וול המישהי האחרת החליטה לפרט....

*neta*

New member
וול המישהי האחרת החליטה לפרט....

המפגש בת"א
וול, שירי ואנכי תפסנו רכבת(המאבטח שם היה מוזר..), ובמהלך הנסיעה, שמשום מה תמיד נראת קצרה אבל בעצם היא 14 דקות! הכנו כמה פתקים למשחקים המדהימים שלנו
אחר כך הגענו לעזריאלי, והפתעה אנחנו לבד
, אז הלכנו והסתובבנו וכבר וראינו שמאוחר, 20 ל4 ומיהרנו לחזור כי לא נעים לאחר והגענו ליטבתה וגילינו שרק עדי שם! אז חיכינו חיכינו והילה הגיעה, ודפי (הממזרה) ותמר הגיעו, ואז התחיל מסע ההמתנה שלנו לסתם-פה. בינתיים ניבה וחברות קפצו לדבר, ונפגשנו עם פורום דרגון בול זי שהביאו לנו בלון ורוד וירוק, והזמן עבר..כעבור שעה גברת סתם-פה סופסוף הגיעה, ואני חייבת לציין שזכרתי אותה יותר שונה
..אז עלינו לגג ושיחקנו משחק והוז ליין (של מי השורה הזאת בכלל?) את משחק הסצינות והפתקים (ששירי ואנכי הכנו) ובהתחלה לא רצו להשתתף, אז החלטנו שתמר וסתם-פה ישתתפו, הסצינה הייתה שירדני גוססת ותמר מגלה שהיא אחותה או אמא שלה משהו כזה..ופתאום באמצע ירדן אומרת לתמר שיש לה גב שעיר, ותמר אומרת שכולם דופקים את ירדן..וירדן אומרת שהיא לא יכולה לעשות את זה כי היא כבר לא צעירה כמו פעם..וכאלו משפטים..
בסצינה השנייה (ושוב תמר וירדן, חוסר שיתוף פעולה) אני חושבת שזה היה שתמר וירדן רבו לאיזה
בית ללכת של לוסי או רנה (או ששינינו את זה?) וגם שם כמובן היו משפטים (רוב המשפטים, היו בדיחות אכזריות על סתם-פה
). אחר כך שיחקנו משחק יפהפה, חבילה עוברת, שהוכן באומץ לב
ע"י תמר שלנו. החבילה לא סתם עברה, היו שאלות/חידות בכל שלב ומי שפתר החבילה עברה אליו. כמובן שהחבילה השנייה הייתה בעצם מיועדת לירדן, אני מאוד מאוד התאכזבתי לראות כשקיבלתי את החבילה ופתחתי נייר שכתוב שם "תני לירדן" אז כמובן שלא נתתי לירדן רק לאחר בירור קצרצר, ואז בלב ברירה..הבאנו את זה לסתם-פה, והיא פתחה את זה והייתה לה שם ברכה ליומהולדת ומתנה, תמונה של גבי ממוסגרת. אחרי זה רצינו לשחק עוד כמה משחקים, אבל אבוי התחיל לרדת גשם אז חזרנו פנימה ונתקלנו שוב בדרגון בול זי, והראנו לירדן מי זה מיכאל (החבר של שירי ושלי מהב"ס) שאמור לכסח אותה, וראינו את ניצוץ הפחד בעיניה של ירדן כאשר היא ראתה את מיכאל..זה היה מאוד משעשע, סתם-פה תזכרי את זה!!! אחרי זה פורום דרגון בול זי קצת צחקנו סלאשים לסביות וירדן צעקה "היא לא לסבית". אחרי זה ירדנו לשבת, ושיחקנו תשבץ (עם הרבה טעויות!!) שהוכן ע"י דפנה, ולחברי הקבוצה השנייה שקוראים את זה...I WIN I WIN YOU LOSE I WIN I WIN YOU LOSE!! ולמי שלא מבין, ניצחנו כן..
, ואז המנקה התעצבנה ש*קצת* ליכלכנו ומילמלה משהו..ואז התפצלנו לאגור אוכל ועברנו שולחן! וישבנו אכלנו דיברנו, צחקנו, בסופו של דבר כולם ירדו על סתם-פה
ואפילו מיכל התקשה (להצטרף לחגיגה
) אבל ב*טעות* ניתקתי לה אז היא עברה להציק לסתם-פה
אחרי זה אביב ועדי הלכו לג'וייסטיק (סתם-פה הלכה
) ואנחנו הלכנו לטווואר רקורדס והפחדנו את תמר שצרחה..פחדנית
ואחרי זה הלכנו לאביב ועדי שבינתיים זכו לנו בסוכריות בג'וייסטיק, ואז נפרדנו מחלק (דפי,הממזרה,ואביב
) והלכנו והשתעשענו במעליות *קצת*, ואז נפרדנו והלכנו איש איש לדרכו.

shiri_b

New member
פירוט על המעליות:

אוקי החלטנו (נטע ואני נגררנו...) לעלות ולרדת במעלית השקופה.. טוב נכנסנו עלינו ירדנו (ווייייייי) ואז (אני עדיין לא מבינה את הרעיון פה) לחצנו על כל הכפתורים... ואז המעלית לא עלתה בכיפיות אלא לאט ומגעיל!
אוקי.. ואז עדי אמרה שעכשיו נוריד אותה מהר יותר (כן, נלחץ הכפתור של המהירות ונגדיל אותה!). עלינו שוב ותמר החלה לרקוד את ריקוד הקטשופ..ואנשים הסתכלו עליה. ואחרי כמה עליות ירידות עליות ירידות. נטע ואני יצאנו החוצה מהמעלית ואמרנו ביי. טוב כמובן שלא נפרד ככה נטע ואני פשוט נכנסנו למעלית ליד כדי לעבוד לידם ולראות אותן דרך המעלית... כמובן שהן לא הסתכלו לכיוון שלנו!! ואח"כ היינו צריכות לרדוף אחריהן כדי למצוא אותן! וכמובן שלא נלך הבייתה.. חזרנו למעלית!!

ב-ט-ע-ו-ת-? אה???

ואח"כ את עוד מעזה לצוות עליי שאני אבוא למפגש מחר? עכשיו פרנציייייייייפ לא באה! חה!

למעלה