וונדר לולס

מור שעל

New member
וונדר לולס

בסוף לוסי לא תשחק את וונדר וומן אלא סנדרה בולוק...
ב-א-ס-ה !!

*זינה*

New member
סנדרה בולוק?! ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

מ-ה ז-ה ?!?!?!
יא גונבת חלומות!!!

STEPHANIE W.P

New member
כן כן...

כולנו רצינו והיינו כמעט בטוחים שלוסי תזכה בתפקיד וונדר וומן (כמו שלוסי אמרה פעם וונדר וומן היא האחות הגדולה של זינה או משהו כזה). אבל לפחות סנדרה בולוק תשחק (כמובן שלוסי שחקנית יותר טובה! יותר יפה, יותר מוכשרת ויותר....עוד הרבה). יכלו לתקוע איזה שחקנית צעירה שבכלל לא יודעים מי זו, או מישהי שבכלל לא תתאים (עם סנדרה הייתה מתמודד עם עוד איזה שחקנית אני הייתי רוצה שהיא תיבחר בכל זאת היא שחקנית די טובה לא?) אבל אל תדאגו אני בטוחה שלוסי תקבל את כל ההזדמנויות שבעולם כדי לצלם סרט יותר שווה מזה!!! אני מצרפת כתבה שהיא נראה לי בגרמנית (לא משנה נכון) שבו יש ציור של סנדרה בולוק כוונדר וומן.

ענבר1

New member
מה??? סנדרה בולוק???? איך הם

הציעו לה את התפקיד בכלל היא בכלל לא נראת כמו אחת שיכולה לגלם אותה לדעתי זאת בחירה מוטעית לתפקיד זה מזכיר לי את הבחירה של ניקולס קייג לתפקיד סופרמן שהיה כתוב מזמן בעיתון למה לא בחרו בלוסי לבסוף? מישהו יודע\ת? הבחירה של סנדרה בולוק בטוחה או שעוד אפשר לארגן קמפיין או עצומה??? סססססתם בצחוק ....

בכלל לא היה כתוב שלוסי התמודדה.

היה כתוב שסנדרה בולוק התחרתה נגד קתרין זיטה-ג´ונס ומריה קארי.

ענבר1

New member
גם הן בחירות ממש גרועות

אל מריה קארי אני לא אדבר בגלל ש.... קתרין זטה גונס...אני מתקשה לדמיין אותה בתפקיד וונדר וומן מה אין להם עוד מתמודדות לתפקיד?

stephanie w:p

New member
אני קראתי

איפה שהוא שלוסי תתמודד על התפקיד ולמה לא בחרו בה? האמת שאני לא יודעת אבל אני מאמינה (מקווה בכל אופן) שלא בחרו בלוסי בגלל כמה בחינות אולי היא בצילומים של איקס פיילס (היא כבר סיימה?) אולי המרחק (איפה מצלמים בכלל?) ואולי הם רצו מישהו מאוד מפורסם כדי שהסרט יתפרסם לפי מי שמשחק בו (אני יודעת לוסי מפורסת אבל תחשבו שניה מה העולם רואה ומכיר את לוסי או את סנדרה). נ.ב אל תחשבו שאני שמחה שסנדרה קיבלה את התפקיד ולא לוסי כן!!! הבן אדם שאני הכי אוהבת הוא לוסי באמת!!! פשוט לפי דעתי סנדרה ועוד כמה שחקנים הם לא רעים.

canimal

New member
זה לא עניין פעוט כמו מרחק וצילומים

כי הוליווד תמיד הצליחה לפתור שטויות כאלה. וכך גם השחקנים אם הם רצו מספיק את התפקיד. אבל אולי הם לא רצו את זינה בתלבושת של וונדר וומן. כי סך הכל זה מה שרובנו נבוא לראות. חוצמיזה וונדר וומן בטח תהיה בנאדם נורא רך אז טכנית הם צריכים את סנדרה כי היא כזה בנאדם (בסרטים) ולוסי מוכרת ככשוחה יותר.

מור שעל

New member
חשבתם שאולי לוסי בכלל לא רצתה?

אולי היא דחתה את התפקיד ? היא כל הזמן אמרה שכל מה שהיא רוצה זה לגדל את הילדים שלה ..

למעלה