וופל בלגי יש אפשרות כלשהי להכין וופל בלגי בטוסט רגיל??? בבקשה תגידו לי שכן :) ממש בא לי בזה הרגע
L laei49 New member 17/1/14 #1 וופל בלגי יש אפשרות כלשהי להכין וופל בלגי בטוסט רגיל??? בבקשה תגידו לי שכן ממש בא לי בזה הרגע
bali New member מנהל 17/1/14 #2 זו בעיה... אין מספיק נפח שיכיל את התערובת של הוופלים בטוסטר פסים. אם זה טוסטר משולשים יש סיכוי שזה יצליח כי במשולשים יש קצת עומק ונפח.
זו בעיה... אין מספיק נפח שיכיל את התערובת של הוופלים בטוסטר פסים. אם זה טוסטר משולשים יש סיכוי שזה יצליח כי במשולשים יש קצת עומק ונפח.
L laei49 New member 17/1/14 #3 זה פסים. אז שלא יהיה נפח. אני לא מבינה בזה כלום, זה בכלל יהיה ניסיון ראשון שלי..אבל זה משנה בטעם?
bali New member מנהל 17/1/14 #4 חוצמזה שהכל ינזל לך החוצה מכל הצדדים אם אין נפח אז זה יהיה רחוק מהמרקם של ופל בלגי. אם יישאר שם משהו בטוסטר עצמו הוא יצא מאד פריך ודק, ולא עוגתי ורך כמו וופל בלגי.
חוצמזה שהכל ינזל לך החוצה מכל הצדדים אם אין נפח אז זה יהיה רחוק מהמרקם של ופל בלגי. אם יישאר שם משהו בטוסטר עצמו הוא יצא מאד פריך ודק, ולא עוגתי ורך כמו וופל בלגי.
A almogi New member 19/1/14 #6 את יכולה לנסות להכין את הגרסא הפלמית שבה מכינים את הופל מבצק שמרים. הגרסא הוולונית (שמזכירה את הופל האמריקאי מבחינת המרקם) מחייבת מחבת מיוחדת. הנה מתכון לגרסא הפלמית: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1945&MessageId=165891139 ולגרסא הוולונית: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1945&MessageId=165905542 בהצלחה!
את יכולה לנסות להכין את הגרסא הפלמית שבה מכינים את הופל מבצק שמרים. הגרסא הוולונית (שמזכירה את הופל האמריקאי מבחינת המרקם) מחייבת מחבת מיוחדת. הנה מתכון לגרסא הפלמית: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1945&MessageId=165891139 ולגרסא הוולונית: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1945&MessageId=165905542 בהצלחה!