וועדות ביטוח לאומי

גלי110

New member
וועדות ביטוח לאומי

אני סובל מבעיות גב מאוד מאוד קשות בשנת 1991 נקבע לי 100% נכות לצמיתות לפני כ-3 שנים זימנו אותי ביטוח לאומי רופא בדק אותי ונשלח לאחר שבוע מכתב ובו נאמר שהוועדה החליטה להוריד ל 60% נכות מאז ועד היום עירערתי דרך בית הדין קרוב ל4-5 וועדות עם תעודות רפואיות של רופאים בעלי שם במקצוע שנכתב שם שמצבי משקף בוודאות 100% נכות אך הוועדה בשלה החליטה שמגיע לי רק 60% נכות 1 האם נכות לצמיתות אפשרי להוריד מהאחוזים 2 מה אפשר לעשות במקרה כזה האם אפשר לבקש וועדה חיצונית 3 מה אפשר לבקש מבית הדין כדי שנוכל להמשיך אבקש את עזרתכם

haimra

New member
גלי מקרים כאלה קורים לעליך להמשיך

להאבק על זכויותייך לשאלותייך1. ישנה אפשרות להוריד אחוזי נכות צמיתה,בדרך ככל זה נעשה במסגרת ערעורים או פתיחת הנושא מצידך.2.עד היום לא לא שמעתי על וועדה חיצונית3.לגבי מה עליך לבקש מבית הדין,נתחיל בזה שזכותך לקבל סיוע משפטי חינם אין כסף,אני אעביר אליך בהשך את כתובת האתר,בכל מקרה עליך לפנות במכתב המתאר את השתלשלות העינינים בתיק וכמובן להוסיף חוות דעת של מומחה בנושא אשר יגבה את התעודות הרפואיות ואת מצבך ודרישתך,וכמו כן לבקש וועדה בהרכב אחר ובאזור אחר בגלל חוסר האמון שלך בסניף המטפל בך,אני מאמין שהשופט בבית הדין לעבודה ישתכנע. איך שאני מבין אתה מנסה לשמור על רצף הרטרואקטיבי,או שהמצב שונה? באם המצב הוא שונה,אז עליך להגיש בקשה להחמרת מצב בסניף עצמו ולהתחיל את התהליך מחדש עם חוות דעת של מומחה רצוי מנהל מחלקה בבית חולים שיגבה את התעודות הרפואיות שיש בידך,אלו ההצעות שאני יכול לייעץ לך אז תתחמש בסבלנות ושיהיה בהצלחה.חיים.

למעלה