וותק וותק .
?

Purple Mushroom

New member
וותק וותק .../images/Emo32.gif ? ../images/Emo43.gif

(רעיון ישן שכתבתי במשוב לאחרונה) על פי הפירסומת של בנק דיסקונט שהיתה השנה , האם למשתמשים בתפוז (פורומים , קהילות וכולי , דברים שמצריכים כרטיס בתפוז
) , ותיקים , (עתידי) שיהיה להם ותק של עשרים שנה (יחל מאפריל 2019), יקבלו הנחה בתפוז ? (כמו לקוחות של בנק דיסקונט עם ותק של עשרים שנה?) (דרך אגב , אני לא המשתמש הכי ותיק בתפוז , יש 23,034 לפני ! , והוכחתי את זה במשוב ביממה הזאת , עם עוד פלוס עשרה ניבחרים לפני , ש7 מהם היו בפורום עשרים פלוס מאז אפריל 1999 , עד שאני היצטרפתי לפורום בינואר 2001) . ...
שורה תחתונה , יהיה הנחה לותיקים ? או לא ?
(ב2019)

זאת השאלה .

בהתבסס על כל מיני סוגים של משתמשים בתפוז כיום , אפשר לנתח רק את העתיד שיהיה כאן עוד פחות מ13 שנה , הנחה כניראה על כסף נילווה לניטור הודעות , כך נידמה לי . (זה אלון ==?=== פרפל , עם הכינוי שלי מה 2.1.2006 , כינוי של מכור חזק לתפוז)

Purple Mushroom

New member
טוב, נחיה וניראה .

אי אפשר , אפשר רק לחזות , אבל אי אפשר לדעת מה יקרה פה , במדינה , ובאתר , בעוד כמעט 13 שנה , אפריל , או מאי 2019 . בינתיים הכרטיסים בני 7-8 שנים .

Witchcrafts

New member
למה "אין על מה"?

הנקודה היא אם קיים טעם לזה ולא אם זה אפשרי. יש די והותר אופציות שבהן תפוז יכולים לצ'פר את הוותיקים.

Witchcrafts

New member
ובכן, למשל:

הנחות על מוצרים מאתר הקניות ("גט איט"), מספר תמונות לפיתוח מהאלבומים - חינם, שירות mblog מוזל ועוד מגוון פרסים שתפוז מציעים לזוכים בתחרויות השונות. ניתן להוסיף עוד רעיונות בקלות או ליישם חדשים, סה"כ צריך רצון.

Purple Mushroom

New member
../images/Emo45.gif רגע רגע ,

ההצעה שלי לבלוג , ה Mblog התקבלה ? אפשר קישור ?
(חבל שסגרתי את החלון לפורום הזה , אני כותב ביותר מידי פורומים וקהילות , בגלל זה )

Witchcrafts

New member
אה, לא קוראים לזה mblog?

התכוונתי לשירות הזה, של SMS. כנראה התבלבלתי בשם.

Purple Mushroom

New member
קוראים לזה mlog

וזה לא פעיל כבר מפסח 2006 . הצעתי בפורום משוב להעביר את זה לblog /(רעיון שלי מיוני) כתבו לי לשלוח מייל לבלוג את תפוז , לא ענו לי כלום מאז . "ואני עוד מחכה "
לשם ...

למעלה