וונדרלי שוקל לחתוך משקל ל-185 וגם...

• פותח הנושא cache
  • פורסם בתאריך

cache

New member
וונדרלי שוקל לחתוך משקל ל-185 וגם...

מאט יוהז. הנה המקור: http://www.mmapayout.com/2007/01/ufc-79-review-iceman-cometh-again.html בכל אופן, טים קוטור ממליץ לוונדרלי לרחתוך משקל, לקרב האחרון שלו וונדרלי כמעט ולא נאלץ לרדת במשקל ל 205. הם חושבים שיהיה לו יתרון עצום ב-185 וכמובן הדרך לתואר קצרה הרבה יותר ותכלול מאבקים מאענינים סילבה מול סילביה ווונדרליי-הנדרסון-2. מאט יוהז גם כן שוקל להחיות את הקרירה שלו ב-185. מה דעתכם? חוץ מהעובדה שחבל על ביסבינג

dor244

New member
חבל

ואנדרליי סילבה צריך להתמודד מ וולטרוויט עד לייטהוויט זה פשוט חבל שנפסיד קרבות כל כך טובים סיינט פייר סילבה סילבה סילבה טיטו סילבה הנקמה זה פשוט חבל לבזבז את הנדרסון וסילבה בקטגוריה אחת או שיעשו גראנד פריקס פתוח כמו בפרייד

ofiris

New member
ואנדרליי לרדת עד ולטרוויט?

לא הגיוני לרדת כל כך הרבה, מילא לעלות ל218 כמו שעלה מול קרוקופ בזמנו, אבל לחתוך לאיזור 170 זה לא יעיל, שלא לדבר על בריא או הגיוני.

Alon316

New member
אני דווקא בעד

הנימוקים של צוות קוטור היו די הגיוניים ואני חושב שהוא יוכל להשתלב באופן מצויין במידלווייט. ובאמת מעניין אותי איך ביספינג יתמודד מול הלוחמים האלו

doom23

New member
חבל

דיי קשה להאמין שאחרי כזה הפסד הוא יחליט לרדת ... משהו שהוא אף פעם לא שקל .. אבל הוא באמת נראה יותר רזה מהתקופה של פרייד ... אבל בכתבה שם רשום שזה דעות של צוות קוטור ... לא סילבה לא יודע כמה זה אמין .. עד ששר דוג לא ירשמו את זה אני לא יאמין חח

e m z

New member
מה יש לכם מביסבינג????

אתם עושים ממנו לוחם כאילו מי הוא.. את מאט האמיל הוא בקושי ניצח (אחד הקרבות המחשידים שהיו מבחינת שיפוט)

e m z

New member
וגם

הוא לא ניצח יריב נורמלי אחד, אפילו אחד. וגם לא היה קרוב נגד אוונס! אפילו שזה היה ספליט דסיז'ן באמת בעיה לנצח את אלויס סינוסיק- הסטפינג סטון הקבוע של ה UFC די להתלהב מכלום. איפה הוא ואיפה סילבה,הנדרסון ופרנקלין. אפילו מקדונלד יותר טוב ממנו לדעתי

doom23

New member
אפילו

סינוסיק כמעט ניצח אותו זוכר את הברך לראש לקראת הסוף ? הקרב עם המיל היה בדיחה .. בגלל שזה היה בUK...ניצח ...

e m z

New member
בדיוק!!!

זה היה שיפוט כל כך מסריח ופשוט כולם ידעו שנתנו לו את הקרב על כלום.. וכן אני זוכר.. יפה שיש כאלה שמעריכים אותו כמו שצריך

talhorm

New member
הוא פשוט DRAW גדול בבריטניה..

אז הUFC הציגו אותו בתור הכוכב הבריטי והוא הופיע לאירועים באנגליה.. והאנגלים ידועים בתור עם שמנפח כל נציג שלהם(האמ ריקי הארטון האמ) מה גם שהוא זכה בTUF3 אז זה מוסיף לו למעמד אבל בתכלס, לא ראיתי ממנו משהו מדהים בנתיים, ממה שהוא הציג ב3-4 קרבות האחרונות שלו הוא סטרייקר בינוני לעמות ריץ' פרנקלין למשל שמחשיבים אותו לדי אוברייטד אבל הוא סטרייקר הרבה יותר טוב מביספינג. בכל אופן... המעבר עדיין יותר טוב בשבילו, מי היו מביאים לו אחרי ההפסד מול אבנס בLHW, את יוסטון אלכסנדר? זה היה נגמר בנוקאואט משפיל.

למעלה