וזאת השאלה שלי אליכן

וזאת השאלה שלי אליכן

במקרים בהם נפגשתם עם בחור והייתם מעוניינות בקשר רציני (ולא בסתם סטוץ). באיזה פגישה שכבתם איתו? אני לא מתכוון שתגידו איך לדעתכן נכון לנהוג, אלא תאכלס איך זה קרה במקרה שלכם. ואני לא מתכוון לפעם הראשונה שהייתן בתולות (אבל גם על זה אפשר לענות אם בא לכם). השאלה מנוסחת בלשון נקבה (בערך), אבל היא מופנית באותה מידה לנשים ולגברים.

אף פעם לא עשיתי חשבונות!

אם זה זורם לי, אני אשכב גם בפגישה הראשונה, בלי קשר לכלום! אם זה לא זורם לי, אז גם בפגישה בעוד שנתיים אני לא אשכב איתו!

ebony

New member
ואוו מאוד קשה ומשתנה אדם לאדם

אממ... זה תלוי יש כאלה ולא רבים ששכבתי איתם בפגישה הראשונה שלי איתם ויש כאלה שהתייבשו חודשים בציפייה תלוי בנוחות שלי עם אדם ואיך אני רואה את היחסים שלי איתו לא קשור לסטוץ או לא סטוץ כי סטוצים אני לא מחפשת יש קשרים שמתקדמים מהר ויש כאלה שעדיף לקחת לאט מאוד קשה לענות ספציפית על השאלה הזאת כי יש לי מליון דוגמאות שונות בעיניין אבל אם הייתי מסתכלת על הקשרים שאני יוצרת היום עם בחורים הייתי אומרת שאני מעדיפה לחכות עם הסקס ולבנות את הקשר קודם ולחכות לפחות חודש.... אבוני

דנטל

New member
אוי, באמת סליחה שגם היו לי חברים

מתנצלת מכל לבי שאני לא מזדיינת עם כל אחד שרק מחייך לעברי במכונית הראשונה שהוא יפתח לי את המושב האחורי שלה או בתא השירותים הראשון שנמצא בדרך אליה. עם החבר הראשון שלי הזדיינתי אחרי שלושה שבועות (בתור בתולה זה היה נראה לי מהר מדי, אבל סתם התמזמזנו ערומים והזין מצא את דרכו, שנינו לא התכוונו להזדיין עדיין). עם החבר השני בפעם הראשונה. יזיז שלי צירף אותו אלינו לשלישיה ואנחנו התאהבנו. בעצם, זה אולי נחשב בפעם השניה, בגלל שכבר ראיתי אותו כמה דקות יום קודם כשהוא בא לאיזו גיחונת אצל היזיז. בכל מקרה, בעיני זו היתה הפגישה הראשונה, כי אשכרה יצאנו לפאב קודם ויצא לי לדבר איתו ולהכיר אותו מעט. לידיעתך, עם הראשון הייתי ארבע שנים וחצי. עם השני שלוש שנים. אשתדל שזה לא יקרה בשלישית.

דנטל, כוונתי לא הייתה לפגוע בך

חלילה או ליצור אווירה צורמת. אני מתנצלת אם פגעתי בך, דבריי נאמרו בהומור גרידא. אשמח למחוק את השרשור מההודעה שלי, במידה ותסכימי לכך. ושוב, סליחה.

דנטל

New member
../images/Emo3.gif נרגעתי

משום מה התעצבנתי והתפלק לי איזה קטע פסיכוטי. לא יודעת למה התעצבנתי. כלומר, יודעת למה, אבל לא מבינה למה דברים אחרים שנאמרים לי בהקשר לסטוצים לא מעצבנים אותי וזה כן. אני מאוד שלמה עם מעשיי (והרבה פחות עם זה שהיו לי שתי מערכות יחסים רציניות מאוד ארוכות - אולי זה ההסבר לפיוזים הקצרים שלי
) ולכן לא מתעצבנת, לא נעלבת, לא מזיז לי את הקצה של הדגדגן. לא יודעת למה במקרה הזה זה היה שונה. נו, פסיכית ועכשיו גם יש הוכחות. הערה - אני לא באמת יכולה להאשים את האקסים בפיוזים הקצרים שלי, כי נולדתי ככה.

tokit

New member
זה יכול לקרות בפגישה הראשונה

או בעשירית. אין חוקים. עם החבר הנוכחי שלי שכבתי בפגישה הראשונה..

ומתי זה קרה עם הקודמים?

אני מתכוון רק לכאלה ששכבת איתם, והמחשבה היתה שמשהו יכול להתפתח. לא לסטוצים.

tokit

New member
לא היו לי יותר מדי חברים רציניים..

עם הראשון יצאתי כמעט שנה לפני ששכבנו, אבל רציתי לחכות לגיל 17.. החבר השני שלי היה מדריך שלי בצבא, ורק בסוף הקורס זה התפתח למשהו רציני. הכרנו מעל לחצי שנה לפני שנהיינו לזוג, אבל אז שכבנו די מהר.. השלישי.. על הפגישה הראשונה.. הרביעי.. כנ"ל (ואיתו אני כנראה כבר אשאר..)

tucoco

New member
לא התכוונת מתי זה קרה עם הקונדומים?

סתם נראתה לי שאלה יותר רלוונטית לנושא.

תלוי.

דווקא השבוע יצא לי כמעט לשכב עם בחור שאני מכירה שבוע. למה כמעט? כי הייתי במחזור. אם לא, היינו שוכבים. תלוי בפתיחות שלי עם הבן אדם.

המטרה שלך איתו זה

סטוץ? או שאת מוכנה לשקול גם קשר משמעותי? טוב, אם את מכירה כבר שבוע אז בטח את מוכנה לחשוב גם בכיוון של קשר. ועם בני הזוג הקודמים, מה היה המינימום והמקסימום פגישות שחיכיתם עד ששכבתם?

לא ממש יכולה לענות על זה.

עם הפסיכופת שכבתי אחרי שלושה חודשים. והאחרון שלי, אחרי ארבעה חודשים, אבל לא כי לא רצינו, פשוט לא יצא לנו להתראות... וכן, אני והבחור העכשיוי בקשר 'רציני'. עד כמה שקשרים איתי יכולים להיות רציניים.

אין חוקים ...

היה מקרה של אחרי יומיים, היה מקרה של אחרי חודשיים, היה אפילו מקרה שהכרתי את האדם לפני (היינו ידידים הרבה זמן), ובכל זאת זה קרה רק אחרי חודש.. זה עניין של הרגשה, עם מי אני ומה בא לי באותו הרגע...

תודה לכל המשיבות

גברים גם מוזמנים לענות על השאלה. כמעט כולכן עניתם שבמקרה שזה התאים - שכבתם בפגישה הראשונה. מעניין אם זה מייצג את כלל האוכלוסיה (החילונית), או רק את הבחורות שכותבות כאן בפורום, או שאולי זה לא מדגם מייצג בכלל.

למעלה