וופל בלגי

laei49

New member
וופל בלגי

יש אפשרות כלשהי להכין וופל בלגי בטוסט רגיל???
בבקשה תגידו לי שכן :) ממש בא לי בזה הרגע
 

bali

New member
מנהל
זו בעיה...

אין מספיק נפח שיכיל את התערובת של הוופלים בטוסטר פסים.
אם זה טוסטר משולשים יש סיכוי שזה יצליח כי במשולשים יש קצת עומק ונפח.
 

laei49

New member
זה פסים.

אז שלא יהיה נפח.
אני לא מבינה בזה כלום, זה בכלל יהיה ניסיון ראשון שלי..אבל זה משנה בטעם?
 

bali

New member
מנהל
חוצמזה שהכל ינזל לך החוצה מכל הצדדים

אם אין נפח אז זה יהיה רחוק מהמרקם של ופל בלגי. אם יישאר שם משהו בטוסטר עצמו הוא יצא מאד פריך ודק, ולא עוגתי ורך כמו וופל בלגי.
 

almogi

New member
את יכולה לנסות להכין את הגרסא הפלמית

שבה מכינים את הופל מבצק שמרים. הגרסא הוולונית (שמזכירה את הופל האמריקאי מבחינת המרקם) מחייבת מחבת מיוחדת.
הנה מתכון לגרסא הפלמית:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1945&MessageId=165891139
ולגרסא הוולונית:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1945&MessageId=165905542

בהצלחה!
 
למעלה