וזה הדבר הכי פסיכי שקרה לי

ש פ ר ד

New member
וזה הדבר הכי פסיכי שקרה לי

ב35 שנותיי. בחיי. לא יאומן מה שהעיר הזו מייצרת. פרטים בהמשך{מבטיח} ש.

שוין!

הגם אתה עברת למחלקת הפרומו? רוצה להסתבך איתי? מה שכן מסכימה עם האמירה הזו - לא יאמן מה שהעיר הזו מייצרת! פרטים בבקשה, אני מחכה. בילי (שקצת הגזימה עם המכון כושר ועכשיו רגליה דואבות)

פילאטוס

New member
הומממ.

תאשימו את העיר באמת.

או. קי. אז היקום...

אבל האמת שיש בעיה עם ערים מרכזיות. מעצם מרכזיותן הן מרכזות לתוכן כל מיני ארועים מרכזיים... הבה נקווה שהארועים הבאים יהיו מרכזיים באופן חיובי יותר. (למרות שאולי זה של השפרד חיובי ביותר, אין לי דרך לדעת מאז שהוא עבר להיות חייל פרומואים מצטיין)

ש פ ר ד

New member
יאללה..יאללה.

בסדר.אוקיי.תמו הפרסומות. בית קפה חדש.אספרסו כפול.לבד והטלפון הבלתי נמנע. במהלך השיחה שביררה אפשרויות עבודה אחרות ניגש אליי איש. לבוש בקפידה מוגזמת למקום ו"הראה" לי שהוא רוצה לבא איתי בדברים. טלפון נסגר. ניגשתי לשולחנו. הצעת עבודה{"שמעתי שאתה מחפש.."} עד כאן הכל בתחום הסביר. שאלות כלליות על גילי ועיסוקי האחרון. עד כאן הכל בתחום הנורמלי. "איך אתה עם נשים?" שאל ואני כמעט קפצתי כנשוך נחש. הפטרתי משהו על סטנדרטי ואם הוא מציע לי עבודת סרוגייט {בצחוק מעושה} זהו שלא. אסקורט. בכסף.{"תאמין לי זה כסף טוב ואיך שאתה נראה לא יהיו לך בעיות.."} אלוהים אדירים ענני. מה זה?מי שלח את פאוסט לפגוש אנשים בכיכר דיזנגוף? והתשובה? נו טוב זה עיניין להודעה אחרת. שפרד

פילאטוס

New member
ובכן,

בתור בת אלוהים מהעידן החדש הרשה לי לזרוק לך מחשבה: מורי היקר טוען שכל התנסות, ולו המקרית ביותר, היא הלימה אנרגטית מושלמת למצבנו ברגע נתון. כלומר, משהו במערך האנרגטי שלך הזמין את הלבוש בקפידה ואת ההצעה שלו. מהדהד?

ש פ ר ד

New member
יקירתי

והאין מה שאומר מורך היקר בכסות של עידן חדש נטוע עמוקות במחשבה הקלאסית של הומרוס?בבחינת האדם ה"מזמין" את גורלו? אין לי מושג ירוק במערכים אנרגטים וגם אם בצורה זו אחרת "אני" הזמין את מפיסטו.הרי שמבחינתי הקלקול נסתר מעיני וחוץ מלשלוח את האיש לכל הרוחות{מה שבהחלט עשה עשיתי} ולקנח בערבו של יום בכוסית סמירנוף משובחת אין לי אלא לתהות. ש.

רקאסה

New member
לא פסיכי בכלל

אלא באמת שרות נחוץ ספרתי פה פעם, איך הנועה שלי הציעה שבמקום שנשקיע בשמלות ונעלים לחתונה של אחותה (נשקיע, כלומר היא ואני, הפנויות) נשכור מלווה לחתונה. בסוף קנינו שמלות. אבל תאמינו לי, אם היה איזה שרות מלווים ראוי לשמו, לא מדיף ריח של משהו לא כשר, הייתי הולכת על ההצעה שלה. ורוצים לשמוע את ההמשך!!!

למעלה