ווסטלייף היו מתים להיות כמו בקסטריט

ווסטלייף היו מתים להיות כמו בקסטריט

או קיי... דבר ראשון- בקסטריט בויז..... הם להקה גדולה..... אם לא הכי גדולה!!! דבר שני- מה אני השפויה היחידית כאן!?!??!? למה להעריץ את ווסטלייף!??!?!??!?!? בקיצור............. בקסטריט הרבה הרבה הרבה יותר שווים מווסטךייף!!! ;-)

אני ממש מעריצה אותך

כל הכבוד ירדת על מעריצי ווסטליף שבעצם את אוהבת את בקסטריט שזב בדיוק אותו דבר יופי עכשו ירדה לך אבן מהלב את מרוצה באמת ...

gorillAZ

New member
לא!!!

את כול כך שונאת את הווסטלייף ויורדת על המעריצות שלהם, אבל את לא מבינה שבקסטריט בויס לא רק להקה הרבא יותר גרועה מווסטלייף היא גם שווה לתחת, אין להם שירים טובים בכלל וכל מה שהם עושים זה רק רוח! אני יכול לעשות מוסיקה יותר טובה! ודרך עגב! בקסטריט בויס לא הלהקה הכי גדולה, אלא גורילאז ולימפ ביזקיט!

הצחקת אותיייי אעלק ...

בקסטריט הם הלהקה ההההההכי טובה בעולם אחריה ווסטלייף למרות שאני יותר מעריצה את ווסטלייף מה שנכון נכון ואעלק לימפ ביזקיט הם לא יודעים לשיר אעלק מה שהם עושים נקרא מוזיקה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הלהקה הכי טובה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לימפ ביזקיט עוד יותר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טה טה

פאני1

New member
:cool:

זה ממש לא נכון , להקת ווסטלייף הם כולם בלי יוצא מן הכלל גם יפים , וגם מוכשרים ויש להם שירים הרבה יותר טובים, ועיניינים מאשר לבקסטריט בויז אבל על טעם וריח אין על מה להתווכח!!!

לכלבות ששונאות את ווסטלייף...

כל מי שיורדת על ווסטלייףף סתם מקנא בהם שיש להם מעריצים ואנשים שאוהבים אותם!!! ושיש להם כסף ויופי הורס כמו שלהם!!!!! אז לכל הכלבות שיש כאן שיורדות על ווסטלייף שבו בשקטטטט גם אם כל מה שאתן אומרות על ווסטלייף נכון (למרות שזה לא..) למה מי אתן חושבות שאתן??? למה אתן כאלה מושלמות??? למה לכן יש כישרון בכלל?? שאתן יורדות על אנשים מוכשרים כאלה??? אתן אומרות שלנו אין טעם במוזיקה?? FUCK YOU תקפצו ליייייי יא כלבות מפגרותתתת בטח אחרי ההודעה הזאת תקללו אותי מוות אבל למי איכפת אני אשים עליכן בדיוק מה שאני חושבת עליכם הכלבות ששונאות את ווסטלייף תרדו עלי חופשי תקללו אותי חופשי אני שמה עליכן זין וזהווו דרך אגב תקללו אותי אני לא יענה להודעות שתרדו עלי וכאלה כי אני לא שמה על ההודעות כמו שכתבתי מקודם כנראה שאני סנובית וצפונית ואיך שתעדיפו לקרוא לזה אז טה טה כלבות ``יקרות`` (אעלק)

libi k

New member
ואאו מאיפה כל האנרגיה?????

מישהי אכלה יותר מידי פחמימות! חוץ מזה אמרת שאת מוכנה למות בשבילם,לא? מי אני שאעצור בעדך? את מוכנה למות בשבילם ואת עוד קוראת עוד למישהו מפגר? טוב נו,חכמה,את לא!

יש לי רק עיצה אחת בשבילך

שבי בספה שלך בתוך החדר המוצף ווסטליף ותשתי צרי קוקה קולה תחשבי עליהם ותעזבי אותנו בשקט.... ועכשו לעניננו! מה את חושבת את עצמך יא חתיכת פריחה בלי חיים אל תפתחי את הפה שלך עלי יא חתיכת כחבה דוחפת גזרים כבושים לתחת יא זונה מה את מתרוממת? אה שבי למטה יאללה כבר מאוחר אבא שלך קורא לך לקלח אותו ביי סוסה!

Nicky~my~love

New member
אמרתי שאני לא אגיב..

אבל אני פשוט חייבת לומר לך משהו אחד... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחח חחחח חח ח טה טה ``סוסה`` חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

libi k

New member
בהתחלה חשבתי שאת טיפשה

עכשיו אני חושבת שאת סתם חולה בראש

Nicky~my~love

New member
חחחחח את מאד מאד מצחיקה...

את פשוט הורסת אותי עם ה``ירידות`` המצחיקות שלך אני אפול מהכיסא בסוף מרוב צחוק חחחחחחחחחחח

למעלה