ווסטלייף מדגמנים

WESTLIFE GIRL

New member
ווסטלייף מדגמנים

ווסטלייף חתמו על חוזה דוגמנות בסך של 500,000 לירות שטרלינג עם מעצב האופנה קלווין קליין. ווסטלייף יציגו את קוקלצית הסתיו של קליין ויזכו גם לככב על גבי תמונות שער של מגזין אופנה יוקרתי.. מי יודע אולי ביום מימי הסתיו נראה את ווסטלייף בערוץ האופנה..

ניקי בי

New member
וואי...זה הולך להיות מדהים.... ../images/Emo2.gif

ושכולם יגידו מה שהם רוצים, הרעיון פשוט ענק. דרך אגב, ניקי הוא לא היה פעם דוגמן בקלווין קליין? או שזו סתם שמועה? בכל אופן....go westlife!!!

תסלחו לי אבל

מי שם זין אם חמשת הקלוצים האלה מדגמנים תסתכלו עליהם מה מושך בהם (טוב אני בכלל לא נמשכת לגברים אז אין מה לדבר) למה עושים מכל הבוי בנדס דוגמנים? כי בחרו אותם בגלל פרצופים יפים!!! חיברו לזה פלייבק והופסל´ך עוד בקסטריט בויז תסלחו לי אבל זה שהם מדגמנים לא מזיז לי ת´תחת אורית טיטי שחף

Another Brick

New member
מישהי פה טיפה התלהבה

שהיא לא נמשכת לגברים אז אני גאה בך, וגאה בעצמי (קבלי ת´תרתי משמע שלך), אבל מיצינו וכן, ווסטלייף הם חמישה יפיופים, וכן- הם כן מצליחים, עובדה, ולא משנה אם זה בגלל איך שהם נראים, איך שהם מזיזים את השפתיים או איך שהם עובדים על כולנו בעיניים בכל אופן, When Your´e Looking Like That עושה לי המון מצב רוח אבל כל הסיפור יותר טוב יאללה פטרובר!!!!!!!!!!!!! מור

xflil

New member
מור את מפחידה אותי

מישהו אמר שהם לא מצליחים? אבל תראי על מה הם מצליחים

5ive Fan

New member
סליחה אבל ווסטלייף מגעילים! ../images/Emo31.gif ../images/Emo45.gif

אני מצטערת אם אני פוגעת פה במישהו אבל ווסטלייף פשוט מגעילים אותי! אחד יותר שמן מהשני, אחד אולי נראה נורמלי, אחד פוזל עם שיניים גדולות, והשני עקום. אני הייתי בהופעה של פייב, שהם באמת להקה והם יודעים לזוז, לשיר, לרקוד ולתת הופעה, באותה הופעה שבה גם היו ווסטלייף אני חצי ישנתי מהבלדות המשעממות של ווסטלייף לא רק זה אלא שבנוסף לכל הצרות הם גם זייפו, אבל כשפייב הופיעו כל הקהל קיבל אנדרנלין בדם וכווווולם נכנסו לקצב!

xflil

New member
אוי תעשי לי טובה!

שני הלהקות המסריחות האלה אותו הדבר ואפשר לצרף גם את בקסטריט בויז או כל להקת בנים אחרת! תאמיני לי בלדות אמיתיות עדיפות על מה שהם עושים!

westcrap

New member
פייב לא שרים בלדות...!

אם היית יודעת קצת יותר על פייב היית יודעת מה כל אחד אוהב לשמוע בבית והיית מגלה שהם שומעים Pearl Jam, 2pac, Daft punk וכו´. לא הם לא מאלה שבאים לדגמן ולעשות כסף בגלל המראה. חוץ מזה שהם להקת בנים.

xflil

New member
זה שהם שומעים זה יפה מאוד

מה אכפת לי מה הם שומעים? Daft Punk? חחחחחחחחח!!!!! אווווו....איזה מוזיקה ברמה! אלקטרונית! שאני לא אשתגע כשהם יתחילו לשמוע ג´ימי הנדריקס לד זפללין או דיפ פרפל תקראי לי ובעצם גם אז זה לא ישנה משהו במוזיקה שהם עושים מה זה קשור אחד לשני לעזאזל?

תקשיבי לי טוב טוב........

דבר ראשון: אם את מצטערת, אז למה את מדברת!? דבר שני: רק שתדעי אם את מדברת על ווסטלייף שהם פוזלים, שיניים גדולות, עקום לא חשוב, זה פחות אמור לעניין אותי, ה-מ-ו-ס-י-ק-ה היא מה שעושה אותם. ואם כבר מדברים על המראה, אז פגשתי את פייב והם מזזזזזזה גמדים והם לא כל-כך "מושלמים" כמו שאת חושבת. ווסטלייף נתנו הופעה מדהימה, בטח את נרדמת בהופעה ולא ראית מזה הופעה של ווסטלייף, אז תעשי טובה תשמרי את הדברים לעצמך תודה מראש

למה אתם מדברים על מראה כש...

אנחנו מדברים על איכות למי איכפת אם האחד עקום והשני גמד איכפת מה הם שרים תראו אביב גםן הוא לא הכי שיש... מבחינה מראה אבל המוזיקה שלו אי אפשר... סליחה אסור לאמר אביב גפן וווסטלייף באותו משפט שמה יפגע הבחורצ´יק אני אינני מתלוננת על מראה... מוסיקה ומראה הם שני דברים שונים שתאגידים ונותני חסות או אנערף מי חיברו אותם (במקרה של אורית מהיהודים היופי והקול מקרי!) מעריצות... אוזן למוזיקה אין לכן וזאת שאמרה כמה פייב "שווים" והתלוננה על כך שווטלייף זייפו אינך יודעת זיוף מהו... זה פלייבק! אז תעשי טובה... תשמרי את שיעורי הזמרה לאח"כ לי מספיק חורשים ת´מוח בקונסרוטוריון טיטי (מפוחדת מ-mtv)

Another Brick

New member
יא חתיכת מגניבה

את גם בת 13-14 גם שומעת רוק ישראלי גם שונאת פופ וגם לסבית can it get any better? עשי טובה, את האגו שלך תנפחי במקום אחר חשבתי שאחרי חודש ומשהו של פעילות הפורום, אנשים ירדו מהם ויתנו לחבר´ה כאן להביע אהבה כמה שבראש שלהם, אפילו אם *בעיניכם* היא לא מוצדקת BTW אדון xfile, כותבים שתי, ולא שני- כשמתכוונים לנקבה לילה מור

אגו?

מצאת מי להדביק לה ת´מילה אגו תשאלי את מתן!!! בעצם אל מה אני צריכה שהוא יתעצבן זה שיש פורום זה לא להביע את אותה דעה מה פורום בזה? כל היום אני אוהבת את ווסטלייף ווסטלייף ניגבו ת´תחת עם נייר טואלט תלת שיכבתי ווסטלייף זיינו מעריצה בלונדינית והתגובות יהיו "וואו" "שיוו" "אני לא מאמינה" "איזה כוסונים" תסלחי לי... אבל פורום זה להביע את כל הדעות וזה שאני מציינת מדי פעם שאני לסבית זה כדי להראות שבדברים מסויימים כמו כמה שהם מושכים אני לא הכי מתמצאת או שאני גאה בקהילתי מותר לא? בכל אופן תרגיעי! טיטי (הגאה!!! ולא אפסיק לאמר זאת) go gay

xflil

New member
דבר ראשון

זה xflil. דבר שני - סתם לידע כללי את הקטע של זכר נקבה במספר 2 בטלו כן כן רק במספר 2 ואת יכולה לבדוק את זה זה שאנחנו חיים במדינה של אנלפביתים זאת לא הבעיה שלי. דבר שלישי את נשמעת לי פה הסנובית המתלהבת דווקא... אנה ממש לא מתלהבת ומה הקשר לזה שהיא בת 13 (גם אני) שומעת רוק ישראלי (גם אני) שונאת פופ (גם אני) ולסבית? (אני לא לסבית אבל אני ממש לא נמשך לגברים חחחח) אהבה? זה פורום בכלל? כשתדעי מזה פורום תחזרי אלי שלך מתן

למעלה