לא התפרקו

זאת להקה שתמיד הייתה קיימת, ותמיד נשארה רלוונטית :)

למעלה