וזאת הכרית שלי... בהשראת room seven המדהימים!
N nivaziv New member 6/2/11 #10 מאיה, הכרית שלך יפיפיה, עלתה אצלי לגמר והתלבטתי עליה רבות, אכן מדהימה, ככ נאיבית, רכה ועדינה.
ק קואלה22 New member 6/2/11 #13 מתה על הכרית הזו! הייתה בהחלט מועמדת למקום הראשון אצלי יחד עם שרון רותם!
ה האהבות של לושינקה New member 6/2/11 #16 מקסים!! ראיתי דברים שאת עושה בבלוג שלך ואני נפעמת כל פעם מחדש מהדיוק , היצירתיות, היופי בעבודות שלך- במילה אחת מדהים!! !
מקסים!! ראיתי דברים שאת עושה בבלוג שלך ואני נפעמת כל פעם מחדש מהדיוק , היצירתיות, היופי בעבודות שלך- במילה אחת מדהים!! !
M mayuk1 New member 6/2/11 #19 תודה... כמובן לעופרה ושירי על הרעיון והארגון ועל זה שהצליחו להפעיל אותי בבוקר האחרון עם האתגר הזה... וכיף בכלל, לזכות בגדול - בכזה חום ופירגון... בהחלט אשתדל להיות כאן יותר (וגם יותר ״ניראית״) מקווה שהצלחתי לעשות חשק לעוד כמה להצטרף לאתגר הבא!
תודה... כמובן לעופרה ושירי על הרעיון והארגון ועל זה שהצליחו להפעיל אותי בבוקר האחרון עם האתגר הזה... וכיף בכלל, לזכות בגדול - בכזה חום ופירגון... בהחלט אשתדל להיות כאן יותר (וגם יותר ״ניראית״) מקווה שהצלחתי לעשות חשק לעוד כמה להצטרף לאתגר הבא!