וזה הזמן לשעת סיפור

טיפקסית

New member
וזה הזמן לשעת סיפור

[הפעם הסיפור מסופר מהזווית של גל אבל תרגישו חופשי לשנות את זה בהמשך] שבוע אחרי חג הסוכות הראשון הייתה אמורה להיות לנו הופעה,לא גדולה,משהו מצומצם של איזו חברה. לצערנו לפני כמה ימים נודע לנו שההופעה בוטלה מסיבה זו או אחרת,לא משנה. בכל אופן על חשבון ההופעה החלטנו לעשות לעצמינו איזה ערב כיף כזה,רק שבעתנו. ניסינו למצוא איזו מסעדה נחמדה,והחלטנו לבחור במסעדה החדשה שנפתחה בטיילת לפני חודש,עוד לא אכלנו שם,וכמו שאומרים תמיד טוב לנסות דברים חדשים. התקשרתי למוטי להזכיר לו,הוא ידוע כאחד ששוכח הכל אם לא מנדנדים לו,אבל מכיוון שאני ומוטי חברים גם מעבר לשעות העבודה,החלטנו להיפגש כשעה מוקדם יותר,וקבענו שהוא יגיע ברכבת מנתניה לת"א ובינתיים נהיה בבית שלי. באותו יום מוטי ואני נפגשנו בשעה שנקבעה,גם אני וגם הוא היינו מעט מצוננים,אבל זה לא הפריע למצב הרוח הטוב שלנו. דיברנו עם קובי ואמרתי לו שנגיע לטיילת בשעה תשע. את השעה שנותרה עד אז בילינו בבית,קצת שיחקנו עם טומי,קצת ראינו טלוויזיה,קצת דיברנו בינינו. בשמונה ארבעים וחמש לקחנו את עצמינו ואת המפתחות של האוטו,נכנסנו ופתחנו בנסיעה לעבר הטיילת. כשהגענו לשם לאחר רבע שעה ראינו כי כי האיזור עמוס. קיווינו שעד שחמשת הנותרים יגיעו,האיזור יהיה מעט ריק יותר. עשר דקות מאוחר יותר הפלאפון שלי צילצל......................

הוד11

New member
נועם היה על הקו

חבר'ה- הוא אמר לי בטלפון אני לא יוכל להגיע היום למסעדה שאלתי אותו למה והוא ענה לי- יש מפגש של כל משפחת ינקלביץ' מכל הארץ ברמת השרון באמת? שאלתי מופתע כן הוא ענב וגם קובי מגיע מה? אם כך השבתי נגיע גם אנחנו ואולי גם נופיע במפגש רמי אמר לי - נשיקה לדוד זה שיר מושלם לקיים במפגש משפחתי שכזה ואז הוא עצר והסתכל על משהו מוזר בצד הדרך

על הדרך....

ומה שהלך על צד הדרך היה מאוד מוזר, היה שם נער צעיר שכנראה גנב משהו וברח ממישהו יותר מבוגר ממנו, שתפס אותו, הוציא את השרשרת שהייתה לו, שרשרת עם חמסה, והתחיל לצלוף בו עם החמסה! זה היה מוזר לחלוטין אבל כמובן שרצנו והפרדנו בינהם, לבנאדם היה אש בעיניים: "המטורף הזה, אני אתלוש לו את העיניים, אני לא מאמין שהוא עשה לי את זה!!!" מוטי ניסה להרגיע אותו ואני בנתיים ניגשתי לצעיר לראות מה הוא אומר

הוד11

New member
מה קרה? שאלתי

תבין- ענה לי הילד- ראיתי את השרשרת הזו בפתח של חנות, חשבתי שזו שרשרת תמימה לא ידעתי שהוא כל כך התעצבן זה פילו לא זב טהור, אני מצטער, בבקשה אל תסיגר אותי לשוטרים!!! השארתי את הילד עם רמי ועברתי אני לבחור המגודל ועב הבשר זה שייך למשפחה שלי כבר דורי דורות- ענה לי ההגברתן- אם הוא רק ינסה לשים את הידיים שלו על זה, אוחח אם סבא מנשה היה רק יודע איזה שרצים יגעו בשרשרת שלו, רבי מנשה אוזן הגדול. פתאטום חילחלה בי ההכרה שאני מכיר את השם הזה אמרת מנשה אוזן? שאלתי כן הסבא שלי הנהדר אבל הוא מת עוד בטוניס אתה אומר שהשרשרת הזו הייתה שייכת לו? כן, הוא היה צורף, היחיד בכפר שלו, אוחח סבא מנשה, מספרים עליו שידע להמית את כל הקקטוסים שהיו במדבר סהרה. רמי - צעקתי-תתקשר עכשיו לקובי וגיד לו שנראה לי שמצאתי את הקרובים האבודים שהוא סיפר לנו עליהם

טיפקסית

New member
אז התקשרתי לקובי

וסיפרתי לו על כל מה שעברנו בשעתיים האחרונות,ועל סבא מנשה. תוך חמש דקות המכונית שלו הגיעה למקום. הערב הזה היה קריר,אבל עצם העובדה שהצלחנו לחבר את קובי למשפחה האבודה שלו,עשה לכולנו חם וטוב על הלב. את השעה הבאה העברנו בניסיון לחבר את הפאזל,ואני חושב שדי הצלחנו. החלטנו להיפרד מקובי ונועם,ולהשאיר אותם במפגש המשפחתי,ולנסוע רק חמישתנו חזרה לכיוון הטיילת,בכל זאת היינו רעבים. נכנסנו לוואן הכסופה שלנו,איך שנכנסנו לוואן דפקתי התעטשות רצינית,וכולם מיהרו לאחל לי הרבה בריאות. קיוויתי שזה לא סימן להתקררות רצינית,אבל אתם כבר מכירים אותי. האוכל במסעדה על הטיילת היה ממש טעים,והצלחנו לתכנן כמה דברים למחר בבוקר. זה היה ערב ממש יפה,השמיים היו בהירים והצלחנו לראות את הכוכבים בבירור. נפרדנו אחד מהשני בחצות,וקבענו להיפגש למחרת ב-13:00

sunshiner

New member
המח"ט בישיבת מח"ט והוא יהיה כאן ב-1

סתם, סיפור מגניב יצא לכם
ממשיך: זה היה צהרי יום שבת כשמוטי ורמי צילצלו בדלת שלי כדי לבוא לאכול איתנו ארוחת צהריים. רמי בא עם אשתו והילדים וגם מוטי הביא את חברתו/אשתו. אני ומוטי תיכננו לנסוע לנתניה לראות את המשחק מול בית"ר. אחרי שסיימנו לאכול פתאום הגיע טלפון מדני שהתקשר ואמר: "גל תפתח טלוויזיה!", אמרתי בסדר ומיד פתחתי טלוויזיה ולהפתעתי על המסך ראיתי...

הוד11

New member
הודעת חדשות

אנו קוטעים את התכנית "חני נחמיאס וארנבוני הפלא הסיבירים" כדי לעדכן אתכם בידיעה שהתקבלה זה עתה. קבוצת הכדורגל מכבי נתניה מתפרקת!!! קבוצת הכדורגל המפוארת שבה שיחקו בין השאר מרדכי שפיגלר ועודד מכנס שזכתה בגביע ובחמש אליפויות מתפרקת בגלל בעיות תקציב. עמדתי שם המום, "לא זה לא יכו ליהות" אמרתי "ז\ה סתם מתיחה בטח" אבל דני שהיה עדיין על הטלפוןן אמר"זה אמיתי גל זה קורה באמת. מיד רצתי לאוטו והתחלתי לנסוע ל...

לאצטדיון כמובן

לאן עוד יכולתי לנסוע אם לא לקופסא, ואז הבנתי מה קרה כששמעתי הכל ברדיו ההורים של דניאל יאמר השתלטו על עסקים במרוקו באופן לא חוקי, ובין היתר הרב מנשה אוזן הפסיד שם המון המון כסף וכל מי שבמשפחה שלו שלא הצליח לעלות לארץ הדרדר לגמרי והם נותרו מרוששים לחלוטין. היום הצאצאים, אותו בחור עצבני שראינו בטיילתף ואחיו המשוגע, תובעים המון המון כסף מנתניה. יאמר לא רצה לפגוע בשמו הטוב ועזב את הקבוצה, שללא מממן נכנסה לברוך כלכלי והודיעה על פירוק

Funky Giraffe

New member
../images/Emo6.gif

וואי וואי, אתה לא יודע מה זה לצאת מהקופסה אחרי משחק שהקבוצה שלך מנצחת את נתניה... אתה מתנסה להתערבב איתם כדי שיחוסו על חייך חחחחחחחחחחח

טיפקסית

New member
ממשיכה

נראה לי שגם אני וגם מוטי נכנסנו לדיכאון אטומי. כבר היו לנו כרטיסים למשחק בשבת הקרובה,מאיפה הפירוק הזה הגיע פתאום? אבל היי אין לי בעיה להיות אופטימי,הרי עבורי כל שנה היא שנת הדאבל,אבל הבנתי שהפעם זה כנראה סופי. אני חושב שהמצב הנפשי החל מאותו יום השפיע גם על מצבי הגופני. הרגשתי תחושת החמצה,הצהוב הזה נדבק אליי עוד בשנות השמונים,ופתאום זה כבר לא יהיה. אמרתי למוטי שמעכשיו נצטרך למצוא משהו אחר לעשות בשבתות,עד עכשיו חיינו משבת לשבת,למרות שכביכול זו הייתה בסה"כ עוד שבת. מצבי הנפשי והדיכאון שנכנסתי אליו,השפיע מאוד גם על מצבי הפיזי,שכן למחרת הידיעה על הפירוק התעוררתי כל כך חלש וחולה,פשוט הרגשתי שאין לי מה לקום מהמיטה,הרגשתי כאילו כל הגוף שלי כבד כמו תחושה שפתאום הגוף הופך לברזל,ומתנגד לכל פעילות. השרירים כאבו לי,והייתי מקורר בצורה די רצינית,הרגשתי רצון לישון ולא להתעורר. אתמול כיוונתי את השעון המעורר לעשר בבוקר,שכן היו לי תכנונים לעשות כמה דברים לפני החזרה של אחת,אבל אחרי שכיביתי אותו חזרתי לישון,לא היה איכפת לי משום דבר,תחושה מגעילה שכזו. בשעה 12:00 הטלפון צלצל,ועל הקו היה נועם,הוא אמר שכולם באולפן ומחכים רק לי,אמרתי לו שיעזבו אותי בשקט,שינסו להסתדר בלעדיי. נועם העביר למוטי את השיחה,ומוטי נשמע מעודד,שאלתי אותו מה לגבי ההודעה מאתמול,והוא אמר לי שהוא קרא הבוקר בעיתון שכנראה יחתימו בעלים חדשים לקבוצה. לא ידעתי אם להאמין לו או לא,אבל הטון שלו היה נשמע רציני. התארגנתי ואמרתי להם שתוך 25 דקות עד חצי שעה אני אהיה באולפן,למרות שההתקררות די הפריעה לי. אני חושב שהרבה זמן לא התארגנתי במהירות שהתארגנתי בה היום. נכנסתי לאוטו,רשת ג' פעלה במרץ,ושרתי יחד עם הרדיו. בצומת הקרובה לבית שלי אותתי שאני מסתובב,עמדה לידי איזו מכונית יפייפיה שלפי הסימון נודע לי שהיא מכונית אספנות,שנים אני מת להשיג מכונית של אספנים,אבל אני יכול רק לחלום "לו הייתי רוטשילד". הגעתי לאולפן אחרי חצי שעה.........בדיוק בזמן לחזרת הצהריים,אבל איך שהגעתי לשם התחלתי להשתעל,אני שונא להיות חולה....... אבל הנה זה קורה שוב

למעלה