ווס אקודראש קי אבלימוס אקי

רותי ב.

New member
ווס אקודראש קי אבלימוס אקי

פור דיפרנטאס ´מילות חיבה´ וכינויים? איזי מואבו מאמר, די לוס דיונים קי אזימוס אקי. בואנה סימנה א-טודוס קי-סייה.

רותי ב.

New member
אי אונה קוזה אימפורטנטה - טמביין

ההרשמה לספגשים בימי שישי בבית התפוצות החלה| סדרה חדשה בעונת תשס"ג (2003-2002), חלומות באספמיה - מסע למחוזות תרבות הלאדינו, הרצאות, סרטים, מופעים אמנותיים, שירה בציבור.
הסיפור העממי, המסורת שבעל-פה, היציאה הכתובה
שירה, פרוזה ויצירה מודרנית הרומנסה והקופלאס חיי קהילה ותרבות של היהדות הספרדית בירושלים חיי תרבות של יהודים-ספרדים ב"עולם החדש" 8 מפגשים, אחת לחודש, בימי שישי, בין השעות 9:00 – 10:45 החל מ- 25/2/02. בין המרצים: פרופ´ עליזה ג´יניאו-מיוחד, פרופ´ תמר אלכסנדר, ד"ר שמואל רפאל, ד"ר רפי ואגו, מר מרדכי ארבל, מר אבנר פרץ, מר משה בכר, גב´ מתילדה כהן-סראנו, גב´ לבנה דינרמן-אלבלה. אמנים: לוליק (זמרה) ויטלי פרארה (משחק), קובי זרקו (זמרה ושירה בציבור) הסדרה נערכת בשיתוף עם הרשות הלאומית לתרבות הלאדינו למידע ולפרטים נא להתקשר לטובה לשם, טל. 03-6462124, פקס: 03-6462079.

RORGAD

New member
רותילה בואנה סמאנה../images/Emo140.gif

את מתבלבלת ממי, הסדרה הזו נגמרה כבר, היה לנו פרסום במקום העבודה, אך לצערי בגלל התחייבות קודמת לא הלכתי, אבל זה נגמר. אכן פיספסנו, אבל בטח יהיו עוד.

avielss

New member
פברואר נו סטובו אנטס 5 מזס?

אגורה טקודרטס? חי השם... הביטויים קרעו אותי מצחוק

רותי ב.

New member
אהה, טעיתי בתאריך, לא בעובדות

אז ככה: 8 מפגשים אחת לחודש, בימי שישי, החל מ- 25/10/02. כן, 25/10/02, וקיבלתי את זה בדואר רק ביום שישי האחרון, ככה שלא להעליב אותי, ולא לצחוק. לוקח לי די הרבה זמן להדפיס את כל החארטאבונות האלו כדי שגם אתם תדעו עליהם, אז אל תגידו לי זה הסדרה שהיתה או תעליבו.
וכן, עכשיו ההרשמה לסידרה שתהיה, לא זו שהיתה.

Sarika

New member
מקאי דה לה סיה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דמלדה לה לפבראס אי לוס נומברס. נפלתי מהכסא מקריאת רשימת הכינויים ומילות החיבה.

Sarika

New member
מאדם רוזה קרידה

נו מראי דנינגונוס, מראי דל קובץ מילות חיבה וכינויים כמיתיו רותי. לא צחקתי על אף אחד, אלא על הקובץ מילות חיבה וכינויים שרותי צרפה. סי תבלסטס (נעלבת) טמנדו אונה פלור

חחח....ראיר אז לאלמה..דלוידה..../images/Emo23.gif

צחקתי לא נעלבתי......הצחוק הוא לב החיים.....

למעלה