וזאת אני........

black ross

New member
וזאת אני........

האם עצרת לחשוב פעם מהי אהבה? האם לחשת מילים שלא ממש הבנת ? האם חשבת פעם שהעולם נדם, והוא כולו סובב אותך? כאילו הזמן נעלם ואין לו משמעות, הקולות נדמו מסביב ורק צליל נשימתך נשמע? אני- בין קולות נשימתי שומעת את קולות היאוש והכאב, שומעת את צרחות העולם, שומעת את בכי המתים, וכשאני מקיצה מחלום הבלהות שלי, העולם מצפה שאני אמשיך......... ניסיתי פעם לשכוח אבל...... זה צף ומחלחל בי .... הצעקות זורמות לי בדם, הכאב והיאוש, הבכי הנהי.... זורמים בי כאלפי נחשים שכובלים את נשמתי, מלטפים אותה כאילו הייתה היחידה......... כאילו הייתה היחידה שיכולה להכיל אותם מבלי להשתגע.... תאמר לי, ככה האהבה שלי נראית......?

tairon

New member
../images/Emo142.gifוזו את..

ומעבר לכל התחושות שצפות ומחלחלות מתקיים הלב שלך והוא מכיל אהבה בתוכו לתת .. לקבל.. אם תביטי עמוק לתוכך מעבר לצרחות מעבר לחלומות הרעים.. מבלי להלחם או לשכוח את תראי את הלב שלך קחי ממנו מהלב את הכוחות להתמודד...

ה מוזה

New member
אהבה היא ס"כ כל מי שאנחנו...

באנו לעולם מלאי אהבה טהורה , נקיה מכל כתם ורבב , חסרת תנאים .. במהלך המסע ככל שאנו מוסיפים לחיינו , צבע , ניסיון - מגירות הלב נמלאות להן בכל אותם רגעים שנגעו.. וכשניתן אהבה לאחר ניתן את עצמנו , את כל כולנו , את מי שאנו עם כל מגירות הלב ..הפחדים ..הצעקות החבויות ..הדמעות .. הכאב הייאוש..החיוך והאושר .. האהבה שלך - היא מי שאת ומי שיקבל אותך כפי שאת - יקבל את אהבתך כפי שהיא . אז תדעי .. זוהי אהבת אמת .

למעלה