ווש אינדיד

chatenoire

New member
ווש אינדיד

עברתי על מאגר קבציי העולה על גדותיו, כשמצאתי את הציור הזה מלפני כמה חודשים, שציירתי לידיד ע"פ בקשה. הדמות שלו מצוירת מרחפת ליד מריה קארי והחתול (כן, גם לפי בקשתו). אחת המסקנות החשובות שהסקתי כרגע מהעבודה הזו היא שעפרונות צבעוניים עובדים הכי טוב על נייר מדפסת פשוט. נסו A4 סתמי מול דף צפונבוני מסקצ´בוק, ותראו למה אני מתכוונת.

מרשים, אכן מרשים.

וגם הקביעה לגבי סוג הנייר. מהתבוננותך בכמה וכמה אומנים וציירים, התברר לי שרובם מעדיפים את הנייר הפשוט מהמדפסת או ממכונת הצילום כנייר הטוב ביותר לטושים עפרונות צבעוניים ורישומים. אמנם הוא לא הכי הכי מתאים לשמן אקריליק או מים (אבל אלה יוצאי דופן...) אני אישית ציירתי הכי הרבה עליהם גם בגלל הזמינות גם בגלל הניקיון וגם בגלל הגודל (יותר גדול מפוליו, ללא המשבצות או השורות ועם הגוון הכי לבן מכל הניירות הזמינים ). ולציור: אהבתי את שילוב הדמויות יחדיו. מזכיר את העבודות של בוריס ווליחו וג´ולי בל המשותפות, ד"א הם נשואים... יש שם כמה תמונות "TEAM UP" של כל מיני גיבורי יקום מארוול ואקס-מן למיניהן. גם מבחינה טכנית זה יושב טוב, הקווים זורמים לכיוונים המתאימים ונותנים הרבה תחושה של תנועה (בעיקר רוג וסטורם אבל אפילו אקסוויר נראה כאילו הוא נע קדימה על הכסא שלו). הרקע גם כן יושב טוב. בד"כ הבעיה בציורים כאלה היא לשלב את כולם ככה שזה לא ירגיש כמו קולאז´ שכבות אלא משהו שחלקיו מתקשרים זה עם זה. הדבר היחידי שמוזר הוא הנושא של החבר שלך. אני מבין שזה צריך להיות ברור שזה הוא, אבל לא יכולת להלביש אותו כמו גמביט או סייקלופס או אפילו רובין (שזה בכלל DC אבל מה זה משנה...) סתם תמיהה. ד"א קראתי שוב את DETECTIVE VPD אתמול בלילה, יש המשך?

chatenoire

New member
הממ..

תודה. אני לא צופה המשך ל-DETECTIVES בעתיד הקרוב. גם אם יהיה אחד, סביר להניח שאני לא אקח בו חלק.

DrorCh

New member
אני אהיה האיש הרע

לא אהבתי כל כך את הצביעה במיוחד ברקע אני בטוח שאת יודעת למה אני מתכוון זה נראה כאילו מיהרת לסיים את זה וסתם צבעת כדי למלא שטחים לבנים שזה יראה צבעוני לא באמת כי צריך שיהיה שם צבע לצבעי עפרון יש תכונה מאוד נפלאה שהם שקופים וניתן לעבוד עם מספר רב של שכבות איזור צבע וכל איזור צבע ללא יוצא מן הכלל שלא בנוי מלפחות 3 שכבות של צבע בצבע עפרון זה שטח מת ומבוזבז

green lantern

New member
מה קרה לרוג´ ווברין (בעיקר לפנים)

ומי רוקדת על הטבעת\צלחת של פיניקס?

למעלה