וזה היה כל הסיפור

וזה היה כל הסיפור ../images/Emo63.gif

אז מה הסיפור שלכם ? איך התחלתם לשמוע את היהודים ? לכל מי שחש צורך בלחפור ולספר את הגרסא המלאה שירגיש חופשי, זה המקום
.

ממ חפירה

תמיד הכרתי אותם. אחותי הגדולה הייתה שומעת את מציאות נפרדת בלי הפסקה ככה שמאז שאני קטנה אני שומעת שירים שלהם. אבל.. השלב שבו באמת התחלתי להתחבר להיהודים וממש לאהוב את המוזיקה היה בערך לפני 3 וחצי שנים. עברתי תאונה,הייתי בבית חולים במצב די קשה,הרופאים לא האמינו שאני אצא מזה.וגם אני לא. כשהמצב שלי התחיל להדרדר החליטו שאני צריכה לעבור ניתוח. כשהתעוררתי מהניתוח הייתה בבית חולים איכשהו טלויזיה ואיכשהו היא הייתה דולקת על ערוץ 24. פתחתי עיינים והיהודים היו שם,"מחפש תשובה" ופתאום הכל התחבר לי והפך להיות הגיוני. מאז היהודים חלק ממני. אולי זה ישמע לכם טיפשי. לא היה פשוט לספר.

lotemy

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

ואו איזה סיפור מרגש 3>>

שלי דווקא פשוט

הכל התחיל לפני... כמעט ארבע שנים. היום הראשון של ערוץ 24. קליפ של קח אותי מהלייב. התלהבות מטורפת. ואז ריצה לקאזה (אחח קלאסיקה) הכרות עם ג'קי (שהפך במהרה להיות השיר האהוב עליי), עוד ארון, עידן האלוהים, אלה, שחק אותה, וכו'. שמיעת כל מציאות נםרדת והיהודים בבבית של שני דודים. יומיים אחרי זה קנייה של הלייב... ואז, כמה חודשים אחרי זה, הופעה ראשונה... ומאז, זה ידוע שהם הלהקה האהובה עליי (אפילו בספר מחזור - חייב להגמל מ: ללעוס עטים של אחרים...ומהיהודים)

lotemy

New member
נקווה שהבארשבעיים לא יקראו את זה ><

אז מה הסיפור שלכם ?אממ... זה סיפור של סקס, סמים, ואהבה. איך התחלתם לשמוע את היהודים ?אממ.. נדלקתי על מישהו מהכיתה, ששמע אותם, ויום אחד הוא ישב איתי, ושמעכנו באמפי שלו ודי נדלקתי על השירים.. אז חשבתי, אם אני אוהבת את השירים, ואותו, וצריך נושא שיחה משותף אז נלך על זה:p וומאז אנחנו חיים באושר ועושר עם השירים של היהודים בשיעורי ספרות ארוכים [:

למעלה