וזאת במיוחד בשבילך אלברט

TAINTED SAINT

New member
וזאת במיוחד בשבילך אלברט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כשקראתי הבוקר את האמונה הטפלה הבאה שרווחה ביוון בימי קדם ,אתה הייתה הראשון שחשבתי עליו
לעולם לא אשכח את שאלתך בקשר לצבועים בתחילת מסעך עמנו,ולכן חושבני שאמונה זאת תעניין אותך באופן אישי-הידעתה ידידי שביוון העתיקה האמינו ששום אישה לא תוכל שלא להתאהב בגבר שיקשור עטין צבוע מתחת לזרועו השמאלית
היו להם עוד אמונות טפלות הקשורות לגרימת התאהבותן של בנות המין היפה....כללו בין השאר שימוש בעצמות נחשים,שערות מזנבו של זאב,נוצות אוח,ו......חלקי גופות אנושיות.....אחסוך לך ולאחרים את הפרטים,יש אבטחה די רצינית במכון באבו-כביר,אין דרך לבדוק את יעילות הקמעות ללא הסתכנות במאסר ממושך.....
ולמען הסר ספק,כל היונקים,בעלי הכנף והזוחלים בארץ מוגנים על פי חוק ! ! ! TAINTED SAINT

תודה אח שלי../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif../images/Emo97.gif../images/Emo51.gif

איך אתה מרגיש נשמה
שיהיה לך אחלה טיול במידבר יהודה אחי ותחזור עים כולם בשלום
רק חבל אחי שזה בשבת..... אים אתה תוציא אחד ביום חול מילה שלי אני וסרגיי ועוד כמה שמתים עליך באים
גם אני חושב עליך אח שלי אני כימעט רציתי לצלצל לאוסנת לקחת ת'כתובת שלך לבוא אצלך לביקור חולים אבל בסוף ניתקעתי בבסיס שבת שלום נשמה ותחזרו בשלום

למעלה