ווריאציה אחרת לשאלת החשיפה

shelycat

New member
ווריאציה אחרת לשאלת החשיפה

אז הם לקחו אותנו לטוב ולרע (ולהפך) אבל השאלה כמה רע? אז הם ראו אתכן בבוקר לפני האיפור, והם כבר ראו אתכן עם המסכה הירוקה/כחולה/בוץ על הפנים, ואפילו כבר ראו אתכן חולות, לא מגולחות ומחוצ`קנות (אולי). השאלה כמה רע? כמה רחוק אל תוך האיכס והגועל הם כבר נחשפו? כמה לפני החתונה וכמה רק אחרי או שמא עדיין בכלל לא? האם גראפס של גדולים כבר "ברח/השתחרר" לכן לידם? או איזה שחרור של קצת מתאן מהדלת האחורית?

אני גרה איתו שנתיים

טוב- כמעט שנתיים. הוא ראה אותי בכל נק´ השפל האפשריות (שחירורי מתאן, שערות על הרגליים בנות חודש והקאות). לשמחתי הוא יודע שגוף האדם הוא לא ממש הדבר הכי סטרילי שיש וזה נכון גם לגבי נשים (למרות שבסרטים הן תמיד מתעוררות מאופרות להלפיא- ולא עם מריחות שנשארו מאתמול בלילה). איך אפשר להסתיר דברים כאלו מהשותף לחיים? ולמה צריך לעשות את זה? ז"א- אני לא מתכוונת לשבת מולו "ולהוציא שחורים" - אבל איך אני יכולה להעמיד פנים שהשערות פשוט נעלמות באורך פלא מהגבות והרגליים?

uti

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהרגתן אותי מצחוק עכשיו!!!!!

מאיפה באה לך השאלה הזאת
(מסתכלים עלי פה במשרד במבטים משונים מחכים שאשתף אותם במה מצחיק אותי....שיחכו...) בכל מקרה אנחנו גרנו ביחד כמעט 3 שנים לפני החתונה כך ש....לא הצלחתי ולמען האמת לא ניסיתי להסתיר ממנו שום דבר, ובתוך ריגשי שמקיאה מכל שטות הוא ראה הכל כבר! וההיפך כמובן - זה היופי שבחברות הזו שזה ממש לא משנה העובדה שאנחנו בסה"כ בני אדם ונו...מה לעשות עשויים אנו נקבים נקבים.. אבל כמובן שזה לא אומר שאני מטפחת שערות להפליא ומתנהגת כ"גבר במשחק כדורגל" בבית, הרי לא ארצה להפליץ בבית ושבחוץ הוא רק יריח בשמים על אחרות לא?!?! כלומר, ולסיכום, טענתי היא שהגוף שלנו אין מה לעשות קורס לפעמים ובן הזוג צריך להיות שם לתמוך בנו אבל אל לנו להזניח פן נמצא עצמינו במעמקי המוזנחות..בודדים (הכונה לא לזלזל בגופנו ובבן זוגנו)... ווואו נראה לי נסחפתי עם הנושא הזה....

rona25

New member
ראה הכל למרבה הזוועה

אין מה לעשות כשחיים עם הבנאדם באותו בית אי אפשר להסתיר... זה מזכיר לי שבחורף הוקדם חטפתי שפעת רצינית והוא לקח אותי באוטו לרופאה ובדרך הקאתי בתוך האוטו... איככככס זה היה כ"כ מגעיל ומסריח אבל הוא טיפל בי ונתן לי מים ובכלל לא התעצבן שלכלכתי את האוטו (סבלני כבר אמרתי?) אגב - מה לגבי לידה - זה שיא הג´יפה עם כל הדם והצעקות - וכמובן שאני ארצה שבעלי היקר יהיה לידי באותו רגע - אלא מי?

שמופית

New member
אצלנו הכל חופשי-חופשי ../images/Emo45.gif

אני כל פעם בהלם כשאני שומעת על בחורות שלא מפליצות או תוקעות גרעפס ליד החבר/בעל... הרי זה דבר טבעי, ואם ליד הבן אדם הכי קרוב לי אני אתבייש, אז לדעתי זה מראה משהו על מערכת היחסים

אביבית1

New member
גם אצלנו הכל חופשי

בהתחלה כשגרנו יחד התביישתי אבל אח"כ כל הסכרים נפרצו

צילולה

New member
גם אצלנו..

חופשי...ברמה של להיות בשירותים בדלת פתוחה (טוב, תלוי בעצם מה עושים..) כשבאים אורחים מוזר לי לסגור את הדלת... דרך אגב, שירי, הידעת: אלי לא העז להפליץ כשמיקי בחדר כי: "מה....זו מיקי.... אסור להפליץ לידה!!!!"... בהחלט אומר משהו על מערכת היחסים.,. והיידי-מאד הזדעתי עם המשפט האחרון שלך על הבעל שמאד משתדל דווקא כשאני שם.. אבל לא ברור לי עדיין למה???

הכל הכל הכל....

אחרי 9 שנים, מתוכן 8 גרים יחד, הוא כבר באמת ראה הכל (ואחרי הלידה בכלל...), מצד שני אני מנומסת ומרחמת עליו ומנסה לא לעשות גרפסים ופלוצים ... הוא , מצד שני, דווקא ממש מתאמץ לעשות אותם לידי (מגעיל קטן... בוא הנה אני אתפוס אותך ואכווצץ אותך!...)

למעלה