ווקלר: אם לאנס לקח לי חצי מהזמן -

מאדמאן

New member
ווקלר: אם לאנס לקח לי חצי מהזמן -

בעליה של 6 ק"מ - מה יהיה מחר כשיעליה של 50 ק"מ ואז הוא מתפוצץ מצחוק. הבחור, מוכשר, מנוע, בדרן וישר - אחלה גבר. גבר אמיתי. ממש כך , הקריין הצרפתי, כמו תמיד כמעט בלע את המיקרופון : ..מה, הוא אוהב את ארמסטרונג ?? כאילו, ... שתבינו הימים האחרונים היו אופוריה של הצרפתים והחזרה על הסנריו שבה לאנס משבית להם את התקווה שהוא יכשל, מוציאה לחלק מהם את המיץ.

gwiser051

New member
וגם

שאלו אותו איך היה לראות את אמסטרונג פורץ אז הוא ענה: - זאת הבעיה שלא ראיתי אותו!! בהחלט בחור נחמד

aFish

New member
ענק הבחור ענק.

אני מוריד בפניו את הכובע ומאהבל אני הופך אותו לחביב הקהל...לפחות עלי. הומור יפה ורכיבה מדהימה. החזיק בשינים את החולצה. מגיע לו. תודה על התרגום. זו פשוט חויה לראות את הזוית הצרפתית.

miko1810

New member
ואני רוכב כאן בצרפת

עם קבוצה של מבוגרים וצעירים (משהו בסגנון הרכיבה של המשולש) להגיד לכם שיש להם כבוד ללאנס אני לא יכול, כי אין להם. לטענתם הוא משתמש כרוני בסמים אסורים, ואי אפשר לבדוק אותו כי הוא לוקח תרופות נגד סרטן והן מנטרלות את הסימנים המזהים של הסמים האסורים. אחד מהם אמר כך, "אם הבחור היה בין מאה הראשונים בשנת 1991, איך זה שבשנת 1999 הוא הרבה מעל כולם? ובפרט שהרבה אלופים לשעבר, ובתוכם גרג למונד אומרים שהוא לוקח סמים יחד עם כולם, ובכלל, הענף כולו לוקח סמים! גרג בכלל הרחיק לכת ואמר ששנה אחרי זכייתו בטור ב 1990, הוא לא יכול היה לעמוד בקצב הפלוטון ב 1991, לא רק הוא, אלא כל קבוצתו! אשתי שהיא דוקטור לרוקחות כאן, אומרת שניתן ליטול סמים מבלי שיזהו אותם ע"י 2 שיטות, אחת, נוטלים סמים שמנטרלים את הזיהוי, שתיים, נוטלים סמים שנמצאים עדיין בשלבי מחקר מתקדמים. סמים אלה עדיין לא נוסו בבני אדם, רק בחיות מעבדה, לכן הם גם אינם מוגדרים כסמים, ולכן גם אין שום תכשיר, או מכשיר שיזהה אותם ככאלה. להערכתה, רוכבי האופניים הם אנשים בלתי אחראים מאוד מאוד. מכיוון שאיש אינו יודע איזה השפעות לוואי יש לסמים הללו.

לגבי טור 1990 ו-1991...

הנה נתונים: 1990: 3,449 ק"מ במהירות ממוצעת של 38.261 קמ"ש. 21 שלבים, הגיעו 156 מתוך 198 רוכבים שיצאו. 1991: 3,914 ק"ש במהירות ממוצעת של 38.747 קמ"ש. 22 שלבים, הגיעו 158 מתוך 198 רוכבים.

אמיר פז

New member
אני מודה ש עברתי מזילזול לאהדה

לא שהוא רוכב מעולה, אבל אתמול ראינו מה שכל כך חסר בטור בד"כ, בחור שמוציא לעצמו את המיץ, שורף את עצמו למחר, מקרטע לקראת הסוף כמו חובבן, ולא מנסה לשמור על פרצוף פוקר. אני כאן לשמור עוד יום על הצהובה וישרף העולם.

ראה את מה שכתבתי עליו קודם לכן!!

מה שמראה שבספורט צריך גם נחישות וכוח רצון ולא רק יכולת. זה ההבדל בין ארמסטרונג לאולריך. ווקלר הפגין כוח רצון אדיר בקטע אתמול והיה חזק מבחינה מנטלית, וזוהי הסיבה שהפסיד רק 4 דקות ללאנס. על מאמציו אתמול הוא זוכה אצלי להרבה קרדיט והייתי רוצה לראות אותו מאוד בעשירייה הפותחת של הטור השנה. בהחלט, אחד הרוכבים הכי סימפטיים בטור השנה

למעלה