ווקום פורמינג על בד

עמי ג

New member
ווקום פורמינג על בד

מעוניין לקבל פרטים מפורטים איך ניתן לבצע ווקום פורמינג על בד עם pvc שקוף. והיכן קונים pvc שקוף- מה זה בכלל? ניילון או שקף (לא ברור לי- חשוב לי שהחומר שמצפה את הבד יהיה שקוף , מבריק ורך) והאם יש בעוביים שונים? תודה

jimibar

New member
וואקום פורמינג ופיויסי.

בעיקרון אי אפשר לעשות וואקום פורמינג על בד אלא אם יש תומך מלמטה שהוא מוצק ולא משנה צורתו בזמן הוואקום, או שפשוט לוותר על הוואקום ולעבוד עם פן תעשייתי או תנור בטמפטרטורה נמוכה יחסית.(תנור של וואקום פורמינג). קונים פיויסי בחנות-דפי זהב- פיויסי שקופ לא ממש שקוף אם יש צורך בשקיפות עדיף פרספקט, לא זה לא ניילון ולא שקף אבל די דומה לשקף בדר"כ שקפים זה פוליפרופילן אם איני טועה ... , יש בעוביים שונים החל ממילימטר ומעלה.. החומר לא יכול להיות רך ברגע שקיבל צורתו הוא מתקשה ונשאר כך אם יש צורך במשהוא רך אז אפשר שקף או דומיו.. בהצלחה !!

יש בדים שאפשר../images/Emo15.gif

בדים שהם 100% פלסטיק, מעט קשיחים, קצת כמו הבדים של חליפות צלילה ניתן לעשות מהם וואקום פורמינג, יש תיקים כאלה ....זה נראה מקסים!!! את הבד ניתן להשיג בחנויות מיוחדות המוכרות בד זה. נסה למצוא בנט. בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

עמי ג

New member
איפה זה נט? ואיך מבצעים וואקום

פורמינג על הבדים שציינת? אשמח לקבל בכלל הסבר כללי על מה זה וואקום פורמינג- עדיין לא ברור לי? תודה למי שענה ויענה .

למעלה