ווסלי קרשר

henisim

New member
ווסלי קרשר

שלום, יצא לי לראות לאחרונה את הסרט אני והחברה שם שיחק וויל וויטון שהבנתי ששיחק גם במסע בין כוכבים. מישהו יכול לומר לי באיזה עונה? מי זה ווסלי, הדמות שהוא שיחק? תודה רבה :)

subatoi

New member
בבקשה:

ווסלי הוא הבן של ד"ר קראשר ב"מסע בין כוכבים: הדור הבא". פרטים נוספים - כאן.

henisim

New member
תודה רבה אבל...

יש לי עוד כמה שאלות: כמה עונות למסע בין כוכבים הדור הבא? האם הדמות שלו ראשית משנית, אהובה על ציבור המעריצים של מסע בין כוכבים ואם אפשר באמת קצת יותר רקע לדמות שלו... תודה...

n i v1

New member
ווסלי

הופיע מהעונה הראשונה ועד החמישית כמדומני, אז "נשלח לאדמיה", עשה פרק אחד בעונה השישית ועוד פרק אחד לפני סיום העונה השביעית והאחרונה. הוא היה דמות משנית בסדרה, אך הופיע בכתוביות הקבועות של הפתיח באופן קבוע לאורך העונות עד סוף העונה החמישית. את הדמות שלו אהבו המעריצים לשנוא על שהיה "ילד מעצבן". אישית בכלל לא שנאתי אותו, אפילו לא פעם אחת. הפעם האחרונה שהוא הופיע בסטר טרק היתה בסרט נמסיס, אך הוא נראה על המסך לשניות בלבד בחתונה של רייקר וטרוי, אמנם היה לו טקסט הוא הוא הורד לרצפת העריכה עם צאת הסרט.

henisim

New member
../images/Emo13.gif

שוב תודה... בתור ילד שחקן הוא הפתיע אותי מאוד ב"אני והחברה" (מומלץ למי שעוד לא ראה) אז התעניינתי בעוד דברים שהוא עשה... איך אני יכול להגיע לפרקים בהם הוא שיחק? וגם, קראתי באתר סטארבייס 972 שרוצים להביא את השחקן וויל וויטון לארץ, רק צריך להרשם בעצומה שדורשת את ביקורון בארץ. אני לא יודע ממתי זה אבל אז אם אתם אוהבים את השחקן ורוצים לראות אותו, הכנסו והרשמו גם אתם ואולי הוא יגיע.... http://www.starbase972.com/modules.php?name=News&file=article&sid=397

n i v1

New member
אחחח ווסלי

זו עצומה ישנה... ופרקים- פשוט תראה את כל החמש עונות הראשונות... תמצא דרך להשיג אותן. מה תפס אותך בו?

henisim

New member
חחח

חחח האמת שאת הדמות של ווסלי אני לא מכיר, אבל ב"אני והחברה" הוא היה ממש טוב. בתור ילד הוא שיחק מעולה והיה גם מאוד חמוד.חיפשתי מידע גם על שאר השחקנים (הילדים) של הסרט, אז גם עליו. רציתי לדעת מה הוא עשה מאז. אבל לא ברור למה המעריצים של מסע בין כוכבים לא מתים עליו. קראתי את זה בעוד מקום... יש פה אנשים כאלה שיסבירו למה?

subatoi

New member
אין לזה ממש הסבר הגיוני, לדעתי.

גם אני מאלה שלא ממש הבינו עד היום למה אנשים שנאו את הדמות שלו כ"כ. לא ממש ברור
אולי לילדים (בזמנו היינו ילדים
) היה קשה להתחבר לדמות של ילד מצליח עם התנהגות "חנונית" קצת. אולי. לא יודע.

n i v1

New member
חנון? בחורות מתות על זה

אני תמיד חיבבתי אותו, לא יותר, לא פחות. הוא היה טוב בפרקים מסוימים כשהתבגר והפך להיות חלק בלתי נפרד מהצוות.

henisim

New member
נראה לי ש...

הסיבה היא בגלל היותו ילד. בתור ילדים נהגנו לקנא, לשנוא ודחות ילדים שחקנים ומפורסמים. במבט לאחור לא נראה לי שהמעריצים ימצאו סיבה אחרת לכך. אז מה, נראה לכם שהוא לא יבוא לארץ?

dudwity

New member
כן אבל תכין את עצמך לאכזבה...

הוא כבר לא ילד :). והוא גם בטח סטרייט. חחחחחח

henisim

New member
../images/Emo2.gif

אמממ גם אני סטרייט, מזה קשור? וראיתי שהוא כבר לא ילד...

subatoi

New member
ההבאה לארץ

הייתה מלכתחילה משהו ניסיוני. בכל מקרה זה כבר נורא ישן ולא רלוונטי

henisim

New member
חבל

היה מעניין לראות אותו בארץ פתאום בן 30-40... לפי מה שאני ראיתי, יש מדינות שהוא כבר ביקר בהם דרך העצומה הזאת... אבל נראה לי שניאלץ להסתפק בלראות אותו בטלויזיה, בקלטות וידאו ישנות של מסע בין כוכבים...

subatoi

New member
אני לא יכול לומר שבדקתי בחודשים האחרונים,

אבל לפחות בזמנו, המדינות היחידות שהוא עמד לבקר בהן היו מדינות בתוך ארה"ב, או קנדה וכד'.

למעלה