ווסט לח"יר היכן אני יכול לרכוש ווסט לבני המשרת בהנדסה קרבית עומד לסיים קורס מכ"ים תודה
ג גילברט New member 23/2/02 #1 ווסט לח"יר היכן אני יכול לרכוש ווסט לבני המשרת בהנדסה קרבית עומד לסיים קורס מכ"ים תודה
ס סיאמית New member 23/2/02 #2 אה... ../images/Emo13.gif זה לא ממש הפורום הנכון אבל למה שתנסה בחנויות "למטייל" למשל?
A anat11 New member 24/2/02 #6 ratziti rak... lehagid lach she´ani hola al derech haktiva hazo, uleshem hizdahut ani gam mishtameshet ba shelach anat
ratziti rak... lehagid lach she´ani hola al derech haktiva hazo, uleshem hizdahut ani gam mishtameshet ba shelach anat
ס סיאמית New member 24/2/02 #7 hevanti! kaparot ../images/Emo13.gif היו שנים שכתבתי רק ככה... היום זה בגלל שמהעבודה שלי אני מחוייבת לכתוב אנגלית lo nora!!!
hevanti! kaparot ../images/Emo13.gif היו שנים שכתבתי רק ככה... היום זה בגלל שמהעבודה שלי אני מחוייבת לכתוב אנגלית lo nora!!!
R RomiVais New member 23/2/02 #4 אכן לא הפורום הנכון, אך ...... תבדוק ברשימת הפורומים, בטוח יש אחד מתאים יותר! ועוד דבר.... יש המון חנויות שמוכרות ציוד למטייל (תודה סיאמית) ולחיילים. זה תלוי באיזור מגורייך.
אכן לא הפורום הנכון, אך ...... תבדוק ברשימת הפורומים, בטוח יש אחד מתאים יותר! ועוד דבר.... יש המון חנויות שמוכרות ציוד למטייל (תודה סיאמית) ולחיילים. זה תלוי באיזור מגורייך.