וורדפרס מו- מערכת לניהול בלוגייה

בלו10גטל

New member
וורדפרס מו- מערכת לניהול בלוגייה

רציתי ליידע את מי שלא יודע כבר, ששיחרנו את וורדפרס מו בקוד פתוח לפני כמה ימים. המערכת מאפשרת לכם לנהל בלוגייה סטייל בלוגלי בעצמכם. אפשר להוריד את המערכת מהאתר שלה וההתקנה שלה מאוד פשוטה. אם התקנתם וורדפרס לא תהיה לכם בעיה להתקין אותה. אנחנו (ארז וולף, ליאור לוין ואור שבבים) עוזרים במה שצריך למי שמתקשה להתקין את המערכת. יש את הפרטי יצירת קשר שלנו באתר של המערכת. אם מישהו התנסה כבר במערכת אשמח לשמוע חוויות.

מזל טוב

ורעיון יפה מאוד. עברתי טיפה על האתר, ולדעתי אתם צריכים לשפץ אותו מעט כדי שיראה יותר כמו אתר רציני שמספק מערכת להורדה ולא כבלוג. אני לא רואה שום טעם להציג 2 קוביות כל כך ענקיות של RSS ועדכונים במייל - הן תוספות המון מקום בדף והן מתייחסות לחלק דיי שולי (זו רק דוגמה אחת). מקווה שזה יעזור לקדם את הוורדפרס בישראל (ואני מניח שנראה את המערכת הזו לא מעט בכל מיני אתרים שרוצים בלוגיה משלהם, אבל אין להם את הזמן/כסף כדי לפתח אחת כזו בעצמם). כל הכבוד.

0r0r

New member
קטנוני

הרעיון הוא להתבסס על וורדפרס גם באתר ושייראה פחות כבלוג. בגלל זה הדף הראשי סטאטי ומה שקשור לבלוג מקושר רק מהתפריט העליון (הלינק השמאלי) והסרגל הצדדי. הקוביות השמנות הן אופציה של התבנית שארז רצה להשאיר. זה ירד עוד דקה כי זה באמת מכוער
את שאר הדוגמאות - למסנג'ר.

לא קטנוני בכלל

לא אמרתי לא להתבסס על וורדפרס. אמרתי שאין טעם להציג 2 קוביות ענקיות בכל עמוד ועמוד, שהן בסך הכל קשורות רק לבלוג של האתר. את הקוביות האלו אפשר לשים רק בעמוד של הבלוג, למשל. כמו שאמרת, רצוי שזה יראה יותר כמו אתר בפני עצמו ולא כבלוג

0r0r

New member
אבל

המטרה כאן היא כן לתת חשיפה לכל החלק הדינאמי (=הבלוג) של האתר. עמוד ראשי שלא משתנה עם קישורים לעמודים שאולי משתנים לא שווה יותר מידי. מי שנכנס יקרא לכל היותר פעם אחת את הטקסט הפותח וירצה לדעת על דברים חדשים וכו' שהם, מה לעשות, נכתבים בבלוג. אני לא רואה בעיה בהבלטת הבלוג והמידע הדינאמי והרצון שאנשים יתעדכנו בנושאי המערכת לצד עמודים סטאטיים שנמאים שם מעצם קיומה של המערכת (ההסבר, הFAQ, ההורדה והסבר ההתקנה). אני חושב שאם היינו קוראים לזה "חדשות המערכת" ולא "בלוג" לא היית מעיר. השם כאן הוא לא המהות ואני לא רואה הבדל בין המקרים.

Tali1912

New member
פששששששש.......... מעניין

איך זה שמנהלים בתפוזינה כולל מנהלי הבלוגיה בעבר ובהווה בחרו לנהל גם בלוגים נוספים או יחידים "בשדות זרים", יענו מה תפוזינה הבלוגיה כבר לא ליגה, כזה?
חשבתי שלפחות כעובדים בתפוז אז יש להם יענו ................ לאתר. תפוז.

לפעמים בוחרים לעשות הפרדה

בעיקר כי בלוגים במערכות כמו וורדפרס הם יותר עצמאיים כך שניתן לשלוט בכל דבר (אם בקוד, עיצוב וכו'). בתפוז (או בישראבלוג) זה טיפה יותר בעייתי.

דנטל

New member
איזה מין שם משפחה זה???

בכל מקרה, אם זה לא היה שם משפחה כל כך מוזר באמת עוד היו חושבים שזה שם המשפחה שלך. מצד שני, יש כל כך הרבה שמות משפחה מוזרים גם ככה.

למעלה