ווסטלייף- בעעעעעעעע

*mishel

New member
ווסטלייף- בעעעעעעעע ../images/Emo31.gif

ווסטלייף זאת הלהקה הכי שטחית, רדודה, חסרת רעיון, חסרת כישרון, חסרת חזון בעולם! אך אמנם- הם בערך הכי עשירים! מי מוכן להסביר לי את התופעה שחבורה של בני נוער בגילאים 10-19 נבובים בראשם מזדנבת אחרי להקה של יפים וחתיכים חסרי מוח ששרים שירים שהם לא כתבו- בכישרון לא רב במיוחד.... ותסלחו לי- אבל לדעתי הם גם לא יפים במיוחד.... ואני בספק אם מישהו יבין את השפה הגבוהה בהודעה הזאת שלום שלום לכם מזאת שלא אוהבת פופ- בעעעעעעעע

רבים מאיתנו

האנטי-ווסטלייף דשים בשאלה הזאת מדי יום אין תשובה.... המעריצים הם כמו העכברים בסיפור של החלילן מהמלין... ופופ... או ווסטלייף הם המובילים אותם... לטבוע במינוס בבנק מההשקעה בלהקה מה זה??? פוקימון??? בכל אופן רוק ישראלי לנצח! punk´s not dead! טיטי (רוק רוק רוק ורוק) שחף

xflil

New member
מה כל כך גבוה בשפה פה?

נבובים בראשם? מזדנבת? באמת

*mishel

New member
ואו!!!!

רגע, אשכרה מעריצים של ווסטלייף הבינו את השפה??? לא הגיוני.... והרי לכם מילים של שיר של להקה גאונית "חוזר משם, האיש שבעיניו ראה יותר מידי, אמרו אתה נשארת דמות מהעבר, נותר רק לחכות... שוער הלילה משותק ממחשבות, ומניצוץ שנעלם בשעת השחר, יש אור אחר מסוף היום ואין סיפוק משום דבר... בלה בלה לא זוכרת יותר..... אבל הסבנתם את הכוונה כשאני אומרת שיר איכותי ולא, זה לא חידון כי אני בטוחה ש´נבובים´ כמוכם לא ידעו של איזה להקה זה...

xflil

New member
למה את מגיבה אלי?!

אני שונא את המפגרים האלה!

למעלה