וול, טופיק ראשון

Death of Rats

New member
וול, טופיק ראשון

הסדרה המצוירת של עולמהדיסק. כידוע לכם (אני מקווה שהיה ידוע לכם) יש לסדרת הספרים של עולם הדיסק סדרת טלוויזיה מצוירת. החלקים ששודרו (בארץ לפחות) היו Soul Music וWitchs Abord. ובכן, אני שלחתי כבר שני אי מיילים לערוץ שש (שבן היא שודרה) בנוגע להחזרת הסדרה ולא ענו לי. למישהו יש רעיון איך נוכל להכין עצומה (אולי אפילו לא ווירטואלית) ולשלוח לערוץ 6 בתקווה שיחזירו את הסדרה? האמת היא שזה טופיק שראוי להעלות כשיהיו בפורום חברים קבועים אבל, וול, כל המקדים הרי זה משובח, תמיד יהיה אפשר להעלות אותו שוב מאוחר יותר
.

Cruvi7

New member
אני ראיתי את החמש דקות אחרונות של..

Soul Music, ומה זה התבאסתי. ואני בעד עצומה! אבל איך שהערוץ הזה נראה...הם לא ישדרו. אולי אפשר לבקש שישלחו את הקלטות לערוץ 2 או משהו?

יונדאלי

New member
אי אפשר להעביר את פראצ´ט לטלוויזיה

אסור היה להעביר את "עולם הדיסק" למדיה טלוויזיונית. יש דברים שצריך להשאיר אותם על הנייר בשחור על גבי לבן ולא להפוך אותם למכונה לעשיית כסף בלבד, ו"עולם הדיסק" הוא אחד מהם. חלק גדול מהגאונות של טרי הולך לאיבוד בטלוויזיה.

TomaK

New member
לא בהכרח...

יש לי עותקים גם של Soul Music וגם של Witches Abroad, ונהניתי משניהם... נכון שהם לא נאמנים לחלוטין למקור, והרבה הולך לאיבוד - אבל בתור משהו קליל וכיפי לצפייה, אין דבר יותר כיפי... תקראו גיימן.

Dorfl

New member
רעיון פשוט יותר

את יכולה להיכנס לאמאזון ולקנות אותן ב-DVD או בקלטת וידאו.

N a a t z

New member
יש אנשים מעוותים../images/Emo181.gif

שרוצים שגם אנשים אחרים יהנו מהסידרה...

Dorfl

New member
למה העוינות?

1. לשם מה העוינות? עשיתי משהו בפורום הזה מלבד לנסות לעזור? 2. מניסיון שלי ושל מספר חברים אני יכול להגיד לך שאתם עומדים להתקל בהתעלמות מוחלטת מצד חברות הכבלים. ייתכן שיקרה הבלתי-אפשרי ותקבלו תגובה חיובית, אבל אני בספק. אבל תמיד כדאי לנסות. בכל מקרה, תמיד כדאי לקנות את ה-DVD כדי שיהיה באוסף. ודרך אגב, כדאי לחשוף עוד אנשים לדיסקוורלד, אבל חבל אם זה יעשה דרך המיני-סדרות, כי הן לא משתוות לספר.

N a a t z

New member
אין עוינות../images/Emo70.gif../images/Emo181.gif

בגל זה היה ה-
בשביל להראות שאין עוינות...
@_@ בהחלט כדאי שיהיה לך את זה קבוע ב-DVD.
חבל רק שלי אין...

Dorfl

New member
עוד לא קניתי את זה ל-DVD

המחירים שהם דורשים בשביל חתיכת הפלסטיק הזו... צריך לקחת משכנתא שניה על הבית לפני שקונים סרט DVD.

N a a t z

New member
לא חובה לקנות באמאזון.../images/Emo181.gif

אני בטוחה שאפשר לקנות במקומות אחרים...

ganooov

New member
אגב,

אני אישית מעדיף לראות את טרי פראצ´ט בסרטים. ואני אשמח להיות הבמאי שלהם. עושים סרט על מורט בגרמנית (אמרה לי פעם אור). ומצלמים כעת את בשורות טובות (בשביל אור).

Dorfl

New member
כשראיתי את DOGMA מיד החלטתי שהם

נראה גנבו את רב העלילה, או לפחות את רב הרעיון, מבשורות טובות. וכבר הרבה זמן מתעכבות החדשות על הסרט של בשורות טובות, מה באמת קורה?

ganooov

New member
אני חושב שהוא יצא בעוד כמה שנים,

נראה לך, לא?? אני פשוט שמעתי שהם מסריטים כבר, וזהו.

Death of Rats

New member
איזה קטע.... גם אני!

טוב, לא ממש. האמת היא שלא ראיתי דוגמה למרות שאני מאוד רוצה לראות ולא יוצא לי אבל אני יודעת מה העלילה וכל פעם שמישהו מדבר על הסרט אני אומרת שהם לקחו את הרעיון לעלילה מבשורות טובות

Jelly Beans

New member
אור! אל תעשי את זה! ../images/Emo60.gif

אל תשחיטי את מוחך הקטן בזה שתראי דוגמה! אל תראי! זה הסרט הכי לא מובן ומשעמם שקיים.. ניסיתי כל הסרט להחזיק את עצמי עד לסוף לראות אם יקרה משהו מעניין.. אבל זה לא קרה! אבל דוגמה באמת דומה לספרים של טרי פראצ´ט
דומה קצת לבשורות טובות.. ואלאניס מוריסט אלוהים! אבל כל הקטע עם אלוהים ומלאכים והשטן ואיזה משהו שאין לו *** זה דיי דומה.. בעצם אור.. את בטח תאהבי את זה.. את אהבת מבוכים ודרקונים (חרא של סרט) אז בכלל.. למה כתבתי את ההודעה הזאת? בעעעעע יום טוב שיר

Cartman

New member
איך אתם מעזים?

איך אתם מעזים לקרוא לדוגמה סרט משעמם?! אולי אני משוחד כי אני מעריץ גדול של הבמאי(קווין סמית, מומלץ מאוד גם לראות את הסרטים האחרים שלו, אבל זה בטח לא מעניין אתכם), אבל דוגמה הוא בהחלט לא סרט משעמם. הוא משעמם אם אתה רף שכל, או רק מחפש אקשן או משהו. בדוגמה יש דקויות והומור, וגם, כמה מפתיע, עלילה! אני יכול להבטיח לכם שקווין (הוא גם כותב את התסריטים שלו(, לא גנב את העלילה מבשורות טובות. בכל מקרה, אני ממליץ מאוד על דוגמה, למרות שזה לדעתי לא הסרט הכי טוב של הבמאי, הוא סרט מעולה בכל קנה מידה אחר.

Death of Rats

New member
אני מתה לראות את הסרט הזה... ../images/Emo57.gif

רציתי לראות אותו מאז שהיה בקולנוע, אבל לא יצא. אני אראה אותו בווידיאו מתישהו או משהו. בכל אופן, ההיא למעלה שקוראת לזה ספר משעמם.... במקרה אני מכירה אותה והיא גם לא אהבה את בשורות טובות (שנתתי לה לקרוא והיא זנחה אחרי חצי ספר) ואר, יש לה טעם, אר, שונה בסרטים. למרות שנאי לא חושבת שאפילו בן אפלק/מאט דיימון יכולים להחליף את קרולי
.

וויסקרס

New member
אני דווקא אהבתי את בשורות טובות,

ועד היום אני חושבת שדוגמה טעון שיפור.

למעלה